Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ρε Sad_man είσαι σοβαρός;Για δείξε μας τη δικιά σου μούρη να δούμε πόσοι από εδω μέσα σε κάνουμε Έλληνα.
Λαθρολάγνος κι εσύ;
Ρε Sad_man είσαι σοβαρός;Για δείξε μας τη δικιά σου μούρη να δούμε πόσοι από εδω μέσα σε κάνουμε Έλληνα.
Μίλησε μας για τις φαντασιώσεις σου με τον έμπερορ και το αίσθημα οικειότητας (κι όχι μόνο) όταν βρίσκεσαι μεταξύ ανδρών.Ρε σεις,σίγουρα είναι Έλληνας αυτός;Για αλγερινομαροκινός λάθρο μοιάζει
Όχι και δεν είμαι μαλάκας σαν και εσένα.Πας τώρα να μας πεις ότι είναι άλλης εθνικότητας και η κοπελιά έφταιξε γιατί έμπλεξε με ξεπλένη.Κυνηγάς φαντάσματα.Λαθρολάγνος κι εσύ;
Δεν είναι θέμα "λαθρολαγνείας".Είναι θέμα χαρακτήρα.Λαθρολάγνος κι εσύ;
Το διχαλο μ έσβησε ??Μίλησε μας για τις φαντασιώσεις σου με τον έμπερορ και το αίσθημα οικειότητας όταν βρίσκεσαι μεταξύ ανδρών.
Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε.
Μίλησε μας για τις φαντασιώσεις σου με τον έμπερορ και το αίσθημα οικειότητας όταν βρίσκεσαι μεταξύ ανδρών.
Επίσης οι μπάτσοι ολοι είναι στυλακια..οι άλλοι με τον μπάτσο αντιντας αυτός εδώ μαρσαλ..θα τους κατεβάσουμε σε διαγωνισμό shopping starΜίλησε μας για τις φαντασιώσεις σου με τον έμπερορ και το αίσθημα οικειότητας (κι όχι μόνο) όταν βρίσκεσαι μεταξύ ανδρών.
Η επιστημονική ομάδα του μπου είναι εδώ να σε ακούσει και να σε βοηθήσει.Ρε άντε τράβα να σε γαμήσει κανας άλλος.
Τι λες ρε που δεν είναι ναρκωτικά έχεις εμπειρία μήπως? η γνώση από ιατρικής ?Ρε άνθρωπε δεν ξέρεις περί ιατρικής και φαρμακευτικής,μη μιλάς !
Τα "μουρλόχαπα" δεν είναι ναρκωτικά,είναι ηρεμιστικά !!!
Δε ξέρω τι είναι, αλλά στο κατηγορητήριό του θα προστεθεί οτι κατά τη σύλληψή του φορούσε δίχαλο. Συμφωνείς;Ρε σεις,σίγουρα είναι Έλληνας αυτός;Για αλγερινομαροκινός λάθρο μοιάζει
Ναι οι δικοί μας πεθαίνουν στα τροχαία δεν δολοφονούν..Εγω παντως θα επικεντρωθώ στο ζήτημα του πως τα ΜΜΕ φουσκώνουν τα παντα και πως κανουν πλυση εγκεφαλου. Σε ολες τις χωρες του κοσμου υπαρχουν δολοφονίες, Η Ελλαδα είναι σχετικα σε καλη θεση με μονο 1 δολοφονια ανα ετος ανα 100.000 πληθυσμου που σημαινει κάθε χρονο γινονται περιπου 100 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate . Καποια χρονια θα είναι λιγο περισσοτερες καποια αλλα λιγο λιγοτερες. Αν υποθετικα από τις 100 δολοφονιες οι δεκα εχουν να κανουν με αντρες να σκοτώνουν γυναικες και αν τα ΜΜΕ κρατανε ζωντανη μια τετοια υποθεση για ένα μηνα τοτε θα φαινεται ότι οι γυναικες κινδυνευουν και ότι οι αντρες είναι ολοι τους δολοφονοι. Βουτυρο στο ψωμι των αποτυχημένων και άσχημων (φεμινιστριών) γυναικων που βρισκουν λογο να δικαιολογουν την αποτυχία τους. Η πραγματικοτητα είναι ότι 4.999.990 Ελληνιδες τον χρονο δε θα δολοφονηθούν
Το σχολίασα παραπάνω..κλάμα ?Δε ξέρω τι είναι, αλλά στο κατηγορητήριό του θα προστεθεί οτι κατά τη σύλληψή του φορούσε δίχαλο. Συμφωνείς;
Χαχαχα, ε δε φόραγε και αντρικές εσπαντρίγιεςΔε ξέρω τι είναι, αλλά στο κατηγορητήριό του θα προστεθεί οτι κατά τη σύλληψή του φορούσε δίχαλο. Συμφωνείς;
Οχι , η μερα με τη νυχτα ειμαστε φιλε.Κι εσύ το ίδιο δεν κάνεις,σε μένα τη λες;
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των " ας κάνει ο καθένας ότι θέλει " .
Κοιτάμε όλοι την πάρτη μας και δεν ελέγχει κανείς μια οικογένεια.... έχουν απομακρυνθεί οι άνθρωποι για πολλούς και διάφορους λόγους....
Και οι γονείς της κοπέλας έχουν μερίδιο ευθύνης, διότι δεν ξέρουν καλά με ποιον παραθέριζε το παιδί τους....
Το ίδιο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι γονείς του νεαρού όπου δεν ήξεραν καλά το παιδί τους, και τί προβλήματα μπορεί να είχε....
Βέβαια.....θα μου πείτε 30 χρονών είναι άντρας, και 26 χρονών είναι γυναίκα....
Και ξέρουν τί κάνουν....
ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ρε βλάκα. Κρίνεις κιόλας, δες τα χάλια σου30 και 26 και πάνε διακοπές με αντίσκηνα.Ο άεργος μπαφιάρης με μια συναισθηματικά ανήλικη.Δεν τους λες και ώριμους ανθρώπους που ξέρουν τί κάνουν