periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
διαβαζω για μουφα ζωντανο σεχ το ειδα και εγω στον πρωτο οροφο επανω ειχε ζωντανοστον δευτερο οροφο και ηταν και πολυ φυσικο μονο που απαγορευαν τα βιντεο και τα κινητα.
αυτο συν καποια αλλα λαμψανε δια της απουσιας τους..Παιδιά,μήπως ξέρει κανείς να μου πει,αν το ALCATRAZ είχε φέτος περίπτερο?
διαβαζω για μουφα ζωντανο σεχ το ειδα και εγω στον πρωτο οροφο επανω ειχε ζωντανοστον δευτερο οροφο και ηταν και πολυ φυσικο μονο που απαγορευαν τα βιντεο και τα κινητα.
Για όσους τους αρέσουν τα μεγάλα,πλαστικά βυζιά!!!1
http://[URL unfurl="true"]www.imaginas.gr/gallery/pictures/imaginas_55.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σαν απο ουρα σε δημοσιο ταμειο ειναι η γκομενα, χαχαχαχαχα!!!!
Aκομα μια με τον Nikon AFS 300mm 2.8VR
Aπολαυστε την
Και τράβηξες με το φακό που αναφέρεις;Κάτι δε μου πάει καλά στην ιστορία.Ένας φακός βάρους 2,8 κιλών, σε ταχύτητες συγχρονισμού φλας στο 1/160 πώς τον κράταγες;Εγώ έναν είδα που είχε έναν canon 70-20Ο.Όλοι οι άλλοι είχαν superzoom φακούς.Κάτι δεν μου πάει καλά...Άσε που η ποιότητα των φωτογραφιών δεν συνάδει με το κόστος των 6000€ περίπου του φακού.
Και τράβηξες με το φακό που αναφέρεις;Κάτι δε μου πάει καλά στην ιστορία.Ένας φακός βάρους 2,8 κιλών, σε ταχύτητες συγχρονισμού φλας στο 1/160 πώς τον κράταγες;Εγώ έναν είδα που είχε έναν canon 70-20Ο.Όλοι οι άλλοι είχαν superzoom φακούς.Κάτι δεν μου πάει καλά...Άσε που η ποιότητα των φωτογραφιών δεν συνάδει με το κόστος των 6000€ περίπου του φακού.
imagina εμένα θα είδες με τον 70-200 αλλά είχα πάρει για λίγη ώρα τη μηχανή του paragwgou και έκανα βόλτες! ;)
.....και BTW ο φακός αυτός δεν έχει 6Κ....στανταράκι αυτό!