Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ 3ης Σεπτεμβρίου 54

• Μέλος που άνοιξε το νήμα G.G.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
θα βάλω και γω ζάχαρη στα @@ μου και θα πάω :rockon:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή  η  βυζαρού  η  πορτιέρησα  είναι  από  την  Πολωνία  και  πριν  από  το  Κύμης  δούλευε  σε  ένα  άλλο  μαγαζί  με  το  όνομα  Κατερίνα.  Είναι  ότι  χειρότερο  υπάρχει  στο  χώρο  λόγω  νοοτροπίας.  Πλήρης  απουσία  και  του  ελάχιστου  επαγγελματισμού.  Το  μυαλό  της  είναι  στην  κοροϊδία  του  πελάτη.  Αντε  να  του  τα  πάρουμε  και  να  φύγει.  Άσε  που  είναι  και  βρωμιάρα.  Όταν  δούλευε  πριν  από  το  Κύμης  αν  θυμάμαι  καλά  σε  ένα  μαγαζί  που  είχε  ανοίξει  για  λίγο  στην  Πατησίων  (στο  ύψος  της  οδού  Ιθάκης)  την  πήρα  και  όταν  έβγαλε  τα  πολλά  ρούχα  διαπίστωσα  ότι  στο στήθος  της  είχε  κάτι  σαν  χοντρή  άμμο  κολημένη  επάνω  της  λόγω  του  ιδρώτα.  Τη  ρώτησα  τι  είναι  και  μου  είπε  ότι  βάζει  λίγο  ζάχαρι  για  γούρι  για  να  έχει  πελάτη.  Έτσι  κάνουν  για  γούρι  στην  Πολωνία.  Και  η  βρωμιάρα  αφού  βρέθηκε  μαλάκας  πελάτης  (δηλαδή  εγώ)  δεν  έκανε  ούτε  τον  κόπο  να  πάει  για  ένα  ντουζάκι.  Και  φυσικά  ξεπέτα στο  πρόγραμμα.       

...έπρεπε να της πεις να βάλει και ..κανέλα.. γιατί θεωρώ ότι η μυρωδιά της, δεν θα ήταν αντίστοιχη της γλύκας της....

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Μεσημεριανό πέρασμα και στην πόρτα η βυζαρού Κατερίνα , εκ Πολωνίας.
Παρούσες άλλες 2 πολωνέζες , αδιάφορες και η Σουζάνα - από Στουρνάρη - για όποιον την ψάχνει.
Τώρα πως έπεσε σε τόσο παρακμιακό οίκο άλλο καπέλο

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεσημεριανό πέρασμα και στην πόρτα η βυζαρού Κατερίνα , εκ Πολωνίας.
Παρούσες άλλες 2 πολωνέζες , αδιάφορες και η Σουζάνα - από Στουρνάρη - για όποιον την ψάχνει.
Τώρα πως έπεσε σε τόσο παρακμιακό οίκο άλλο καπέλο
λογικο ειναι αφου συνεχεια εβριζε τις αλλες και τις κακολογουσε στους πελατες μαλλον εφτασαν στα αφτια της ζανας και την ξαποστειλε

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη προ ημερών. Πάντα η βυζαρού στην πόρτα. Παρέλασαν 5-6 κορασίδες. Θυμάμαι Ελβύρα αδιάφορη. Ένα μικρό με λίγο αλλήθωρο νομίζω το ένα μάτι. Μία χοντρή μίλφ με βυζιά 4άρια υπολογίζω,  άλλη μία μικρούλα που δεν θυμάμαι όνομα αλά εμφανίσημη και ένα πιπινάκι ξανθό με ωραίο σωματάκι αδύνατο, όμορφο στο πρόσωπο με βυζί 1,5 με 2  το  οποίο  και  πήρα.  ΄Μου δήλωσε Ουκρανή (?????????) Άσπρο δέρμα στητό στήθος λέει και φαίνεται 20 χρονών. Ωραίο πρόγραμμα  σε  όλες  τις  στάσεις  και  με  ότι  τελείωμα  επιθυμείς.  vfm 100%.  Ενδείκνυται  για  πιπινολάτριδες.  Α  ναι  και  το όνομα  αυτής  Ντανιέλα.

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Καθυστερημένη ενημέρωση λόγω έλλειψης χρόνου. Επίσκεψη πριν 10 μέρες παρούσα μια νταρντάνα ξανθιά στην πόρτα μιά πιτσιρίκα που δεν συγκράτησα όνομα και η Σουζάνα από στρουρνάρη την οποία και τίμησα.Το πακέτο γνωστό με φουλ γλύψιμο και καραμέλωμα, προσπάθειες να φτάσει μέχρι τέλους το καλαμάκι αλλά ατύχησε και μπριζόλα σε δυνατους ρυθμούς με τελική ισοπέδωση μου.Μασσάζ δεν πήρα γιατί με την συγκεκριμένη γουστάρω φαγοπότι όλη την ώρα αν και έκανε προσπάθεια,να με πασαληψει. Το κόστος στα 80 ο χώρος αδιάφορος  

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ειχα να περασω πανω, απο 2 χρονια.   ημουν εκει κοντα.   ανοιξε η πολωνεζα η  :tits:   δεν εδωσα και πολλη προσοχη γενικα  οποτε οι περιγραφεs  και τα ονοματα δεν θα βοηθησουν και πολυ.     εχουμε  μια βουλγαρα ( μαυρα μαλλια, ασπρη επιδερμιδα ,  ψηλη και καλο κορμι,  γυρω  στα 24-25  ),     μια χοντρουλα μεγαλη( ασε να πανε),    η ουκρανη η ντανιελα( ξανθουλικο,  γαλανα ματια,  φρεσκαδουρα, ομορφουλικο πιπινι. απο αυτα που μου αρεσουν.     τωρα πωs θα γινει οταν μεγαλωσει  :2funny:  το βλεμμα τηs το εχει.).    μια ελβιρα με μαυρα μαλλια( πολωνεζα νομιζω. αδιαφορη).   και μια αλλη βουλγαρα( εχουν προβλημα τα ματακια του).      

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον η Ντανιέλα είναι από Ρουμανία μεριά νομίζω.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πηγα για ντανιελλα.    δεν ηταν εκει.    περασα με μια αλλη.  κατι δεν μου αρεσε πανω τηs και  δεν με καβλωνε.  τσαμπα το 60.  με το ζορι  :jerking:    παμε για αλλα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
leme thn pepa thn exv parei?
einai super gria?

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Συνεδρία με Νάντια. Είναι ένα μικρό 1,55 περίπου και λέει 20 χρονών. Άντε να είναι 22. Δεν ξέρει λέξη Ελληνική καθότι από Βουλγαρία. Έχει ένα πρόβλημα στο ένα μάτι. Φεύγει λίγο. Αυτό το λέω σαν χαρακτηριστικό και όχι υποτιμητικά. Σφιχτό κορμί καθότι νεανικό. Από μασάζ ελάχιστα πράγματα, εξάλλου δεν κάνω ποτέ. Από τα υπόλοιπα λίγα πράγματα. Είναι προφανές ότι είναι άβγαλτο. Είναι όμως υπάκουω. Τι μου άρεσε λοιπόν (γιατί μου άρεσε). Ότι δεν το έχουμε μπαχατελέψει ακόμη. Είναι του γάλακτος. Το δε εργαλείο της νομίζω το στενώτερο που έχω εισχωρήσει. Είναι σαν αυτοκίνητο με ακόμη τα νάϋλον στα καθίσματα και την χαρακτηριστική μυρωδιά. Πολλή καλή αίσθηση προφανώς για λίγο ακόμη. Κοριτσάκι της διπλανής πόρτας. 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η Νανά από Θησέως 67 μετεγράφει εδώ.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Σημερινό πέρασμα και απούσα η Κατερίνα (χρέη τσατσάς η Σουζάνα). Τίποτε νεώτερο (Ντανιέλα-Ελβίρα) με μπόλικο κανπνό στο χώρο (ανοίξτε και κανά παράθυρο) και τους σπαστικούς μπράβους να κάθονται στην είσοδο της πολυκατοικίας (ο ένας μάλιστα μέσα στο μόνιμα παρκαρισμένο λευκό αλφα ρομέο).

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
Σημερινό πέρασμα και απούσα η Κατερίνα (χρέη τσατσάς η Σουζάνα). Τίποτε νεώτερο (Ντανιέλα-Ελβίρα) με μπόλικο κανπνό στο χώρο (ανοίξτε και κανά παράθυρο) και τους σπαστικούς μπράβους να κάθονται στην είσοδο της πολυκατοικίας (ο ένας μάλιστα μέσα στο μόνιμα παρκαρισμένο λευκό αλφα ρομέο).
βλεπω την σκαναρες την περιοχη,καλα κανεις κ εγω το ιδιο κανω,παντα κοιταζω για περιεργες κινησεις κ φατσες....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
το μωρο  απο την βουλγαρια  και με τα  :tits:  ξαναγυρισε .  για  καποιο διαστημα ειχε παει στο πατησιων 299.  την τελευταια φορα που την πηρα τηλ. μου ειπε,  οτι ειναι εδω ξανα.     

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί,
Στην υποδοχή η Κατερίνα, μετρίου αναστήματος με περιττά κιλά, μπουτάρες, κοιλιές, κωλάρες, αλλά ευγενέστατη πολύ ομιλητική,  πολωνέζα με βαμμένο σαντρέ μαλί, βύζους μεγάλους γύρω στο 6αρι αλλά πεσμένοι. Ο χώρος μέτριος με τη πλαστική παντόφλα…αίσχος! Καλό το μασαζοκρέβατο έχει και επένδυση, χαρτί μιας χρήσης, πετσέτες επίσης μιας χρήσης. 5 στα 10 το γενικο σύνολο.
Παρέλασαν 5-6 κοπέλες δεν συγκράτησα ονόματα, πολύ μαυρίλα, και μπαζίλα,τίποτε το ενδιαφέρον εκτός από… μια καινούργια που μόλις την είδα έκανα focus στο φοβερό στήθος που έχει…
την Άννα. Η Αννα λοιπόν είναι αστέρι, όμως μελαμψή από Βουλγαρία, με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο γλυκό πρόσωπο, πράσινα μάτια, ψηλή, λεπτή, πολύ ωραίο σώμα, ωραίο κώλο, όλα άψογα, με ωραίες καμπύλες, και το φοβερό ατού της, το απίστευτο στήθος, 5αρι στητό (ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό από στήθος!) Στα μείον, δε μιλά γρι ελληνικά, ούτε αγγλικά, μόνο λίγα ιταλικά.
Επιλογή έγινε με την η Αννα φυσικά μαζί με την Κατερίνα, όπως μου πρότεινε επειδή ηταν καινούργια θα χρειαζόταν βοήθεια,(έτσι κ έγινε το διπλό). Η Κατερίνα μιλάει πολύ και γίνεται πολύ κουραστική…

Εντός, 'η Αννα είναι εντελώς άβγαλτη, πιπίνι 22 ετών, αλλά κάνει προσπάθειες, είναι υπάκουη, χαμογελαστή  και δέχεται ότι της πεις (κοιτούσε τη Κατερίνα μιας και η συννενόηση μαζί της είναι μηδενική).

40 λεπτά η συνεδρία. Κόστος 100
Μπορεί να ξαναπάω μόνο για την Άννα…
Και κάτι άλλο,
Καλές γιορτές.
:tooth:

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
και κάτι άλλο, Κατερίνα πες τα κορίτσια σου μετά απο κάθε συνεδρία να πλένονται σχολαστικά εκει κάτω ώστα να μυρίζουν ωραία! c ya!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.057
Πόντοι
42.697
Επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί,
Στην υποδοχή η Κατερίνα, μετρίου αναστήματος με περιττά κιλά, μπουτάρες, κοιλιές, κωλάρες, αλλά ευγενέστατη πολύ ομιλητική,  πολωνέζα με βαμμένο σαντρέ μαλί, βύζους μεγάλους γύρω στο 6αρι αλλά πεσμένοι. Ο χώρος μέτριος με τη πλαστική παντόφλα…αίσχος! Καλό το μασαζοκρέβατο έχει και επένδυση, χαρτί μιας χρήσης, πετσέτες επίσης μιας χρήσης. 5 στα 10 το γενικο σύνολο.
Παρέλασαν 5-6 κοπέλες δεν συγκράτησα ονόματα, πολύ μαυρίλα, και μπαζίλα,τίποτε το ενδιαφέρον εκτός από… μια καινούργια που μόλις την είδα έκανα focus στο φοβερό στήθος που έχει…
την Άννα. Η Αννα λοιπόν είναι αστέρι, όμως μελαμψή από Βουλγαρία, με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο γλυκό πρόσωπο, πράσινα μάτια, ψηλή, λεπτή, πολύ ωραίο σώμα, ωραίο κώλο, όλα άψογα, με ωραίες καμπύλες, και το φοβερό ατού της, το απίστευτο στήθος, 5αρι στητό (ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό από στήθος!) Στα μείον, δε μιλά γρι ελληνικά, ούτε αγγλικά, μόνο λίγα ιταλικά.
Επιλογή έγινε με την η Αννα φυσικά μαζί με την Κατερίνα, όπως μου πρότεινε επειδή ηταν καινούργια θα χρειαζόταν βοήθεια,(έτσι κ έγινε το διπλό). Η Κατερίνα μιλάει πολύ και γίνεται πολύ κουραστική…

Εντός, 'η Αννα είναι εντελώς άβγαλτη, πιπίνι 22 ετών, αλλά κάνει προσπάθειες, είναι υπάκουη, χαμογελαστή  και δέχεται ότι της πεις (κοιτούσε τη Κατερίνα μιας και η συννενόηση μαζί της είναι μηδενική).

40 λεπτά η συνεδρία. Κόστος 100
Μπορεί να ξαναπάω μόνο για την Άννα…
Και κάτι άλλο,
Καλές γιορτές.
:tooth:

ρε συναγωνιστη δεν διαβάζεις αυτα που γράφουμε εδω για τη μαλάκω τη πολωνή με την ακαταχετη λογοδιαρροια . Και εκτος αυτου ειναι και ξεπέτα του κερατα...και εννιοτε βαράει και τις πορτες οταν αργει η κοπέλα.
σε επιασε κωτσο οτι και καλα η Βουλγάρα ειναι απειρη και χωθηκε και αυτη να παρει φραγκα απο το πουθενα...
καλες γιορτες!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
100; πολλά...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom