H Aντριανα ειναι εκει και μετα απο τα λεγομενα του zero εκανα σημερα εφορμηση. σιγουρα ειναι αλβανη, μελαχροινη αδυνατη με μπλε ματια (παιζει να ειναι φακοι) σκυλοφατσα, τατου στη πλατη χαμηλα και το μειον οτι εχει μικρο αλλα και πεσμενο βυζι. Μετα απο μετριο τριψιμο ορμαω στα περαιτερω. Εδω λοιπον εχω να πω οτι εκανε πιπονι μετα προφυλακτικου που εμενα με ξενερωσε ειδικα για καποια που περιμενα pse καταστασεις, κωλαρακι με το που εβαλα δακτυλο ειπε οχι και γενικα δεν την ειδα για πολλα πολλα. Ομολογω οτι μπορει με τη πρωτη φορα να μην ανοιγεται τοσο, αν και η εμπειρια μου λεει οτι καποια η το εχει η δε το εχει και ολες στο παρελθον που γουσταρα για τετοιες φασεις γινονταν αμεσα με τη πρωτη. Μπορει βεβαια να μη ταιριαξε η χημεια μας για να ξανοιχτει τοσο ή στο φιναλε μπορει να αλλαξε και να μην ειναι πια οπως την ηξερε ο zero και να ειναι πιο διεκπαιρεωτικη.
Σαν καταληξη λεω οτι εγω δυσκολα θα ξαναπηγαινα καθως υπαρχουν κια τοσες αλλες στο κουρμπετι.
Σαν καταληξη λεω οτι εγω δυσκολα θα ξαναπηγαινα καθως υπαρχουν κια τοσες αλλες στο κουρμπετι.