macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Δεν υπάρχουν "φεμιναζί".Συν το ότι οι φεμινίστριες προσπαθούν να πείσουν ορισμένους κολλημένους φαλλοκράτες ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι με δικαιώματα..
Δεν είναι εύκολο να αντισταθεί μια γυναίκα σε ένα φαλλοκράτη,ενδεχόμενο βιαστή ή γυναικοκτόνο..
Δεν είναι "καριόλες" όσες επιλέγουν να έχουν πολλούς συντρόφους.
Μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε. Αλλαζεις θεμα συζητησης, χωρις να κατανοω το λογο που το κανεις.
Ειπα εγω οτι ειναι καριολες οσες επιλεγουν πολλους συντροφους? Δικαιωμα τους τυπε..
Απο τη μικρη εμπειρια μου παντως,οι φεμιναζι οχι μονο πολυγαμικες δεν ειναι,αλλα κακογαμημενες στην καλυτερη,αν οχι αγαμητες.
Και πως τυχαινει να ειναι σχεδον παντα αριστερες,μιλαμε για... σατανικη συμπτωση.
Κανενα φυσιολογικο θηλυκο δεν ασχολειται με τετοιες αρλουμπες. Παρεμπιπτοντως,στο τιντερ ως τριτη φωτογραφια εχω την ελληνικη σημαια σε ενα ωραιο παρκακι της Χαλκιδικης ,με φοντο το ηλιολουστο πελαγος...
Εκανα match με φεμιναζι κοντα στα 40,επειδη ομως μου εβγαλε κατι προστιχο φυσιογνωμικα,δεν την "εστειλα"..
Στο Info της ειχε την κλασικη ατακα "μακρια απο φασιστες,εθνικια,μισογυνηδες της πατριαρχιας" ουγκ ουγκ ουγκ....
Εγω απο περιεργεια,ηθελα να δω που θα καταληξει η φαση....μεσα στο πρωτο 5λεπτο ηρθε η ερωτηση που περιμενα!
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΒΛΕΠΩ.... ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ?" ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ ...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
...Μου εκανε unmatch σε λιγοτερο απο δυο δευτερολεπτα ....το απολαυσα ομως. Βλεπεις λοιπον οτι η μεση φεμιναζι ειναι προβληματικος χαρακτηρας.. Προσωπικα τις γραφω στα αρχιδια μου,δε μ'ενοχλουν διοτι μου ειναι τελειως αδιαφορες,περαν του χαβαλε.
Απο εκει και περα,νομιζω πως υποτιμας τη γυναικεια φυση που ειναι συνωνυμη της υστεροβουλιας .
Δεν αντιστεκεται οποια ΔΕ ΘΕΛΕΙ η βολευεται για καποιον αλλο λογο,στις μερες μας το πιο ευκολο πραμα ειναι να χαρακτηρισεις καποιον φαλοκρατη για ψυλλου πηδημα και να τον τρεχεις κιολας, χωρις να εχει κανει το παραμικρο. Φαντασου να εχει κανει κιολας.
Δε μου λες,για την 35αρα που παρενοχλουσε και βιαζε το 13χρονο κατ 'εξακολουθηση στη Νεα Ερυθραια ,γιατι δεν ακουγεται κατι?
Σκοπευε μαλιστα να τον αρπαξει και να φυγουν εξωτερικο...Περιμενω με αγωνια την εξελιξη της υποθεσης.
Και να τη συγκρινω με την αποφαση για την υποθεση του προπονητη ιστιοπλοιας που ασελγουσε στην 11χρονη.
Εκει να σας δω υπερμαχοι της (αν)ισοτητας και του φεμινισμου. Μη χαθειτε....Στην Ελλαδα ειμαστε τοσο αστειοι,που ακομα και την ισοτητα την εφαρμοζουμε πλημμελως. Στην Αμερικη δεν ισχυει κατι τετοιο. Γιατι ειναι κρατος δικαιου,οχι κρατος μπανανιας.