Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Αργυροτροχός!Σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων είσαι;
Τουαλέτες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αααααυτός 1-0Ποιός είναι αυτός?
Αργυροτροχός!Σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων είσαι;
Αααααυτός 1-0Ποιός είναι αυτός?
Ολοι εδω ζουμε κανονικα φιλαρακι μετα απο τοσα χρονια.και δεν ειμαι ο μονος εδω στο site με τετοια δραστηριοτητα.παντα με προσοχη.ευγε φιλε και ις ανωτερα !
Μετρας και τα νοσηματα ή θα ανοίξεις αλλο thread για αυτα?
καλο βραδι..
με -150 η' -200 θα παω σιγουρα αλλος ανθρωπος... χωρις να εχω γαμησει κιολαςΣε καταλαβαινω.Μετα την δουλεια κλεισε ενα ραντεβου σε ενα ξενοδοχειο.Να ερθει το μωρο να σε χαιδεψει,να σου κανει μασαζακι.Και εαν δεν εχεις κουραγιο να γαμησεις απολαυσε μια ωραια πιπα και εκτονωσε την δυσκολη ημερα που περασες.και οτι αλλο γουσταρεις φιλαρακι μου.Να δεις πως θα πας στην δουλεια την αλλη μερα.Αλλος ανθρωπος.
τυπε εισαι γατακι ο γνωστος πουστης @xenitemenos εχει φαει πανω απο 3000 πουτσουςΜε αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
Να σου πω πάρε εφημερίδα "Εστία" να διαβάσεις κάτι δικό του η δεν εχεις πιάσει εφημερίδα απο φόβο μην λερωθούνε με μελάνι τα δάχτυλα σου;Ποιός είναι αυτός?
Έχεις γνωρίσει γυναίκα μη επαγγελματία που να εχει σπάσει τη 1000αρα;Με αυτο τον αριθμο εκλεισα σημερα την μερα με μια βροχερη μπουρδελοτσαρκα που θα παραθεσω εν καιρο...Εχοντας λιωσει παπουτσια σε Φυλης ,Μεταξι και περιστασιακα σε επαρχιωτικα μπουρδελομαγαζα.Πολλα χρηματα σε βιζιτες ,εσκορτακια και στουντιοκοριτσα.Περιστασιακα σε γκομενες ..Το παθος μου ενα .Το μουνι.Δεν το παιζω γαμιας.Αλλα μετα την δουλεια αυτο ειναι το παθος μου.Το σεξ ρε φιλαρακια.Στο μυαλο μου συνεχως το σεξ .Και τα μετραω τα μουνια για το γαμωτο.Φιλοι μου να γαματε.Η ζωη ειναι ωραια.Εδω μαζι μεχρι τελους.Εσεις;
Όπως το είπες,δεν έχω πιάσει εφημερίδα....Να σου πω πάρε εφημερίδα "Εστία" να διαβάσεις κάτι δικό του η δεν εχεις πιάσει εφημερίδα απο φόβο μην λερωθούνε με μελάνι τα δάχτυλα σου;
Είναι η μόνη δουλειά που δικαιολογείται ΙΣΩΣ κάποιος να βρίζει τα Θεία....κάτι που τον κάνει κατώτερο από αμοιβάδα σε νοητικό επίπεδο βέβαια.Κανεις εχεφρων δεν βρίζει τα Θεία.
Εγώ τις καταχωρω και ανά ζώδιο τυπεΉξερα έναν που τις έγραφε σε τετράδιο σαν να κράταγε ημερολόγιο κάνεις και εσύ το ίδιο τύπε?
Σκορπίνες είναι για σκληρή χρήση,το ζούνε στο τέρμαΕγώ τις καταχωρω και ανά ζώδιο τυπε
Με σκορπίνεςε τοξοτινες κ δίδυμους τα πάω καλά
Τα ψάρια πολύ δράμα κ οι Υδροχόοι πολύ φιλοσοφία κουλτούρα κ ο
Πρηξαρχιδω
Με ταυρινες τρώω καλα κ ροματζαδες με καρκινακια
γκιφακι?Σκορπίνες είναι για σκληρή χρήση,το ζούνε στο τέρμα
Κ ειδικά αν έχουν ωροσκόπο στον Τοξότη με ανάδοχο Ερμή ......άλλη καβλαΣκορπίνες είναι για σκληρή χρήση,το ζούνε στο τέρμα
Ίσως ηθοποιός στο Χόλυγουντ....άλλη γυναίκα δεν νομίζω.Έχεις γνωρίσει γυναίκα μη επαγγελματία που να εχει σπάσει τη 1000αρα;
τα βριζω εγω μπρο, ντοντ γουορυ.Είναι η μόνη δουλειά που δικαιολογείται ΙΣΩΣ κάποιος να βρίζει τα Θεία....κάτι που τον κάνει κατώτερο από αμοιβάδα σε νοητικό επίπεδο βέβαια.Κανεις εχεφρων δεν βρίζει τα Θεία.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ....Όπως το είπες,δεν έχω πιάσει εφημερίδα....
Ελπίζω οι αμοιβάδες να βοηθήσουν να γίνει μια επιστημονική ανακάλυψη....τα βριζω εγω μπρο, ντοντ γουορυ.
Και, είναι κακό αυτό?ΦΑΙΝΕΤΑΙ....
Θέλουν δέσμευση....μόνο εκ του ασφαλούς παίζουν.Σκορπίνες είναι για σκληρή χρήση,το ζούνε στο τέρμα
αφου κανεις παρεα και γνωριζεις, πανε ρωτησε τες μια.Ελπίζω οι αμοιβάδες να βοηθήσουν να γίνει μια επιστημονική ανακάλυψη....