Νέα

2145 μουνιά και συνεχίζουμε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.598
Πόντοι
491
Τι θυμήθηκα τώρα...

Είχα μία γκόμενα που ήταν και η πρώτη μου δασκάλα στο σεξ και ήταν σε παρόμοια φάση. Είχε και φιλοσοφία κιόλας «Το σεξ είναι συνειδητή επιλογή μου. Έχεις παρατηρήσει πώς φθείρονται οι σχέσεις των ανθρώπων; Είναι λόγω ρουτίνας, δεν έχουν πια κάτι να τους κρατάει ανεβασμένους συνέχεια και οι σχέσεις τους καταντούν σαν ανάλατο φαγητό. Πρέπει να έχεις κάτι να σε συναρπάζει μόνιμα. Άλλος έχει χόμπι, άλλος κάνει ταξίδια, εγώ έχω το σεξ. Τα πάντα στη ζωή μου έχουν μια ερωτική απόχρωση. Αλλιώς η ζωή δεν έχει νόημα για μένα. »

Και αβέρτα τις ψωλές η Τζίνα. Με όποιον της γνώριζα και της άρεσε πηδιότανε με το καλημέρα. Επίσης είχε δουλέψει και στα τουριστικά όπου είχε άπειρες ευκαιρίες και μάλλον εκεί έμαθε σε αυτήν τη ζωή.
Μόνιμα προκλητικά ντυμένη, στο σπίτι της σχεδόν πάντα ημίγυμνη κι όταν ερχόταν σε μένα, με το που έμπαινε άρχιζε να γδύνεται. Πολλές φορές δεν κρατιόταν. Με το που άρχιζα να λέω τα νέα μου, μου έλεγε «δεν θα ήταν καλύτερα να τα λέμε όλα αυτά κάνοντας σεξ ταυτόχρονα;»

Από ένα σημείο και πέρα είχε καταντήσει ενοχλητικό, γιατί δεν είχα και πάντα διάθεση. Επίσης έπρεπε συνέχεια με καπότα, γιατί πού να ξέρεις με ποιον είχε πηδηχτεί πιο μπροστά. Και κάπου συνέχεια λάστιχο με είχε ξενερώσει.
Αυτή είχε συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτήν την σεξουαλική ατμόσφαιρα που είχε γίνει η κανονική της κατάσταση. Μία φορά μάλιστα που είχα κάβλες εγώ κι αυτή έτυχε να μην έχει όρεξη (σπάνιο, αλλά συνέβαινε) με είπε και σεξομανή. :2funny:
Που τα βρισκει κανεις αυτα τα κοριτσια;;;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Το είδα να έρχεται από μακρυά :grin:
Παρομοίως. Τον έχω μάθει πια. Κάτι για τον Τάκη περίμενα, γιατί ήταν σέξουαλ ασίσταντ της Τζίνας. Σιγά μη σταματήσουμε να γράφουμε, επειδή ο τύπος έχει πάθει ψύχωση μαζί μου. :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τελικα το εκανε επαγγελμα το σπορ;
Ίσως να έκανε βίζιτες κρυφά. Διότι έμενε κατά εποχές χωρίς δουλειά κι όμως ο ρυθμός ζωής της δεν άλλαζε. Δεν ήταν εξωφρενικός, αλλά δεν ζούσε και λιτά. Επίσης είχε φίλες που τα είχαν με ευκατάστατους, κάτι σαν sugarbabies. Εκείνη την εποχή, μιλάμε για τέλη 80, αρχές 90 δεν ήταν γνωστές, τουλάχιστον σε μένα, τέτοιου είδους σχέσεις.

Μου είχε κάνει μάλιστα κακή εντύπωση που μου έλεγε για μια φίλη της που τα είχε με έναν ποδοσφαιριστή, στραβοπόδαρο και ξενέρωτο που τον υπέμενε γιατί ήταν φίρμα.
Εκ των υστέρων σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν sugarbaby και η ίδια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Που τα βρισκει κανεις αυτα τα κοριτσια;;;
Σε επαγγέλματα που προυποθέτουν καλή διάθεση, ευεξία, ομορφιά κλπ. Δηλ τουριστικά επαγγέλματα, αισθητικοί, καλλιτεχνία, αθλητισμό κλπ. Άμα μπεις σε ένα τέτοιο κύκλωμα ή αν βρεις γκόμενα που σχετίζεται και έχετε μία εξηγημένη σχέση μεταξύ σας ανοίγονται προοπτικές. Μην ακούς τον Τρόμπα που γράφει συνέχεια εναντίον μου, έχουμε ανοιχτό λογαριασμό...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ραμολί @Kolanteros με 3 απανωτά μηνύματα προσπαθεί να δικαιολογηθεί...αρκετή τρικυμία του προκάλεσα και σήμερα...:sunglasses:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Τύπος σρχιδάκος νηματοθέτης μας την χάλασε.
Πάνω που γράφει για τα γαμήσα του πάει και ανοίγει θρεντάκιον για την όπισθεν κίνηση.
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
2145 τρυπανια και συνεχίζει ο νηματοθετης :undecided::undecided::undecided:

μονο ενα λεπτο κρατησε το νεο του νήμα που εκανε καταθεση ψυχής αν αξιζει να του γρασαρει τη ροδέλα κανα μοχθηρό τραβελι :effemine:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
ανοιξε μας την καρδια σου τύπε τι σε απασχολει; :coffee:
Άστα να παν στο διάολο και δεν μας τα λέει σωστά ο συναγωνιστής.
Να δείς που το έκανε ήδη το πείραμα και θα μας το πάει αργά τώρα.

Δεν πρόλαβα να στο ποστάρω στο άλλο, οπότε....

OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.598
Πόντοι
491
Δε θελω να απογοητευσω αλλα εκδιδομενες δε μετραμε , μετραμε φυσιολογικες γκομενες ανα κεφάλι.
Δηλαδη οχι ποσες φορες με την ιδια,

Αν ηταν να μετραμε εκδιδομενες θα χα με ολοι εδω μεσα εκατονταδες χιλιαδες.

Ελπίζω να βοήθησα :confused:
Σε site για εκδιδομενες ειμαστε .Εαν θες πηγαινε στο Face... η στο insta.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Άστα να παν στο διάολο και δεν μας τα λέει σωστά ο συναγωνιστής.
Να δείς που το έκανε ήδη το πείραμα και θα μας το πάει αργά τώρα.

Δεν πρόλαβα να στο ποστάρω στο άλλο, οπότε....
τύπε ο τυπος ειναι σε φαση στην ελλάδα ολοι κράζουν τους γκεη αλλα τρωνε ολοι μιλφεη :undecided::undecided::undecided:

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.790
Πόντοι
1.196
απλές μέτριες πρώην μου.

Η πρώτη προσπαθούσε να το κρύψει κάπως αλλά δεν το έκρυβε και τόσο καλά με τόσο πολλούς, αργότερα εμμέσως το παραδέχτηκε, ακριβές αριθμός σε καταμέτρηση δεν υπάρχει αλλά είχε σχεδόν ανάγκη να παίρνει έναν μέσο όρο 3 την ημέρα, και δεν ήταν τόσο εύκολο να μας αλλάζει κάθε μέρα όποτε κρατούσε καμιά 10αριά σταθερούς (άλλος λέει ότι ίσως να ήμασταν και 50). Την χιλιάδα την είχε ξεπεράσει σίγουρα το 2005, σιγά σιγά πρέπει να μειώθηκαν οι ρυθμοί τα τελευταία χρόνια (είχα κάποια επικοινωνία πρίν λίγα χρόνια) αλλά ακόμα κι έτσι. ίσως να είναι σε επίπεδα θυληκού Spal.

H δεύτερη είχε ορμονικό θεματάκι για το οποίο φταίγανε μάλιστα κάποιοι γιατροί στην εφηβεία της. ΔΕΝ το έκρυβε, απέφευγε σχέσεις, ήταν bi. Κάποια στιγμή έκανε ορμονοθεραπεία για να κάνει παιδί και μετά από αυτό, κοινοί μας γνωστοί είπαν ότι έκοψε την ξέφρενη ζωή, είχε έτσι κι αλλιώς χορτάσει.

Ποιός ξέρει πόσες ακόμα που απλά το κρύβανε καλά και φυσικά πάντα απαντούσαν "εσύ είσαι ο τρίτος μου"
Στην πρωτη μου ημουν ο 7ος (ταυτόχρονα), με το κοριτσάκι να είχε σαφως θεμα μητρομανίας . Δεν ξανασυζήτησα τετοια πράγματα ποτέ..

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.790
Πόντοι
1.196
Γαμησια φιλαρακι.Εχει τυχει να γαμαω και την ιδια πουτανα για μια εβδομαδα συνεχεια και την ιδια μερα να πηγαινω και σε αλλες πουτανες.Εχω εμμονη με το μουνι πως το λενε.Εμμουνι!!
Ρε μαστορα... τα λένε αυτά.
19 χρονων ειχα ενα γκομενάκι... Είχα και ενα ημερολόγιο που εβαζα αστεράκια στο κουτακι με τα γαμήσια που ριχναμε. από 2 μεχρι 5 καθε ημέρα.. Ας πουμε 3? αντε, να πουμε 2 την ημερα. Θα το κάνω 1, μετριοπαθως.
Κρατησα το βλαμμενο 5 χρόνια... δηλαδή 1825 ημέρες. Μέχρι τα 24 μου.
Τύπε, αν σε ενδιαφέρει να μετρας γαμήσια και όχι μωρα, κάτι εχεις κάνει λάθος.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.790
Πόντοι
1.196
Δεν μπορω να διαφωνησω,αλλα εξισου δεν μπορω και να συμφωνησω!!
Τοποθετουμαι
αν εγω ειμαι ο τσιφ του πλαυ μπου,η καποιο μεγαλοστελεχος ναυτιλιακης εταιριας
μπορει και να μην ειχα την ιδια τυχη,με τις π.χ 100 καθημερινες γυναικες,που ηρθα σε ερωτικη επαφη μαζι τους
σε σχεση παντα,με αυτον που ειναι π.χ περιπτερας-δασκαλος-λαικατζης-ηλεκτρολογος-βιολογος
το ιματζ,τα φραγκα,η αποψη των αλλων ? δεν ξερω!!
βεβαια αποψεις ειναι αυτες,αλλα Οκ τι να πεις!! :think:
Είχα από πάντα αυτην την απορία, Γιατί καποιος μετράει τις πληρωμένες.
Εγω μετρουσα τις γκομενες, (+ τα One nignt stand) διότι το εβλεπα σαν ενα δείκτη του πόσο "μετράω". Ασχετα αν μετραω λόγω εμφάνισης , χιουμορ, προοπτικών, φράγκων (που δεν είχα) κοκ. Στις 70 βαρέθηκα btw, ηρεμησα κιολας, γιατί το να κυνηγας μουνακια καθε μέρα παραμελόντας άλλα ζητήματα σε καταστρέφει τελικα.
Αλλά ΓΙΑΤΙ τόσοι και τόσοι μετράνε και τις πληρωμένες; Τί αντιπροσωπεύει αυτό το νουμερο?

gizaha

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2011
Like
89
Πόντοι
0
Σας δουλεύει.
Αν κάποιος είναι ψυχαναγκαστικός και μετράει γυναίκες, στις 2000 δεν θα έλεγε τίποτα;
Και θα άνοιγε thread σε ένα τυχαίο νούμερο όπως το 2145;

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Σας δουλεύει.
Αν κάποιος είναι ψυχαναγκαστικός και μετράει γυναίκες, στις 2000 δεν θα έλεγε τίποτα;
Μήπως τώρα βρήκε χρόνο να τις μετρήσει; :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Σας δουλεύει.
τυχαίο? δε νομίζω
για δες :confused:

Πόμολο Convex 2145 Χρώμιο Ματ​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom