Bellavita06
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 481
Αυτός είναι ο μάστορας που ξεκίνησε το νήμα για την "περιπέτεια με φοιτήτριες ", δεν ξέρω και αν ξαναποσταρε ποτέ εκεί.. άλλο νήμα εδώ
μα κανει μπαμ οτι εισαι... και το πρωτο καμακιΕπιτέλους έσκασα το φράγμα των δέκα χιλιάδων κοριτσιών σε γαμησια .σε 37 χρόνια .από τις πιο πολλές έχω και φωτογραφίες. Οι περισσότερες χωρίς λεφτά από καμάκι .
Γιαννη εσυ;Επιτέλους έσκασα το φράγμα των δέκα χιλιάδων κοριτσιών σε γαμησια .σε 37 χρόνια .από τις πιο πολλές έχω και φωτογραφίες. Οι περισσότερες χωρίς λεφτά από καμάκι .
10000 φωτογραφιες χαχα δυσκολοΑνέβασε φωτογραφίες και άσε τα λόγια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλο νήματα ανοίγεις...έχεις τέτοιο φετίχ ...να λες φίδια και να σε βρίζουν όλοι
μη το λες τυπε. εδω ο τυπος κλιμα εγινε γλομπεαρχης ανεβαζοντας πανω απο 10 χιλιαδες φωτο το ιδιο σασι σε ολα τα νηματα10000 φωτογραφιες χαχα δυσκολο
Μόλις 539 λιγότερες από τον Αναπουρνα! Συνέχισε δυνατά και σύντομα θα γίνεις γλομπεάρχηςΕπιτέλους έσκασα το φράγμα των δέκα χιλιάδων κοριτσιών σε γαμησια .σε 37 χρόνια .από τις πιο πολλές έχω και φωτογραφίες. Οι περισσότερες χωρίς λεφτά από καμάκι .
Δεν το θυμάμαι αλλά το οικονομικό είναι όντως ένα θέμα , γιατί και εγω αν ήμουν πιό άνετος οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια θα πήγαινα πιό συχνά στα στουντιο εδω Θεσσαλονίκη.Δεν ξέρω αν διάβασες κάτι που είπα για το οικονομικό κομμάτι του θέματος....
10 χιλιάδες γαμήσια σε 37 χρόνια.Επιτέλους έσκασα το φράγμα των δέκα χιλιάδων κοριτσιών σε γαμησια .σε 37 χρόνια .από τις πιο πολλές έχω και φωτογραφίες. Οι περισσότερες χωρίς λεφτά από καμάκι .
Με αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
Καλό αυτόΑδερφέ, αυτοί είναι κακοί ανθρώποι.
Μην τους δίνεις σημασία.
Μια ερώτηση μόνο αν επιτρέπεται, μετά από τόσα γαμήσα πονάνε τα αρχίδια σου ή ο κώλος σου????
Sex is life!Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αρκετοι συναγωνιστες εδω μεσα που θα εχουν γαμησει και περισσοτερο.ομως ενα ειναι το συμπερασμα.Γαματε φιλαρακια οσο περισσοτερο μπορειτε.Αυτα ειναι τα ωραια στην ζωη!