[size=40pt]€ 15[/size]
(Πολλά νομίζω)
Συμφωνώ! Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει ειδική προσφορά για τα μέλη του Forum...
[size=40pt]€ 15[/size]
(Πολλά νομίζω)
δεν θα πρέπει να κανονίσετε κάτι τέτοιο???Συμφωνώ! Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει ειδική προσφορά για τα μέλη του Forum...
εγω παντως δεν θα παω τυπε μου
και τα παπουτσα μεσα τυπε μουart_show_02.jpg (282.03 KB, 1000x739 - εμφανίστηκε 4 φορές.)
Μπάνιο με τα παπούτσια κάνουν;
Συμφωνώ! Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει ειδική προσφορά για τα μέλη του Forum...
Χωρίς πλάκα πάντως οι εκθέσεις είναι κυρίως για κάποιον που δε γνωρίζει. Εμείς που έχουμε λιώσει σόλες σε αυτά δε νομίζω να εντυπωσιαστούμε ή να δούμε κάτι το ιδιαίτερα συγκλονιστικό...
Δεν μπορεί να είναι τσάμπα μια τέτοια εκδήλωση.
...
Ειδικά επειδή προμοτάρονται κωλάδικα (άρα παίρνεις μάτι) πρέπει ΚΑΤΙ να πληρώσεις.
Mάλλον τα μέλη έπρεπε να πανε ως συμμετέχοντες...
Χωρίς πλάκα πάντως οι εκθέσεις είναι κυρίως για κάποιον που δε γνωρίζει. Εμείς που έχουμε λιώσει σόλες σε αυτά δε νομίζω να εντυπωσιαστούμε ή να δούμε κάτι το ιδιαίτερα συγκλονιστικό...
Κάτι σαν face control δλδ. Δεν ξέρω ρε παιδιά...αλλά το δικό μου μυαλό δεν τα χωράει αυτά τα πράγματα. Πιθανότατα είμαι τελείως λάθος...anyway.Πάντως,η ύπαρξη εισόδου αποτρέπει και την πολυκοσμία,και τον κάθε άσχετο που θα πάει για να δημιουργήσει προβλήματα.
Είμαστε η χώρα με τους πιο μπούφους καταναλωτές.Είμαστε η χώρα των υπερβολών.
PS: Για IAA Frankfurt, κανόνισε πολύ νωρίς ξενοδοχεία. Να μην σου πω αρχές καλοκαιριού το αργότερο. Αλλιώς θα αναγκαστείς να μείνεις πολύ μακριά και θα κάνεις άπειρα χιλιόμετρα κάθε μέρα.
Είμαστε η χώρα με τους πιο μπούφους καταναλωτές.
Στην έκθεση αυτοκινήτων δεν βλέπεις κάτι που μπορεί να το αγοράσεις? Και μάλιστα τόσο ακριβό, που συμπεριλαμβάνει στην τιμή του πολλαααά εισιτήρια!
Συμφωνώ ότι το εισιτήριο είναι ακριβό.