Νέα

35χρονος - ντροπαλός (2 χρόνια χωρίς sex!!!). Call Girl είναι λύση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sternos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sternos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΧΑΙΡΕΤΩ το Φόρουμ...
Έχω το εξής θέμα-τακι...
Έχω ένα φιλαράκι 35 χρονών, ο οποίος έχει να πάει με γυναίκα κάνα 2 χρόνια..!!! :cum:
Ναι είναι αλήθεια...
Εξωτερικά είναι μια χαρά παιδί...εσωτερικά..έτσι και έτσι, έχει τα θέμα-τάκια του.
Είναι ντροπαλός, συνεσταλμένος και γενικά κωλώνει να μιλήσει σε γυναίκα...
Πόσο μάλλον να την πέσει...
Προφανώς δεν έχει αυτοπεποίθηση και αρκετά οικογενειακά & οικονομικά προβλήματα που τον έχουν ρίξει-φρενάρει.
Η λύση του ψυχολόγου ΕΧΕΙ ήδη προταθεί για να σας προλάβω, αλλά το διαπραγματεύεται ακόμα....

Έτσι σκέφτηκα και του πρότεινα να απευθυνθούμε σε "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ"...αλλά αυτός δεν δείχνει να ψήνεται...
Για μπουρδέλο... ούτε κουβέντα, για call girl ίσος.. (δηλαδή δεν το απέκλεισε αμέσως, αλλά αργότερα πάνω στην κουβέντα).
Πιστεύω ότι το call girl είναι καλή λύση, αλλά φοβάμαι μην τον "τρομάξει"...
Χρειάζεται κάποια με ταλέντο και με ειδική μεταχείριση (τρυφερή και φιλική να τον κάνει να νιώσει άνετα).
Έχει κάνεις από εσάς καμιά λύση να προτείνει...?
Προσωπικά, επειδή τον γνωρίζω αρκετά χρόνια, πιστεύω ότι άμα κάνει την αρχή θα αρχίσει να "ρολάρει".
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Eισαι καλος φιλος και γι αυτο σου αξιζουν συνγχαρητηρια ειλικρινα :)
Δυσκολη περιπτωση ο φιλος σου με βαση τα λεγομενα σου πιστευω οτι ενα cg δεν θα τον βοηθησει ιδιαιτερα οσο θα μπορουσε π.χ να τον βοηθησει εστω και για λιγο ας πουμε η Αλινα η Παολα και καποια αλλα κοριτσια του χωρου,τα οποια ειναι λιγα,αλλα ειναι σιγουρο χαρτι.Με καποια 50ευρα μπορει και να ρολαρει ο φιλος σου στο θεμα σεξ τουλαχιστον με αυτες τις κοπελες!Υπαρχουν και τα city toyrs αλλα αφου μιλησες για οικονομικα προβληματα δεν τα ανεφερα καν.

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
μηπως λεω μηπως ρε φιλε αυτος ο 35χρονος εισαι εσυ.... :think: :think: :think:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ΧΑΙΡΕΤΩ το Φόρουμ...
Έχω το εξής θέμα-τακι...
Έχω ένα φιλαράκι 35 χρονών, ο οποίος έχει να πάει με γυναίκα κάνα 2 χρόνια..!!! :cum:
Ναι είναι αλήθεια...
Εξωτερικά είναι μια χαρά παιδί...εσωτερικά..έτσι και έτσι, έχει τα θέμα-τάκια του.
Προφανώς δεν έχει αυτοπεποίθηση και αρκετά οικογενειακά & οικονομικά προβλήματα που τον έχουν ρίξει-φρενάρει.
Η λύση του ψυχολόγου ΕΧΕΙ ήδη προταθεί για να σας προλάβω, αλλά το διαπραγματεύεται ακόμα....

Έτσι σκέφτηκα και του πρότεινα να απευθυνθούμε σε "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ"...αλλά αυτός δεν δείχνει να ψήνεται...
Για μπουρδέλο... ούτε κουβέντα, για call girl ίσος.. (δηλαδή δεν το απέκλεισε αμέσως, αλλά αργότερα πάνω στην κουβέντα).
Χρειάζεται κάποια με ταλέντο και με ειδική μεταχείριση (τρυφερή και φιλική να τον κάνει να νιώσει άνετα).
Προσωπικά, επειδή τον γνωρίζω αρκετά χρόνια, πιστεύω ότι άμα κάνει την αρχή θα αρχίσει να "ρολάρει".

Γιατί σκαρφίστηκες όλη αυτή την ιστορία και δε μας λες στα ίσα θέλω για την πάρτυ μου τηλ από callgirl έχω μεγάλες καύλες.. ???? :think: :think: :think: :think: :think:

υ.γ. Μία εικασία έκανα ο άνθρωπος ... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλύτερα να του το κάνεις έκπληξη. πες του να παει σπίτι του να χαλαρώσει... να βαλει 2 ποτα και να περιμένει γιατί θα του πεις ότι του έχεις ένα δώρο... θα πας εσυ να βρεις και να δεις την κοπελα... θα της εξηγήσεις περί τίνος πρόκειται... και αυτή ως σωστή επαγγελματίας θα πράξει ανάλογα.

αυτά και καλό βόλι

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
σιγα μωρε εγω ειχα να παω κανα δυο χρονια και αυτο με το σταγονομετρο

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Eισαι καλος φιλος και γι αυτο σου αξιζουν συνγχαρητηρια ειλικρινα :)
Δυσκολη περιπτωση ο φιλος σου με βαση τα λεγομενα σου πιστευω οτι ενα cg δεν θα τον βοηθησει ιδιαιτερα οσο θα μπορουσε π.χ να τον βοηθησει εστω και για λιγο ας πουμε η Αλινα η Παολα και καποια αλλα κοριτσια του χωρου,τα οποια ειναι λιγα,αλλα ειναι σιγουρο χαρτι.Με καποια 50ευρα μπορει και να ρολαρει ο φιλος σου στο θεμα σεξ τουλαχιστον με αυτες τις κοπελες!Υπαρχουν και τα city toyrs αλλα αφου μιλησες για οικονομικα προβληματα δεν τα ανεφερα καν.
να ρολαρει μπου χεχεχεχε
Προσεχε μην κατρακηληση

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δε θελει και πολυ να κατρακυλησει ο ανθρωπος μαζι σου ειμαι ;)

OP
OP
S

Sternos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μηπως λεω μηπως ρε φιλε αυτος ο 35χρονος εισαι εσυ.... :think: :think: :think:
Ναι βρε φίλε ακριβός future teller πρέπει να γίνεις...
Εγώ ρώτησα μια γνώμη για τον φίλο μου και αμέσως τα πονηρά μυαλά πέσαν να βγάλουν συμπεράσματα...
Πιστεύεις ότι είμαι τόσο μαλάκας να κωλώσω να γράψω για εμένα? Γιατί να φοβηθώ?
Θα προτιμούσα να γράψεις μια γνώμη ή μια λύση, παρά να -ατακάρεις εξυπνάδα"...
Απλά είπα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη άπω κάποια πιο έμπειρα άτομα, που κινούνται στο χώρο.
Έχω περάσει και εγώ όπως πιστεύω αρκετοί από εμάς, περιόδους "αγαμίας" και από όσο θυμαμε
ο εγκέφαλος ψιλό- ΚΟΛΛΑΕΙ και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε εύκολα.
Τα κορίτσια που είπατε με τηλέφωνο στο studio θα τα βρω?
Καλή λύση ακούγεται..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
58
Like
1.749
Πόντοι
8.245
Αν εισαι εσυ ειναι μια καλη λυση.Αν ειναι για των φιλο σου επισης.ΒΟΥΟΥΟΥΡ :rockon:

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
δεν εχει σημασια αν εισαι εσυ η ο φιλος σου, αυτο που εχει σημασια ειναι να μη τυρρανιεται ο ανθρωπος και ισως ειναι καλυτερα να αρχισετε και απο κανενα στριπτιζαδικο...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Λες οτι ειναι 35 χρονων,μεχρι τα 33 τι εκανε

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
δεν εχει σημασια αν εισαι εσυ η ο φιλος σου, αυτο που εχει σημασια ειναι να μη τυρρανιεται ο ανθρωπος και ισως ειναι καλυτερα να αρχισετε και απο κανενα στριπτιζαδικο...
:2funny:  :2funny:  :2funny:
:uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

Επισκέπτης
ΧΑΙΡΕΤΩ το Φόρουμ...
Έχω το εξής θέμα-τακι...
Ναι είναι αλήθεια...

ρε τι γινεται στον κοσμο...τραβατε  να γαμησετε κι αφηστε τα υπολοιπα...παρε εκει μια καλη βιζιτου μια χαρα θα σου φερθει με το 200 που θα σκασεις...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
35χρονος - ντροπαλός (2 χρόνια χωρίς sex!!!). Call Girl είναι λύση;

Μαγκα μια ειναι η λυση. Να παει να γινει μοναχος αφου οπως καταλαβα εχει και τα τυπικα προσοντα ( :jerking: )
Να τα κονομισει σε κανα δυο-τρια χρονακια, μετα να βγαλλει το ρασο και να σου πω γω τι γκομενακια θα χτυπαει μετα.
Θα βολευει και σενα υστερα αφου θα σου χρωσταει ευγνωμοσυνη ;)
Αντε την ευλογια Του.

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ας αφήσουμε της μαλακίες, ξεφύγαμε. Μια συμβουλή ζήτησε ο άνθρωπος για τον φίλο του και εμείς σαν έλληνες το πήγαμε στο πονηρό και στην ειρωνεία! :jerking:
Φίλε μου εγώ πιστεύω σαν πρώτο βήμα πρέπει να αναγνωρίσει το πρόβλημα του, που για εμένα δεν είναι πρόβλημα γιατί όλοι οι άνδρες που είμαστε single έχουμε περάσει τέτοιες καταστάσεις.
Πρέπει να βγαίνει πρώτα έξω και να κοινωνειποιηθη, να ξενυχτήσει να τα πιει και λίγο παραπάνω δεν πειράζει και να γνωρίσει κόσμο, να γλυκάνει το μάτι δηλαδή και να ψαχτεί το μυαλό του, και κατόπιν ο ίδιος θα κάνει την αυτοκριτική του. Ότι όλα είναι εύκολα σήμερα και εφικτά και μόνο εμείς δυσκολεύουμε την ζωή μας με της ανασφάλειες μας. Κατόπιν άμα ισχυροποιηθεί ένα call girl είναι καλή λύση. Υπάρχουν κορίτσια που σε κάνουν και νιώθεις σα να είσαι με την σύντροφο σου. καλή τύχη :rockon:

OP
OP
S

Sternos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλή λύση φαίνεται George, το θέμα είναι ότι και μαζί βγαινουμαι και με παρέες άλλα όταν παίξει
κάνα γκομενάκι μούγκα στη ΣΤΡΟΥΓΚΑ και καμία "κίνηση" για φλερτ και τέτοια.
Μάλλον είναι θέμα αυτοπεποιθήσης και αυτοεκτίμησης.
Μάλλον χρειάζεται μια "ένεση" αυτοπεποιθήσης...
Από την μια το call girl μπορεί να βοηθήσει αλλά άμα το πάρει στραβά? :idiot:
Του τύπου "άτιμη κοινωνία...κατέληξα να πηδάω πουτάνες..." :headbang: :headbang:
Παίζει πακέτο...
Thanks πάντος. :)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σωστο κ αυτο...ολα αυτα που λετε καλα ειναι αλλα εξαρταται κ απο το ατομο παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom