Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ 3ης Σεπτεμβρίου 54

• Μέλος που άνοιξε το νήμα G.G.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
ρε συναγωνιστη δεν διαβάζεις αυτα που γράφουμε εδω για τη μαλάκω τη πολωνή με την ακαταχετη λογοδιαρροια . Και εκτος αυτου ειναι και ξεπέτα του κερατα...και εννιοτε βαράει και τις πορτες οταν αργει η κοπέλα.
σε επιασε κωτσο οτι και καλα η Βουλγάρα ειναι απειρη και χωθηκε και αυτη να παρει φραγκα απο το πουθενα...
καλες γιορτες!

Καταρχήν επειδή έτυχε να βρεθώ στη περιοχή (λόγω Ι ΔΟΥ) πετάχτηκα από περιέργεια να δω τι γίνεται.
Δεν νομίζω όμως ότι μ έπιασε κώτσο όπως λες.
Η μελαμψή Αννα, δεν μιλάει γρι ελληνικά ούτε αγγλικά. Γι αυτό τις πήρα και τις δύο. 100 και για τις δύο 40 λεπτά ούτε ξεπέτα καμιά σχέση. Ασε που εγώ το επίσπευσα γιατί βιαζόμουν. 
Βιάζεσαι και βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα!
Εμένα πάντως η μελαμψή Αννούλα μου άρεσε! :tooth:
Εσυ την έχεις πάρει την Άννα μόνη της?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.057
Πόντοι
42.697
Καταρχήν επειδή έτυχε να βρεθώ στη περιοχή (λόγω Ι ΔΟΥ) πετάχτηκα από περιέργεια να δω τι γίνεται.
Δεν νομίζω όμως ότι μ έπιασε κώτσο όπως λες.
Η μελαμψή Αννα, δεν μιλάει γρι ελληνικά ούτε αγγλικά. Γι αυτό τις πήρα και τις δύο. 100 και για τις δύο 40 λεπτά ούτε ξεπέτα καμιά σχέση. Ασε που εγώ το επίσπευσα γιατί βιαζόμουν. 
Βιάζεσαι και βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα!
Εμένα πάντως η μελαμψή Αννούλα μου άρεσε! :tooth:
Εσυ την έχεις πάρει την Άννα μόνη της?

το deal στα 100 με 2 κοπελες ειναι πολυ καλό. :rolleyes:
αυτο που σου ειπα εγω είναι άλλο πραγμα: πως μπορουσες να την παρεις και να την γλεντησεις μόνη της με 50 η 60 ευρω για μιση ωρα αλλα η πονηρενγκο η Πολωνη χωθηκε σφηνα με το προσχημα οτι η άλλη ειναι και καλα αβγαλτη και δεν μιλαει ελληνικα, λες και ειναι παρθενα ή θα έπρεπε να μιλησετε για το μεσανατολικο...ετσι η τιμη διπλασιαστηκε... ;)

πέρασα και την ειδα την Αννα, καλουλα είναι αλλα τα βηζια (αν και την ειδα με ρουχα) δεν ειναι σε καμια περιπτωση 5 νουμερο, για 3-3,5 τα εκοψα.

εμένα μου αρεσε μια αδυνατη ψιλη μελαχρινη ρωσιδα, αλλα δεν εκατσα για 2 λογους
ενας είναι οτι το μαγαζι ειναι βρωμικο και ατιμελητο..μεχρι και σομπα υγραεριου απο αυτες που βαζανε παλια στα μπουρδελακια εχουνε στο δωματιο...!!!ημαρτον!

ο αλλος λογος ειναι οι 2 μαλάκες φυλακες της συμφοράς που καθονται ολη μερα στην εισοδο και κοβουν φατσες οι γαμιολιδες...
κανουνε τοσο μπαμ και ειναι τοσο αηδιαστικοι που ριχνω μαυρο στο μαγαζι μονο για αυτο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Mετά από κριτική του Ζερο,πετάχτηκα στο εν λόγω μαγαζί

Φύλακες δεν είδα κάτω,ίσως επειδή πήγα αργά (8 βράδυ)

Πήρα την μιλφ-γκράνυ Τατιάνα και ήταν αρκετά καλή...

χώρος αξιοπρεπέστατος,εκτός από το μπάνιο που είναι έξω και έχει μπανιέρα με πλαστική κουρτίνα με μίκυ μάους....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.057
Πόντοι
42.697

χώρος αξιοπρεπέστατος,εκτός από το μπάνιο που είναι έξω και έχει μπανιέρα με πλαστική κουρτίνα με μίκυ μάους....

ωπα τα μπερδεψες, εσυ λες για το 3ης Σεπτεμβριου 59, 4ος οροφος χειροπρακτικη....εκει ειναι καθαρο μαγαζι.
εδω ομως μιλαμε για το 3ης Σεπτ 54, 2ος...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232

μηπως προσεξες ενα ασπρο αμαξι με δυο τυπους κοντα στην εισοδο.....οταν πιανονται απο το καθησιο κοβουν βολτες εξω απο την εισοδο της πολυκατοικιας

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
διάβασε πιο πάνω,λάθος,στο 59 πήγα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
ναι το διαβασα , απλα εγραψα πριν διαβασω παρακατω....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μηπως προσεξες ενα ασπρο αμαξι με δυο τυπους κοντα στην εισοδο.....οταν πιανονται απο το καθησιο κοβουν βολτες εξω απο την εισοδο της πολυκατοικιας
   ετσι ειναι.   τουs εχω δει και εγω.       εξ αλλου   ολοι αυτοι ειναι ειναι σε αρκετα μασατζιδικα( ειτε εξω, ειτε στα κουζινακια με τιs κοπελλεs.  πχ μιχαλ.99 - συγγρου 29 κλπ).   τα θησαυροφυλακια πρεπει να  προστατευονται.  εξ αλλου οταν πηγαινουμε στα μασατζιδικα, εναs ειναι ο σκοποs.    

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
   ετσι ειναι.   τουs εχω δει και εγω.       εξ αλλου   ολοι αυτοι ειναι ειναι σε αρκετα μασατζιδικα( ειτε εξω, ειτε στα κουζινακια με τιs κοπελλεs.  πχ μιχαλ.99 - συγγρου 29 κλπ).   τα θησαυροφυλακια πρεπει να  προστατευονται.  εξ αλλου οταν πηγαινουμε στα μασατζιδικα, εναs ειναι ο σκοποs.    
και γω για ενα σκοπο πηγαινω.....γι αλλους δεν ξερω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.057
Πόντοι
42.697
σε αυτό το μαγαζι να προσθέσω πως έχει επιστρεψει η Αλβανη Αντριάννα. Η αδυνατη μελαχρινή με τις μεγαλες βλεφαριδες. Παλια εκανε ενα περασμα απο Δευκαλιωνος, μετα Στουρναρη 29, μετα πηγε στα μπουρδελα και τωρα ειναι εκει στο 54...
Σκυλι του πολέμου, μονο για αγριες και pse καταστασεις

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
άρα δεν την έχεις πάρει καν  και λές κουβέντες!
υπάρχουν περιπτώσεις που αρκετές φουσκώνουν τα στήθια τους για να φαίνονται μεγάλα, αλλά αυτή είναι αστέρι φίλε. δεν το συζητώ. απο τα καλύτερα φυσικά στητά βυζιά που έχω δει, φίλτατε zero, 4-5αρι στητό. το σκέφτομαι και μόνο γι αυτό θα ξαναπάω! :tooth:
αντε και καλή πρωτοχρονιά :tooth:

υπόμνημα. για τους τύπους που λές , δεν είδα τίποτε. απέναντι κάτι πήρε το μάτι μου αλλά δεν έδωσα σημασία. Underground κατάσταση πάντως η ευρύτερη περιοχή...πολύ μαυρίλα.

το deal στα 100 με 2 κοπελες ειναι πολυ καλό. :rolleyes:
αυτο που σου ειπα εγω είναι άλλο πραγμα: πως μπορουσες να την παρεις και να την γλεντησεις μόνη της με 50 η 60 ευρω για μιση ωρα αλλα η πονηρενγκο η Πολωνη χωθηκε σφηνα με το προσχημα οτι η άλλη ειναι και καλα αβγαλτη και δεν μιλαει ελληνικα, λες και ειναι παρθενα ή θα έπρεπε να μιλησετε για...

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
    ετσι ειναι.  τουs εχω δει και εγω.      εξ αλλου  ολοι αυτοι ειναι ειναι σε αρκετα μασατζιδικα( ειτε εξω, ειτε στα κουζινακια με τιs κοπελλεs.  πχ μιχαλ.99 - συγγρου 29 κλπ).  τα θησαυροφυλακια πρεπει να  προστατευονται.  εξ αλλου οταν πηγαινουμε στα μασατζιδικα, εναs ειναι ο σκοποs.   
ανέφερες την μιχ. 99 που είμαι τακτικός...δεν έχω δει τίποτε και ειλικρινά ποτέ δε διαπίστωσα παρουσία "μπράβου" στην εν λόγω περιοχή.
είσαι σίγουρος?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.057
Πόντοι
42.697
άρα δεν την έχεις πάρει καν  και λές κουβέντες!
υπάρχουν περιπτώσεις που αρκετές φουσκώνουν τα στήθια τους για να φαίνονται μεγάλα, αλλά αυτή είναι αστέρι φίλε. δεν το συζητώ. απο τα καλύτερα φυσικά στητά βυζιά που έχω δει, φίλτατε zero, 4-5αρι στητό. το σκέφτομαι και μόνο γι αυτό θα ξαναπάω! :tooth:
αντε και καλή πρωτοχρονιά :tooth:

υπόμνημα. για τους τύπους που λές , δεν είδα τίποτε. απέναντι κάτι πήρε το μάτι μου αλλά δεν έδωσα σημασία. Underground κατάσταση πάντως η ευρύτερη περιοχή...πολύ μαυρίλα.

αν και την είδα με ρούχα και δεν την εχω δει γυμνη εχω την εντυπωση οτι ειναι μετα βιας νο3-3,5...
αν λεμε την ιδια, γιατι δεν προσεξα καμια αλλη με μεγαλα βυζια...τεσπα

την αλλη φορα που θα πας αν εισαι πιο παρατηρητικος θα δεις 2 αλβανα ή να καθονται στο τραπεζακι που υπαρχει στο πεζοδρομιο στην εισοδο της πολικατοικιας ή αν κανει κρυο θα κανουν βολτες στο πεζοδρομιο.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ανέφερες την μιχ. 99 που είμαι τακτικός...δεν έχω δει τίποτε και ειλικρινά ποτέ δε διαπίστωσα παρουσία "μπράβου" στην εν λόγω περιοχή.
είσαι σίγουρος?
  πιο παλια οταν πηγαινα , σχεδον παντα ηταν στην κουζινα με τιs κοπελλεs.  για τωρα δεν ξερω αν τον εχουν ακομη.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
   πιο παλια οταν πηγαινα , σχεδον παντα ηταν στην κουζινα με τιs κοπελλεs.  για τωρα δεν ξερω αν τον εχουν ακομη.
και να υπάρχει μπράβος πάντως δεν ειναι για εμάς.....ειναι για κάτι τύπους που γυρνάνε τα μαγαζιά και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν , η ακόμα και να τα ληστέψουν...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
σε αυτό το μαγαζι να προσθέσω πως έχει επιστρεψει η Αλβανη Αντριάννα. Η αδυνατη μελαχρινή με τις μεγαλες βλεφαριδες. Παλια εκανε ενα περασμα απο Δευκαλιωνος, μετα Στουρναρη 29, μετα πηγε στα μπουρδελα και τωρα ειναι εκει στο 54...
Σκυλι του πολέμου, μονο για αγριες και pse καταστασεις
Αλβανό είναι ; εμένα μου είπε ότι είναι από την Ρουμανία...δείτε την κριτική μου για να δείτε τι εστί Αντριάννα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.057
Πόντοι
42.697
Αλβανό είναι ; εμένα μου είπε ότι είναι από την Ρουμανία...δείτε την κριτική μου για να δείτε τι εστί Αντριάννα...

Ναι Αλβανό είναι...μου κανει εντυπωση που εφαγες φολα, παλιοτερα αυτή ήταν δυνατη...
Η Φωτεινει θα λείπει απο το μαγαζι εως τις 15 Ιαν

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom