Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.901
- Πόντοι
- 10.411
Σε εικοσάχρονα κοριτσάκια με παντοφλιτσες δεν πειράζει ....σε σαη σοβαρών μπουρδελιαρηδων ανδρών πειράζει.Και, είναι κακό αυτό?
Βρε τον σκύλο.Να σου πω πάρε εφημερίδα "Εστία" να διαβάσεις κάτι δικό του η δεν εχεις πιάσει εφημερίδα απο φόβο μην λερωθούνε με μελάνι τα δάχτυλα σου;
Δύο!Έχεις γνωρίσει γυναίκα μη επαγγελματία που να εχει σπάσει τη 1000αρα;
Α, εγώ δεν είμαι σοβαρός!!!Σε εικοσάχρονα κοριτσάκια με παντοφλιτσες δεν πειράζει ....σε σαη σοβαρών μπουρδελιαρηδων ανδρών πειράζει.
Οκ...απλώς υβριστής Θείων είναι πνευματικό σκουπίδι.Τιποτα ανώτερο.Ειτε είναι Αριστερός είτε Δεξιός είτε Κεντρώος.αφου κανεις παρεα και γνωριζεις, πανε ρωτησε τες μια.
Ηθοποιοί;
Είσαι αλλά θα ήσουν πιο σοβαρός αν τον ήξερες....Α, εγώ δεν είμαι σοβαρός!!!
Μην τον ακους @Driver1981.Και, είναι κακό αυτό?
Δημοσιογράφος του παλιού καιρού ...δεν ήταν δουλειά αυτό;Βρε τον σκύλο.
Ζει ακόμα;
Έχει δουλέψει μια μέρα;
Με αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα
Εσεις;
Άλλος γνωστός μου αυτός ο Βάσσος... ποιοί είναι αυτοί ρε παιδιά??????
αμα θες σου ριχνω και σενα μια, για να μη μου παρεξηγηθεις.Οκ...απλώς υβριστής Θείων είναι πνευματικό σκουπίδι.Τιποτα ανώτερο.Ειτε είναι Αριστερός είτε Δεξιός είτε Κεντρώος.
Φίλε τι ηλικία έχεις;Με αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
Προτιμώ έτσι όπως ειμαι, εξάλλου αυτός ξέρει εμένα? εγώ γιατί να τον ξέρω?Είσαι αλλά θα ήσουν πιο σοβαρός αν τον ήξερες....
Απλώς μην τα βρίζεις...δεν ανεβαίνεις έτσι ...μόνο κατεβαι νεις.αμα θες σου ριχνω και σενα μια, για να μη μου παρεξηγηθεις.
και δε θελω να ειμαι ανωτερος ετσι κι αλλιως, ουτε εχω αναλογες ανησυχιες, γιατι ολοι ισοι ειμαστε εκ γενετης.
τα θεια σου τι λενε γι'αυτο ?
Τυπική νεοελληνική απάντηση....Προτιμώ έτσι όπως ειμαι, εξάλλου αυτός ξέρει εμένα? εγώ γιατί να τον ξέρω?
για να κατεβω απλα καθομαι, αλλα αμα θελω να ανεβω καπου... βαζω σκαμπωΑπλώς μην τα βρίζεις...δεν ανεβαίνεις έτσι ...μόνο κατεβαι νεις.
Ειρήνη ημίν και υμίν....για να κατεβω απλα καθομαι, αλλα αμα θελω να ανεβω καπου... βαζω σκαμπω
ζωη cε λογου cουΕιρήνη ημίν και υμίν....
Εχω συμπληρωσει εδω και καιρο μισο αιωνα ζωης..Και ειμαι απο τα πρωτα μελη του site με μεγαλη διαδρομη και γνωστος στους παλιοτερους.Δυστυχως απο απουσια στο site εχασα τους τιτλους..Φίλε τι ηλικία έχεις;
Και σε τι ποσοστά (επαγγελματίες vs σχέσεις) κατανέμεται το πάθος σου;
ζωη cε λογου cου
Ευχαριστώ και αντευχομαι.....ζωη cε λογου cου