Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ 3ης Σεπτεμβρίου 54

• Μέλος που άνοιξε το νήμα G.G.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
H Aντριανα ειναι εκει και μετα απο τα λεγομενα του zero εκανα σημερα εφορμηση. σιγουρα ειναι αλβανη, μελαχροινη αδυνατη με μπλε ματια (παιζει να ειναι φακοι) σκυλοφατσα, τατου στη πλατη χαμηλα και το μειον οτι εχει μικρο αλλα και πεσμενο βυζι. Μετα απο μετριο τριψιμο ορμαω στα περαιτερω. Εδω λοιπον εχω να πω οτι εκανε πιπονι μετα προφυλακτικου που εμενα με ξενερωσε ειδικα για καποια που περιμενα pse καταστασεις, κωλαρακι με το που εβαλα δακτυλο ειπε οχι και γενικα δεν την ειδα για πολλα πολλα. Ομολογω οτι μπορει με τη πρωτη φορα να μην ανοιγεται τοσο, αν και η εμπειρια μου λεει οτι καποια η το εχει η δε το εχει και ολες στο παρελθον που γουσταρα για τετοιες φασεις  γινονταν αμεσα με τη πρωτη. Μπορει βεβαια να μη ταιριαξε η χημεια μας για να ξανοιχτει τοσο ή στο φιναλε μπορει να αλλαξε και να μην ειναι πια οπως την ηξερε ο zero και να ειναι πιο διεκπαιρεωτικη.
Σαν καταληξη λεω οτι εγω δυσκολα θα ξαναπηγαινα καθως υπαρχουν κια τοσες αλλες στο κουρμπετι.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
H Aντριανα ειναι εκει και μετα απο τα λεγομενα του zero εκανα σημερα εφορμηση. σιγουρα ειναι αλβανη, μελαχροινη αδυνατη με μπλε ματια (παιζει να ειναι φακοι) σκυλοφατσα, τατου στη πλατη χαμηλα και το μειον οτι εχει μικρο αλλα και πεσμενο βυζι. Μετα απο μετριο τριψιμο ορμαω στα περαιτερω. Εδω λοιπον εχω να πω οτι εκανε πιπονι μετα προφυλακτικου που εμενα με ξενερωσε ειδικα για καποια που περιμενα pse καταστασεις, κωλαρακι με το που εβαλα δακτυλο ειπε οχι και γενικα δεν την ειδα για πολλα πολλα. Ομολογω οτι μπορει με τη πρωτη φορα να μην ανοιγεται τοσο, αν και η εμπειρια μου λεει οτι καποια η το εχει η δε το εχει και ολες στο παρελθον που γουσταρα για τετοιες φασεις  γινονταν αμεσα με τη πρωτη. Μπορει βεβαια να μη ταιριαξε η χημεια μας για να ξανοιχτει τοσο ή στο φιναλε μπορει να αλλαξε και να μην ειναι πια οπως την ηξερε ο zero και να ειναι πιο διεκπαιρεωτικη.
Σαν καταληξη λεω οτι εγω δυσκολα θα ξαναπηγαινα καθως υπαρχουν κια τοσες αλλες στο κουρμπετι.
Και συ την πάτησες και εγώ τα ίδια.Δεστε την κριτική μου για την κορασίδα στο συγκριμένο κατάστημα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα στις 12.57  , χρέη σερίφισας αλλά περνάει και μέσα Αντριάννα μελαχρινή με καρέ μαλλί σκυλόφατσα πολύ λεπτή και άβυζι,Κατερίνα ξανθό γκίλφ χοντρή με τεράστια βυζιά , Αννέτα αδιάφορο χαμογελαστό μπαζάκι και Μαρία πιπίνι με ωραίο κώλο μελαχρινή με μπουτάρες άβυζι και αυτή.   

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
12.57; μήπως ήταν 13.04;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
μπορεί να έχεις και δίκιο  :grin: :grin: :grin: :grin:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα από εδώ. Παρούσες η Αντριάνα, η Κατερίνα (η πολυλογού) γνωστές από προηγούμενα ποστ. Επίσης η Άννα από Αλβανία κοντή αλλά νεαρή και αρκετά εμφανίσημη, η Μελίνα από την Κατερίνη της Αλβανίας (δεν έχω τίποτα με τους Αλβανούς, αλλά γιατί δεν το λέει? ίσως γιατί υπάρχουν και οι Ελληναράδες)και μια Μαρία με καλό σώμα. Δεν έκατσα αλλά φεύγοντας μου είπαν ότι στον πρώτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας υπάρχει νέο μαγαζί με το κουδούνι να γράφει ΧΑΡΑ. Πήγε και ο δικός σου και τι να δω. Δύο μπαζόνια. Η μια ήταν η Τζούλια που δούλευε στην Ιουλιανού 39. Κοντή, χοντρή δεν βλέπεται. Επίσης μια άλλη Κανονική στο ύψος άμπαλη, την οποία δεν θυμάμαι σε πιό μαγαζί την έχω δει. Φυσικά Πουλόπουλος.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
φεύγοντας μου είπαν ότι στον πρώτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας υπάρχει νέο μαγαζί
Δηλ υποκατάστημα??? τόσο καλά πάνε οι δουλειες στο κωλομάγαζο που εκαναν και επέκταση???

μυστηρια πράματα  :think: :think: :huh:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα σήμερα και μεταξύ των συνηθισμένων και ένα νέο πιπινάκι με όνομα Ευα. Άψογα Ελληνικά διότι μάλλον έχει μεγαλώσει εδώ αλλά Αλβανικής καταγωγής. Ωραίο πρόσωπο, στήθος ένα, κορμάκι λαμπάδα και ύψος κανονικό. Ηλικία μετά βίας 20. Εκτός κουλουρίου τα πάντα όλα. Δεν συνιστάται για τους έχοντας απαιτήσεις αλλά μόνο για αυτούς που θέλουν ένα πραγματικό πιπίνι. 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλά πέρασαν αρκετές ημέρες και δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί. Αυτά μόλις μαζέψουν λίγα ευρώ, πάνε και τα τρώνε με τον νταβατζή.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
σε επίσκεψη στο κατάστημα και συζήτηση με Κατερίνα μου είπε ότι η τιμή ανέβηκε πλέον στα 60Ε και αυστηρά τα 30'. αφού εξέφρασα την αντίρησή μου την έκανα...
από κοπέλες οι ίδιες και οι ίδιες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα στην υποδοχή Μελίνα(περνάει)καστανή κοντά στα 25 με κοιλίτσα , Μαργαρίτα μελαχρινή που έμοιαζε με παλαιστή....Φωτεινή μελαχρινό καλλίγραμμο μίλφ με μικρό στήθος , Ινα αδιάφορο κινεζάκι ,
Αντριάννα πολύ λεπτή και ψηλή άβυζι ξανθιά.

aluman.hm007

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τι παιζει τελευταια στο συγκεκριμενο ιδρυμα ??? υπαρχει τιποτα αξιολογο?? εχω διαβασει κριτικες για καποιες κοπελες αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα , είχε τέσσερις κοπέλες μάζι με την μελαχρινή μίλφ με κανονικό σώμα και μεσαίο βυζί που εκτελούσε χρέη σερίφισας , Μαριάννα , Σούλα(με επιφύλαξη)και Έλενα η μόνη αξιοπρόσεκτη μελαχρινή κατσαρομάλλα
ψηλή λεπτή με μικρό στητό στήθος , η Έλενα δούλευε παλιότερα σε στούντιο(Θησέως 79)σαν Ναταλί ένω είχε κάνει και ένα πενθήμερο πέρασμα απο Φυλής 74. το ωραίο είναι τα προγράμματα , έχουμε και λέμε
50 ευρώ μόνο σέξ
60 ευρώ μασάζ και σεξ 30 λεπτών
80 ευρώ μασάζ και σεξ 45 λεπτών
100 ευρώ μασαζ και σεξ 45 λεπτών συν έξτρα απο την κοπέλα μέσα  :think: :think:
120 ευρώ μασάζ με τέσσερα χέρια(δυο κοπέλες) συν σεξ....

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους τους φιλους μας!!!..Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες!!!!!...Θελουμε να σας ενιμερωσουμε για την νεα διευθηνση του μαγαζιου μας "Sweet spa" με καινουργια προγραμματα..Οι τιμουλες ξεκινανε απο 50 με 60 ευρω και με καρτες με προσφορα...Υπολοιπες πληροφοριες απο κοντα..Το τηλεφωνο μας ειναι 210-8210508, 6948412351...Ειμαστε ανοιχτα καθε μερα 11 με 20.30, σαββατο 11-18 και τις κυριακες 11-20..Σας περιμενουμε στο ζεστο μας περιβαλλον, να περασετε ομορφα με τα κοριτσια μας..Για τις γιορτινες μερες θα παραμεινουμε κλειστα στις 25 και 1-τη του 2013...Υπολοιπες μερες λετουργουμε κανονικα....Χρονια πολλα και να περασετε τελεια!!!!!...Φιλια!!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ωπα Ολγα!!! ανοιγματα και στο κεντρο?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Καλημερα σε ολους τους φιλους μας!!!..Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες!!!!!...Θελουμε να σας ενιμερωσουμε για την νεα διευθηνση του μαγαζιου μας "Sweet spa" με καινουργια προγραμματα..Οι τιμουλες ξεκινανε απο 50 με 60 ευρω και με καρτες με προσφορα...Υπολοιπες πληροφοριες απο κοντα..Το τηλεφωνο μας ειναι 210-8210508, 6948412351...Ειμαστε ανοιχτα καθε μερα 11 με 20.30, σαββατο 11-18 και τις κυριακες 11-20..Σας περιμενουμε στο ζεστο μας περιβαλλον, να περασετε ομορφα με τα κοριτσια μας..Για τις γιορτινες μερες θα παραμεινουμε κλειστα στις 25 και 1-τη του 2013...Υπολοιπες μερες λετουργουμε κανονικα....Χρονια πολλα και να περασετε τελεια!!!!!...Φιλια!!!!
ποιό "ζεστό περιβάλλον" βρε Ολγα , αφου στην πολυκατοικία που στεγάζεσται κανείς δεν πληρώνει κοινόχρηστα και το καλοριφέρ ποτέ δεν ανάβει.
Κατι σόμπες υγραερίου έχετε στα δωμάτια γιατι τα αιρ κοντισιον έχετε να τα κανετε σερβις κάτι χρόνια και δεν αποδιδούν
εκτός και αν ριξεις λεφτά στο μαγαζί και αλλάξεις αυτην την κατάσταση...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom