ΧΑΙΡΕΤΩ το Φόρουμ...
Έχω το εξής θέμα-τακι...
Έχω ένα φιλαράκι 35 χρονών, ο οποίος έχει να πάει με γυναίκα κάνα 2 χρόνια..!!!
Ναι είναι αλήθεια...
Εξωτερικά είναι μια χαρά παιδί...εσωτερικά..έτσι και έτσι, έχει τα θέμα-τάκια του.
Είναι ντροπαλός, συνεσταλμένος και γενικά κωλώνει να μιλήσει σε γυναίκα...
Πόσο μάλλον να την πέσει...
Προφανώς δεν έχει αυτοπεποίθηση και αρκετά οικογενειακά & οικονομικά προβλήματα που τον έχουν ρίξει-φρενάρει.
Η λύση του ψυχολόγου ΕΧΕΙ ήδη προταθεί για να σας προλάβω, αλλά το διαπραγματεύεται ακόμα....
Έτσι σκέφτηκα και του πρότεινα να απευθυνθούμε σε "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ"...αλλά αυτός δεν δείχνει να ψήνεται...
Για μπουρδέλο... ούτε κουβέντα, για call girl ίσος.. (δηλαδή δεν το απέκλεισε αμέσως, αλλά αργότερα πάνω στην κουβέντα).
Πιστεύω ότι το call girl είναι καλή λύση, αλλά φοβάμαι μην τον "τρομάξει"...
Χρειάζεται κάποια με ταλέντο και με ειδική μεταχείριση (τρυφερή και φιλική να τον κάνει να νιώσει άνετα).
Έχει κάνεις από εσάς καμιά λύση να προτείνει...?
Προσωπικά, επειδή τον γνωρίζω αρκετά χρόνια, πιστεύω ότι άμα κάνει την αρχή θα αρχίσει να "ρολάρει".
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχω το εξής θέμα-τακι...
Έχω ένα φιλαράκι 35 χρονών, ο οποίος έχει να πάει με γυναίκα κάνα 2 χρόνια..!!!
Ναι είναι αλήθεια...
Εξωτερικά είναι μια χαρά παιδί...εσωτερικά..έτσι και έτσι, έχει τα θέμα-τάκια του.
Είναι ντροπαλός, συνεσταλμένος και γενικά κωλώνει να μιλήσει σε γυναίκα...
Πόσο μάλλον να την πέσει...
Προφανώς δεν έχει αυτοπεποίθηση και αρκετά οικογενειακά & οικονομικά προβλήματα που τον έχουν ρίξει-φρενάρει.
Η λύση του ψυχολόγου ΕΧΕΙ ήδη προταθεί για να σας προλάβω, αλλά το διαπραγματεύεται ακόμα....
Έτσι σκέφτηκα και του πρότεινα να απευθυνθούμε σε "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ"...αλλά αυτός δεν δείχνει να ψήνεται...
Για μπουρδέλο... ούτε κουβέντα, για call girl ίσος.. (δηλαδή δεν το απέκλεισε αμέσως, αλλά αργότερα πάνω στην κουβέντα).
Πιστεύω ότι το call girl είναι καλή λύση, αλλά φοβάμαι μην τον "τρομάξει"...
Χρειάζεται κάποια με ταλέντο και με ειδική μεταχείριση (τρυφερή και φιλική να τον κάνει να νιώσει άνετα).
Έχει κάνεις από εσάς καμιά λύση να προτείνει...?
Προσωπικά, επειδή τον γνωρίζω αρκετά χρόνια, πιστεύω ότι άμα κάνει την αρχή θα αρχίσει να "ρολάρει".
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.