Ακραιος αντιφεμινιστης κιολας
Δηλωνω λατρης των γυναικων,αλλα πολεμιος καθε οργανωσης που τις εμπορευματοποιει!
Διοτι ακριβως οι φεμιναζι-λοατκι κλπ κλπ εχουν κανει μπιζνα το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ και αντιμετωπιζουν τη συγχρονη γυναικα ως αντικειμενο προς εκμεταλλευση και μοχλο κοινωνικοπολιτικης πιεσης ,ωστε να τα τσεπωνουν μεσω ΜΚΟ και να αλλαζουν καθε φορα την ατζεντα κατα το δοκουν....
Οπου ακουω για ισοτητα,δικαιωματισμους κλπ ξερναω τυπε γιατι εχουμε 2021..οχι 1951.
Δυστυχως πολλες γυναικες πεφτουν θυματα τετοιων επιτηδειων υποκειμενων....
Στις φενιμιστικες οργανωσεις καμια σοβαρη γυναικα που σεβεται τη θηλυκη της φυση δε θα γινοταν μελος...
Ζουμε σε μια εποχη οπου οι γυναικες γινονται μετα χαρας αποδεκτες ως θαμωνες σε συνδεσμους οπαδων ! Και ως εργαζομενες στο στρατο! Τι αλλο θελεις τυπε μου,να βαλουν στραπον και να μας γαμανε, ωστε να νιωθουν ισοτητα οι φεμιναζι?
Οι φεμιναζι ειναι για τις γυναικες ειναι οτι και οι δηθεν αντιφα- αντιναζι για τους "προφυγες"
Οι αντιναζι, αν πραγματικα νοιαζονταν για τους καημενους που στοιβαζονται στα hotspot σε συνθηκες ζουγκλας, δε θα τους ελεγαν "welcome" αλλα θα τους προειδοποιουσαν για τις συνθηκες που θα αντιμετωπιζαν στο αναλγητο ελλαδιστανικο κρατος.
Nα το παω ακομη παρακατω? Ειμαι βαθια θρησκος, αλλα ΒΑΘΥΤΕΡΑ αντιρασοφορος. Υπαρχουν βραδια που παω να αναψω κερι σε εκλλησιες ΜΟΝΟΣ,να μιλησω με τον Ιησου σε πλαισιο ΠΟΥ ΕΓΩ επιθυμω ,χωρις μεσαζοντες και χριστιανοταλιμπαν τριγυρω μου.
Οσο περι λευκων ιπποτων...Θα σου δωσω λοιπον ενα παραδειγμα...
ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ σε μπαρ-παρκο-ουζερι-μπιτσομπαρο και εχεις ΗΠΙΟ διαπληκτισμο με την κοπελα-μνηστη-συζυγο σου... Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες.
Ειτε εχετε βγει οι δυο σας -ειτε συνοδευομενοι απο αλλη παρεα γνωστων-φιλων σας.
Ξαφνικα ,λιγο πριν κατευνασουν τα πνευματα,παρεμβαινουν απροσκλητα και απροκλητα σαν ειρηνοποιοι καθε ειδους αγαμητοι-πιρφοροι-κακογαμημενοι-αμπαλοι-αποτυχημενοι-καληνυχτακηδες-λευκοι ιπποτες που βρισκονται πλησιον σας, σε ρολο "Ευλογητου".
ΒΑΣΙΚΑ, ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ. Καλα θα ηταν να παρεμβουν σε ρολο "Ευλογητου" η Τενιας Μακρη...συμβουλευτικα!
.... 8 ΣΤΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ ζητανε ΚΑΙ το λογο,παρεμβαινοτας σαν τον Τσακ Νορρις η τη Νικολουλη, στην υπηρεσια της κοινωνικης ειρηνης...Εν τω μεταξυ ,αν και συνηθως ειναι πιο απλυτοι και απο τους απλυτους,δε θα διστασουν να καλεσουν ακομη και την αστυνομια...! Δηλαδη εμ πανε να κανουν βλαχομαγκια ,εμ δεν τους βγαινει...και μετα απειλουν με αστυνομια.
Και εκει που παει να κατευνασει το πραμα λοιπον,αναζωπυρωνεται 1000 φορες παραπανω....
Αν πραγματικα ηθελαν να κατευνασουν,δε θα ερχονταν με υφακι βλαχομαγκα ,αλλα με μπεσα και φιλικη-καλοπροαιρετη διαθεση,σεβομενοι οτι εκεινη τη στιγμη περνας μια δυσκολη και αμηχανη προσωπικη στιγμη με μια καριολα που πιθανον αυριο-μεθαυριο να τους τυχει σε παρομοια περιπτωση.
Με λιγα λογια,θελουν να σε γειωσουν μπροστα στο θηλυκο που συνοδευεις ωστε να ανεβουν αυτοι στα ματια του ,κατι που για μενα ειναι η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣ ως προς την αντρικη τιμη .... αρα πρεπει να τρωνε φαπες ειτε επι τοπου....ειτε αργοτερα,εχοντας διωξει τη συνοδο σου προηγουμενως. Καλυτερα να σου φλερταρουν τη συνοδο,παρα να σου κανουν τετοιο σκηνικο.
Ειναι οι λεπροι της αντρικης φυλης και θα επρεπε να εγκατασταθουν δια της βιας στη Σπιναλογκα η τη Γυαρο και να στειρωθουν εσαει.
Η αντρικη φιλια-αλληλεγγυη ειναι ο θεμελιος λιθος της κοινωνικης συνοχης,αν αρχισουμε να φερομαστε ολοι γυναικεια με ραδιουργια και σκατοψυχια,θα γινουμε κρανιου τοπος.
ΠΕΣ ΜΟΥ,θελουν η δε θελουν σουτια ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ? ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,ΑΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΑ,ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΟΜΩΣ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΡΡΟΗΣ?
ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕ -ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ?
ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩ ΩΣ "ΛΕΥΚΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΙΛΗΣ Η ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ...
ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙ ΣΤΥΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΜΥΝΑΣ....ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΕΓΩ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ,ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΩ.