tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
θα βάλω και γω ζάχαρη στα @@ μου και θα πάω
Αυτή η βυζαρού η πορτιέρησα είναι από την Πολωνία και πριν από το Κύμης δούλευε σε ένα άλλο μαγαζί με το όνομα Κατερίνα. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει στο χώρο λόγω νοοτροπίας. Πλήρης απουσία και του ελάχιστου επαγγελματισμού. Το μυαλό της είναι στην κοροϊδία του πελάτη. Αντε να του τα πάρουμε και να φύγει. Άσε που είναι και βρωμιάρα. Όταν δούλευε πριν από το Κύμης αν θυμάμαι καλά σε ένα μαγαζί που είχε ανοίξει για λίγο στην Πατησίων (στο ύψος της οδού Ιθάκης) την πήρα και όταν έβγαλε τα πολλά ρούχα διαπίστωσα ότι στο στήθος της είχε κάτι σαν χοντρή άμμο κολημένη επάνω της λόγω του ιδρώτα. Τη ρώτησα τι είναι και μου είπε ότι βάζει λίγο ζάχαρι για γούρι για να έχει πελάτη. Έτσι κάνουν για γούρι στην Πολωνία. Και η βρωμιάρα αφού βρέθηκε μαλάκας πελάτης (δηλαδή εγώ) δεν έκανε ούτε τον κόπο να πάει για ένα ντουζάκι. Και φυσικά ξεπέτα στο πρόγραμμα.
λογικο ειναι αφου συνεχεια εβριζε τις αλλες και τις κακολογουσε στους πελατες μαλλον εφτασαν στα αφτια της ζανας και την ξαποστειλεΜεσημεριανό πέρασμα και στην πόρτα η βυζαρού Κατερίνα , εκ Πολωνίας.
Παρούσες άλλες 2 πολωνέζες , αδιάφορες και η Σουζάνα - από Στουρνάρη - για όποιον την ψάχνει.
Τώρα πως έπεσε σε τόσο παρακμιακό οίκο άλλο καπέλο
βλεπω την σκαναρες την περιοχη,καλα κανεις κ εγω το ιδιο κανω,παντα κοιταζω για περιεργες κινησεις κ φατσες....Σημερινό πέρασμα και απούσα η Κατερίνα (χρέη τσατσάς η Σουζάνα). Τίποτε νεώτερο (Ντανιέλα-Ελβίρα) με μπόλικο κανπνό στο χώρο (ανοίξτε και κανά παράθυρο) και τους σπαστικούς μπράβους να κάθονται στην είσοδο της πολυκατοικίας (ο ένας μάλιστα μέσα στο μόνιμα παρκαρισμένο λευκό αλφα ρομέο).
Επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί,
Στην υποδοχή η Κατερίνα, μετρίου αναστήματος με περιττά κιλά, μπουτάρες, κοιλιές, κωλάρες, αλλά ευγενέστατη πολύ ομιλητική, πολωνέζα με βαμμένο σαντρέ μαλί, βύζους μεγάλους γύρω στο 6αρι αλλά πεσμένοι. Ο χώρος μέτριος με τη πλαστική παντόφλα…αίσχος! Καλό το μασαζοκρέβατο έχει και επένδυση, χαρτί μιας χρήσης, πετσέτες επίσης μιας χρήσης. 5 στα 10 το γενικο σύνολο.
Παρέλασαν 5-6 κοπέλες δεν συγκράτησα ονόματα, πολύ μαυρίλα, και μπαζίλα,τίποτε το ενδιαφέρον εκτός από… μια καινούργια που μόλις την είδα έκανα focus στο φοβερό στήθος που έχει…
την Άννα. Η Αννα λοιπόν είναι αστέρι, όμως μελαμψή από Βουλγαρία, με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο γλυκό πρόσωπο, πράσινα μάτια, ψηλή, λεπτή, πολύ ωραίο σώμα, ωραίο κώλο, όλα άψογα, με ωραίες καμπύλες, και το φοβερό ατού της, το απίστευτο στήθος, 5αρι στητό (ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό από στήθος!) Στα μείον, δε μιλά γρι ελληνικά, ούτε αγγλικά, μόνο λίγα ιταλικά.
Επιλογή έγινε με την η Αννα φυσικά μαζί με την Κατερίνα, όπως μου πρότεινε επειδή ηταν καινούργια θα χρειαζόταν βοήθεια,(έτσι κ έγινε το διπλό). Η Κατερίνα μιλάει πολύ και γίνεται πολύ κουραστική…
Εντός, 'η Αννα είναι εντελώς άβγαλτη, πιπίνι 22 ετών, αλλά κάνει προσπάθειες, είναι υπάκουη, χαμογελαστή και δέχεται ότι της πεις (κοιτούσε τη Κατερίνα μιας και η συννενόηση μαζί της είναι μηδενική).
40 λεπτά η συνεδρία. Κόστος 100
Μπορεί να ξαναπάω μόνο για την Άννα…
Και κάτι άλλο,
Καλές γιορτές.
υποθετικα για δυο κοπελες 100....100; πολλά...