Τι θυμήθηκα τώρα...
Είχα μία γκόμενα που ήταν και η πρώτη μου δασκάλα στο σεξ και ήταν σε παρόμοια φάση. Είχε και φιλοσοφία κιόλας «Το σεξ είναι συνειδητή επιλογή μου. Έχεις παρατηρήσει πώς φθείρονται οι σχέσεις των ανθρώπων; Είναι λόγω ρουτίνας, δεν έχουν πια κάτι να τους κρατάει ανεβασμένους συνέχεια και οι σχέσεις τους καταντούν σαν ανάλατο φαγητό. Πρέπει να έχεις κάτι να σε συναρπάζει μόνιμα. Άλλος έχει χόμπι, άλλος κάνει ταξίδια, εγώ έχω το σεξ. Τα πάντα στη ζωή μου έχουν μια ερωτική απόχρωση. Αλλιώς η ζωή δεν έχει νόημα για μένα. »
Και αβέρτα τις ψωλές η Τζίνα. Με όποιον της γνώριζα και της άρεσε πηδιότανε με το καλημέρα. Επίσης είχε δουλέψει και στα τουριστικά όπου είχε άπειρες ευκαιρίες και μάλλον εκεί έμαθε σε αυτήν τη ζωή.
Μόνιμα προκλητικά ντυμένη, στο σπίτι της σχεδόν πάντα ημίγυμνη κι όταν ερχόταν σε μένα, με το που έμπαινε άρχιζε να γδύνεται. Πολλές φορές δεν κρατιόταν. Με το που άρχιζα να λέω τα νέα μου, μου έλεγε «δεν θα ήταν καλύτερα να τα λέμε όλα αυτά κάνοντας σεξ ταυτόχρονα;»
Από ένα σημείο και πέρα είχε καταντήσει ενοχλητικό, γιατί δεν είχα και πάντα διάθεση. Επίσης έπρεπε συνέχεια με καπότα, γιατί πού να ξέρεις με ποιον είχε πηδηχτεί πιο μπροστά. Και κάπου συνέχεια λάστιχο με είχε ξενερώσει.
Αυτή είχε συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτήν την σεξουαλική ατμόσφαιρα που είχε γίνει η κανονική της κατάσταση. Μία φορά μάλιστα που είχα κάβλες εγώ κι αυτή έτυχε να μην έχει όρεξη (σπάνιο, αλλά συνέβαινε) με είπε και σεξομανή.