Νέα

2145 μουνιά και συνεχίζουμε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Δεν το θυμάμαι αλλά το οικονομικό είναι όντως ένα θέμα , γιατί και εγω αν ήμουν πιό άνετος οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια θα πήγαινα πιό συχνά στα στουντιο εδω Θεσσαλονίκη.
Βέβαια κάποιος στην Αθήνα μπορεί να την βγάλει λίγο φθηνότερα η αν συνδυάζει και γκόμενες όπως ο νηματοθέτης.
Η άλλος μπορεί να είναι πιό άνετος οικονομικά.
Στην Αθήνα υπάρχουν επιλογές στα 10€ αλλά αυτό αφορά το βρωμομεταξο με τους δρόμους στρωμένους με σύριγγες και με τις πιο πολλές τελειωμένες και φευγατες στον κόσμο τους εκεί πέρα.Πληρης κατάπτωση...το να είσαι τακτικός εκεί είναι σαν να χορταινεις με γαριδάκια αντί για φαγητό.
Ο Βαρδάρης ήταν σαν παλάτι μπροστά σε αυτες τις τρωγλες.
Τα στούντιο Θεσσαλονίκης εκπέμπουν πολιτισμό...ντρέπεσαι να πατήσεις ...και θέλει ο άλλος με 30€ ... :confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
παικταρά μου υγεία να έχεις και καλή ψυχολογία και σου εύχομαι να πιάσεις και 3.000 και 10.000 και όσες θες.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
funny.jpg

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Με αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
Ο Σπαλιάρας έχει 4000. Έχεις μέλλον ακόμη...
Επίσης δεν παίζει ρόλο η ποσότητα αλλά η ποιότητα
Τι και αν έχεις πάει με τόσες! μέ πόσες πέρασες καλά? Πόσες θα σου μείνουν αξέχαστες?
Αν είναι να πηγαίνεις μόνο και μόνο για να καταγράφεις νούμερα τότε άστα βράστα! χαμένος χρόνος.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
2.146
Μακάρι να είχαν όλοι τις δυνάμεις σου

χ10=21,5χιλ
χ50=107χιλ
χ100=215χιλ
χ150=322χιλ

OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.598
Πόντοι
491
Συναγωνιστες μου στο πληρωμενο ερωτα μπορεις να γαμας οσες θες και οσο θες.Τα νουμερα μπορει να φτασουν πολυ ψηλα.Τωρα οσοι μιλανε για γκομενες και τετοια νουμερα απλα μου φαινεται λιγο ψεμα..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μπερδευτηκα τωρα.
Αλλος ειναι αυτος που μετραει 10000 μουνια κι αλλος με τα 2000 κατι;
Ειπα κι εγω εκανε μετρημα ξανα και του βγηκαν λιγοτερες;
:confused:
Αλλοιως προκειται περι τινανομαχιας που ξυπνησε στα τελη του καλοκαιρου...
Προτεινω να καθιερωσουμε τα "Σπαλιαρεια" οπου καθε τελη Αυγουστου θα γινεται μαχη Τιτανων...
Ο νικητης κερδιζει ενα αυτοκινητο nissan Juke Box 1000 κουτια καποτων durex και 3000 ευρω μετρητα!
Για να δουμε ποιος θα νικησει στα "Σπαλιαρεια 2022"?
Επισης εκτος απο τον Mr Spaliaras προτεινω τιτλους οπως αναπληρωματικος Mr Spaliaras,Mr tourismos και αλλους ευφανταστους τιτλους!
Ας νικησει ο καλυτερος!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Το μέτρημα
Τραγούδι του Νατάσου Αρχιδάκου

Τα μουνάκια της ζωής μου
Κάθισα να τα μετρήσω
Τα παρόντα τα απόντα
Κάνα δυο περαστικά
Όσα ήρθαν για να μείνουν
Όσα έφυγαν πριν γίνουν
Τα κοινόχρηστα τα ξένα
Τα πολύ προσωπικά

Και μου βγαίνουν πάντα λίγα
Ή μου βγαίνουνε πολλα
Κι είναι η μοναξιά που επείγει
Ό, τι με μελαγχολεί
Ή μου βγαίνουνε πολλά

Τελευταία τροποποίηση:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
Το μέτρημα

Τα μουνιά της ζωής μου
Κάθισα να τα μετρήσω
Τα παρόντα τα απόντα
Κάνα δυο περαστικά
Όσα ήρθαν για να μείνουν
Όσα έφυγαν πριν γίνουν
Τα κοινόχρηστα τα ξένα
Τα πολύ προσωπικά

Ή μου βγαίνουνε πολλα
Ό, τι με μελαγχολεί
Ή μου βγαίνουνε πολλά

Της πουτάνες της ζωής μου κάθησα να τις μετρησω αν μου επιτρέπεις!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Μπερδευτηκα τωρα.
Αλλος ειναι αυτος που μετραει 10000 μουνια κι αλλος με τα 2000 κατι;
Ειπα κι εγω εκανε μετρημα ξανα και του βγηκαν λιγοτερες;
:confused:
Αλλοιως προκειται περι τινανομαχιας που ξυπνησε στα τελη του καλοκαιρου...
Προτεινω να καθιερωσουμε τα "Σπαλιαρεια" οπου καθε τελη Αυγουστου θα γινεται μαχη Τιτανων...
Ο νικητης κερδιζει ενα αυτοκινητο nissan Juke Box 1000 κουτια καποτων durex και 3000 ευρω μετρητα!
Για να δουμε ποιος θα νικησει στα "Σπαλιαρεια 2022"?
Επισης εκτος απο τον Mr Spaliaras προτεινω τιτλους οπως αναπληρωματικος Mr Spaliaras,Mr tourismos και αλλους ευφανταστους τιτλους!
Ας νικησει ο καλυτερος!
Ναι ο δεκαχίλιαρος είναι ο corfugreece η κάπως έτσι , είχε κάνει ξεχωριστό νήμα το πρωί αλλά έγινε συγχώνευση με το νήμα των 2100 + :P

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το μέτρημα

Τα μουνάκια της ζωής μου
Κάθισα να τα μετρήσω
Τα παρόντα τα απόντα
Κάνα δυο περαστικά
Όσα ήρθαν για να μείνουν
Όσα έφυγαν πριν γίνουν
Τα κοινόχρηστα τα ξένα
Τα πολύ προσωπικά

Ή μου βγαίνουνε πολλα
Ό, τι με μελαγχολεί
Ή μου βγαίνουνε πολλά

Τις γαμιολες της ζωής μου
Κάθισα να της μετρήσω
Τις παρόντεσ τις απόντες
Και οσες παιξανε σε τσοντες
Όσες ήρθαν να μου κατσουν
Κι οσες εφερε ενα ντατσουν
Τις κοινόχρηστες τις πορνες
Τα τραβελια της Συγγρου
Και μου βγαίνουν πάντα λίγες
Ή μου βγαίνουνε πολλες
Τα μουνια που εχω χυσει της ψωλης μου οι πουτσιεεες
Και μου μοιαζει παντα λίγη
Του κωλιου μου η σχισμη
Σ ενα μετρημα που ανοιγει
Του πρωκτου μου την πληγή

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Με αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
Πόσα παγωτα εφαγες τον ιουλιο του 2019, προ κοβιντ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
2145 γαμησια ή 2145 διαφορετικα μουνια; αν υπηρξε εστω και μια επαναληψη, η στατιστικη ομαδα του μπου θα υποβαλει ενσταση

Ειναι κομβικη η ερωτηση @arxidakos

OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.598
Πόντοι
491
Γαμησια φιλαρακι.Εχει τυχει να γαμαω και την ιδια πουτανα για μια εβδομαδα συνεχεια και την ιδια μερα να πηγαινω και σε αλλες πουτανες.Εχω εμμονη με το μουνι πως το λενε.Εμμουνι!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Εγώ τις καταχωρω και ανά ζώδιο τυπε:confused:
Με σκορπίνεςε τοξοτινες κ δίδυμους τα πάω καλά
Τα ψάρια πολύ δράμα κ οι Υδροχόοι πολύ φιλοσοφία κουλτούρα κ ο
Πρηξαρχιδω
Με ταυρινες τρώω καλα κ ροματζαδες με καρκινακια
Εγω τις καταχωρώ ανα υψος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Δε θελω να απογοητευσω αλλα εκδιδομενες δε μετραμε , μετραμε φυσιολογικες γκομενες ανα κεφάλι.
Δηλαδη οχι ποσες φορες με την ιδια,

Αν ηταν να μετραμε εκδιδομενες θα χα με ολοι εδω μεσα εκατονταδες χιλιαδες.

Ελπίζω να βοήθησα :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τι θυμήθηκα τώρα...

Είχα μία γκόμενα που ήταν και η πρώτη μου δασκάλα στο σεξ και ήταν σε παρόμοια φάση. Είχε και φιλοσοφία κιόλας «Το σεξ είναι συνειδητή επιλογή μου. Έχεις παρατηρήσει πώς φθείρονται οι σχέσεις των ανθρώπων; Είναι λόγω ρουτίνας, δεν έχουν πια κάτι να τους κρατάει ανεβασμένους συνέχεια και οι σχέσεις τους καταντούν σαν ανάλατο φαγητό. Πρέπει να έχεις κάτι να σε συναρπάζει μόνιμα. Άλλος έχει χόμπι, άλλος κάνει ταξίδια, εγώ έχω το σεξ. Τα πάντα στη ζωή μου έχουν μια ερωτική απόχρωση. Αλλιώς η ζωή δεν έχει νόημα για μένα. »

Και αβέρτα τις ψωλές η Τζίνα. Με όποιον της γνώριζα και της άρεσε πηδιότανε με το καλημέρα. Επίσης είχε δουλέψει και στα τουριστικά όπου είχε άπειρες ευκαιρίες και μάλλον εκεί έμαθε σε αυτήν τη ζωή.
Μόνιμα προκλητικά ντυμένη, στο σπίτι της σχεδόν πάντα ημίγυμνη κι όταν ερχόταν σε μένα, με το που έμπαινε άρχιζε να γδύνεται. Πολλές φορές δεν κρατιόταν. Με το που άρχιζα να λέω τα νέα μου, μου έλεγε «δεν θα ήταν καλύτερα να τα λέμε όλα αυτά κάνοντας σεξ ταυτόχρονα;»

Από ένα σημείο και πέρα είχε καταντήσει ενοχλητικό, γιατί δεν είχα και πάντα διάθεση. Επίσης έπρεπε συνέχεια με καπότα, γιατί πού να ξέρεις με ποιον είχε πηδηχτεί πιο μπροστά. Και κάπου συνέχεια λάστιχο με είχε ξενερώσει.
Αυτή είχε συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτήν την σεξουαλική ατμόσφαιρα που είχε γίνει η κανονική της κατάσταση. Μία φορά μάλιστα που είχα κάβλες εγώ κι αυτή έτυχε να μην έχει όρεξη (σπάνιο, αλλά συνέβαινε) με είπε και σεξομανή. :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Τι θυμήθηκα τώρα...

Είχα μία γκόμενα που ήταν και η πρώτη μου δασκάλα στο σεξ και ήταν σε παρόμοια φάση. Είχε και φιλοσοφία κιόλας «Το σεξ είναι συνειδητή επιλογή μου. Έχεις παρατηρήσει πώς φθείρονται οι σχέσεις των ανθρώπων; Είναι λόγω ρουτίνας, δεν έχουν πια κάτι να τους κρατάει ανεβασμένους συνέχεια και οι σχέσεις τους καταντούν σαν ανάλατο φαγητό. Πρέπει να έχεις κάτι να σε συναρπάζει μόνιμα. Άλλος έχει χόμπι, άλλος κάνει ταξίδια, εγώ έχω το σεξ. Τα πάντα στη ζωή μου έχουν μια ερωτική απόχρωση. Αλλιώς η ζωή δεν έχει νόημα για μένα. »

Και αβέρτα τις ψωλές η Τζίνα. Με όποιον της γνώριζα και της άρεσε πηδιότανε με το καλημέρα. Επίσης είχε δουλέψει και στα τουριστικά όπου είχε άπειρες ευκαιρίες και μάλλον εκεί έμαθε σε αυτήν τη ζωή.
Μόνιμα προκλητικά ντυμένη, στο σπίτι της σχεδόν πάντα ημίγυμνη κι όταν ερχόταν σε μένα, με το που έμπαινε άρχιζε να γδύνεται. Πολλές φορές δεν κρατιόταν. Με το που άρχιζα να λέω τα νέα μου, μου έλεγε «δεν θα ήταν καλύτερα να τα λέμε όλα αυτά κάνοντας σεξ ταυτόχρονα;»

Από ένα σημείο και πέρα είχε καταντήσει ενοχλητικό, γιατί δεν είχα και πάντα διάθεση. Επίσης έπρεπε συνέχεια με καπότα, γιατί πού να ξέρεις με ποιον είχε πηδηχτεί πιο μπροστά. Και κάπου συνέχεια λάστιχο με είχε ξενερώσει.
Αυτή είχε συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτήν την σεξουαλική ατμόσφαιρα που είχε γίνει η κανονική της κατάσταση. Μία φορά μάλιστα που είχα κάβλες εγώ κι αυτή έτυχε να μην έχει όρεξη (σπάνιο, αλλά συνέβαινε) με είπε και σεξομανή. :2funny:
Τελικα το εκανε επαγγελμα το σπορ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τι θυμήθηκα τώρα...

Περασμένα μεγαλεία ραμολί , σαν τους παππούδες στα καφενεία...τώρα πια με τις ορμές σου στα τάρταρα τα χαπάκια μη ξεχάσεις...:confused::confused::confused:

Να διευκρινίσω για το συμπλήρωμα με ενίσχυση ψευδαργύρου ότι έκανε πάνω από δύο εβδομάδες να δείξει αποτελέσματα, αλλά τώρα ενεργεί κανονικά.

Αποφασίζεις να εντάξεις το διατροφικό συμπλήρωμα στη διατήρηση της γενικής σου ευεξίας κι έληξε το πρόβλημα. Αν μια μέρα ξεχάσεις να το πάρεις, η ευεξία παραμένει, αλλά η λίμπιντο η οποία επηρεάζεται από τον ψευδάργυρο παρουσιάζει μία πτώση. Επίσης πρέπει κατά εποχές να κάνει κανείς ένα διάλειμμα. Έτσι μου είπε ο φαρμακοποιός.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546

Stories

Νέο!