argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.777
- Πόντοι
- 9.297
Φρόντισε να ρίξεις κάνα ρέψιμο να φύγουν τα ψοφίμια και από πάνω....ηπια μια fix, πειραζει ?
Φρόντισε να ρίξεις κάνα ρέψιμο να φύγουν τα ψοφίμια και από πάνω....ηπια μια fix, πειραζει ?
ουτε τετοια αηδιαστικα κανω.Φρόντισε να ρίξεις κάνα ρέψιμο να φύγουν τα ψοφίμια και από πάνω....
Μικρός μέτραγες πόσα παγωτά έφαγες το καλοκαίρι;Με αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
Και πολυ καλα εκανες φιλαρακι. Μπραβο. Τελικα υπαρχει καποιο συμπερασμα; Η ειναι οπως οι μπυρες και το φαι; Αν εισαι στα 30 σου μπορει να πιασεις και το 10000ρο…σωστοοοοοςΜε αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
Είπε οτι έχει περάσει τα 50 έτηΚαι πολυ καλα εκανες φιλαρακι. Μπραβο. Τελικα υπαρχει καποιο συμπερασμα; Η ειναι οπως οι μπυρες και το φαι; Αν εισαι στα 30 σου μπορει να πιασεις και το 10000ρο…σωστοοοοος
Κάτσε να πιάσει Σπαλιάρα πρώταΩραίος με το μέτρημα... αν υπάρχει ρεκόρ Γκίνες σου εύχομαι να το σπάσεις
να σε ρωτησω τυπε, το μετρημα πως το εκανες;Με αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
αν υπαρχει το ρεκορ γκινες τυπε παιζει να εχει φτασει τοσο ψηλα απο κανενα αραβα δισεκατομμυριουχο με δεκα χαρεμια, που θα πρεπει να τα βαλουμε κατω ολοι μαζι σαν σαιτ για να ισοφαρισουμεΩραίος με το μέτρημα... αν υπάρχει ρεκόρ Γκίνες σου εύχομαι να το σπάσεις
Aυτο όλοι το κάναμε.Μικρός μέτραγες πόσα παγωτά έφαγες το καλοκαίρι;
Δεν ξέρω αν διάβασες κάτι που είπα για το οικονομικό κομμάτι του θέματος....Είπε οτι έχει περάσει τα 50 έτη
Εγώ πάλι στα 43 μου , αρκετά χρόνια στα μπουρδέλα αλλά με αραιή συχνότητα , πάιζει να είμαι περίπου στο 1/10 του νηματοθέτη.
Αν μετρούσα θα ήξερα ακριβώς.
Πάντως μου φαίνεται περίεργο το να μετράει κανείς , και μάλιστα πηγαίνοντας τόσο συχνά.
Φίλε μου, μπορείς να μου στείλεις σε πι εμ, στοιχεία και τρόπο επικοινωνίας με την 666η που γάμησες;Με αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
Ανέβασε φωτογραφίες και άσε τα λόγιαΕπιτέλους έσκασα το φράγμα των δέκα χιλιάδων κοριτσιών σε γαμησια .σε 37 χρόνια .από τις πιο πολλές έχω και φωτογραφίες. Οι περισσότερες χωρίς λεφτά από καμάκι .