Λοιπόν, φίλε έχω το ίδιο θέμα-πρόβλημα και είμαι 22 χρονών. Θα σου πω την εμπειρία μου. Έχω πάει 5 φορές με βίζιτα και 2 φορές μπουρδέλο, ποτέ με απλή κοπέλα (γα σεξ). Τις περισσότερες φορές δεν σηκωνόταν εύκολα.
Σχετικά με τις βίζιτες, όσο περνούσε η ώρα ορθώνονταν. Γιατί όμως; Επειδή ο χρόνος είναι περίπου μία ώρα σε αντίθεση με το μπουρδέλο που είναι μόνο 15 λεπτά. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες το κάνουν βιαστικά και ξεκινούν πολύ γρήγορα. Πλην των τεσσάρων η πέμπτη που επισκέφτηκα με δικαίωσε. Γιατί όμως; Επειδή αφιέρωσε χρόνο στη γνωριμία και έσπασε ο πάγος, χώρια που ήταν θεόμουνο, όμως μου έσπασε όλο το άγχος και η πούτσα μου ήταν σηκωμένη συνεχώς "την ξέσκισα κανονικά ως που στο τέλος μου είπε "τραβήχτηκα λίγο αγόρι μου γιατί αν συνέχιζα θα έμενες στο μυαλό μου και θα ήθελα να σε ξαναδώ". Εγώ απορούσα με τον εαυτό μου και έλεγα δεν είναι δυνατόν να δημιούργησα τέτοιο πάθος. Εννοείται πως υπήρχε τεράστια χημεία, πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό.
Κοίτα, το μπουρδέλο είναι ότι χειρότερο για πρωτάρηδες! Υπάρχει πίεση χρόνου και οι γκόμενες δεν ενδιαφέρονται αν έχεις εμπειρία ή δεν έχεις και σε αντιμετωπίζουν το ίδιο.
Το στριπτιτζάδικο είναι πολύ καλό ως εργαλείο για να πάρεις αυτοπεποίθηση "κέρνα ένα ποτό, συζήτησε μαζί της, πάρε ένα χορό ¨τόλμησε το κάτι παραπάνω στο χορό! Μην είσαι φουλ παθητικός, αγκάλιασε την, φίλα την οπουδήποτε, καν τη δική σου. Θυμάμαι κάθε φορά που φεύγω από στριπ πάντα έχω φοβερή αυτοπεποίθηση.
Ξέρω πως είναι να μην έχεις εμπειρία ενώ θα πρεπε να έχεις στην ηλικία αυτή. Οι γκόμενες γύρω ίσως το καταλαβαίνουν και δε θέλουν να πάνε μαζί σου. Όμως δε γίνεται αλλιώς. Πρέπει να εκτεθείς αν θες να προχωρήσεις και να το ξεπεράσεις.