Νέα

2 σπασπένα προφυλακτικά σε 1 μέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
2-3 μου φενονται καπως πολλα...!!!!απλα το θεμα ειναι πριν το sex να υπαρχουνε και προκαταρκτικα ωστε η κοπελα να εχει υγρανθει + το λυπαντικο της καποτας...!!ε δεν πιστευω οτι στεγνωνει τοσο ευκολα!!!τι σκατα!!τωα ρα αν μπεις κατευθειαν στο ζουμι λογικο ειναι και αν η κοπελα ειναι στεγνη

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
φιλε εχω την εντυπωση οτι αμα ηταν και οι 2 καποτες που εσπασαν απο το ιδιο πακετο το προβλημα ειναι το πακετο που δεν το ειχες στο σωστο σημειο εσυ ή το μαγαζι απο οπου τα αγορασες και ειχαν αλλειωθει

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Το μέρος που φυλάω τα προφυλακτικά έχει μια α υγρασία.
Τα αγόρασα απο μεγάλο supermarket.

Υπάρχουν αρκετά προκαταρκτικά πριν την δυήσδυση.
Υπάρχει περίπτωση να φταίω εγώ για αυτό το πρόβλημα?
Η κοπέλα λέει πως εγώ είμαι ο φταίχτης

Υπάρχει περίπτωση να σταματούν τα κολπικά υγρά της γυναίκας?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
να προτιμας προφυλακτικα απο φαρμακεια..!!αν μια στο εκατομυριο η συσκευασια εκανε μια μικρη τρυπιτσα και πηρε εστω και ελαχιστο αερα το προφυλακτικο αρκει για να γινει ζημια...!!
τωρα οσον αφορα την κοπελα σου που σου λεει οτι εισαι εσυ ο φταιχτης και εγω αυτο πιστευω..!!γιατι σε τετοια θεματα εμεις πρεπει να εχουμε περισσοτερο προσοχη σε αυτα τα θεματα..!!εσυ την φορας την καποτα οχι η κοπελα σου..!!σιγουρα η πραξη γινεται και απο τους 2 αλλα οσον αφορα το προφυλακτικο θελει προσοχη..!!πως το βαζεις αν παρει αερα..!!η κοπελα τι να σου κανει ;) ;) ;)

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Το θέμα είναι ότι πάντοτε η κοπέλα μου φοράει το προφυλακτικό και πάντα προσέχει να μήν
πάρει αέρα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε φιλε καλυτερα να το φορας μονοσ σου...!!

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
να ξερετε οτι οι καποτες εχουν και ημερομηνια ληξης, οχι τοσο για μην παθει τροφικη δηλητιαση καποιος αλλα επειδη μετα απο αυτην ημερομηνια χανουνε την ελαστικοτητα τους.

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Δεν τίθετε θέμα ημερομηνίας λήξεος, μαλλον είναι η ξηρότητα και το διακεκομένο sex.
Ελέγχο το προφυλακτικό μην σπάσει καθε 45 seconds

Επισκέπτης
Πριν από κανα τρίμηνο σε κουτάκι 3 durex τα 2 έσπασαν αλλά δυστυχώς την 1η δεν το πήρα χαμπάρι εγκαίρως ....
Είμαι 100% σίγουρος ότι αν τα είχα πάρει από φαρμακείο και όχι περίπτερο δε θα υπήρχε πρόβλημα . Ευτυχώς η κοπέλα ( όχι πουτάνα ) ήταν καθαρή και δεν κόλησα τίποτα και δεν έμεινε και έγγυος. Εγώ δεν ξαναχύνω μέσα ούτε με πανοπλία........

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.829
Πόντοι
216
Μια φορα την πατησα ετσι,εσπασε πανω την ωρα που θα της τα ριχνα μεσα...ευτυχως αποτραβηχτηκα κ επεσαν εξω απο το μουνακι της...προσοχη μεγαλη...

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Μια φορα την πατησα ετσι,εσπασε πανω την ωρα που θα της τα ριχνα μεσα...ευτυχως αποτραβηχτηκα κ επεσαν εξω απο το μουνακι της...προσοχη μεγαλη...
Με τα προερωτικά υγρά τι έκανες μετα?

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Δηστυχώς στην περιπτωσή μου δεν μπορεί να παίξει χαπάκι καθώς έχει πάρει πρίν 6-7 μέρες

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.829
Πόντοι
216
Δηστυχώς στην περιπτωσή μου δεν μπορεί να παίξει χαπάκι καθώς έχει πάρει πρίν 6-7 μέρες

εισαι ατυχος...δεν γνωριζω κατι αλλο εγω...ισως καποιος φιλος εχει αλλη λυση...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
φιλαρακο ρωτα και εναν γιατρο οσο ειναι νωρις αν θελεις δεν ειναι ντροπη

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υπαρχουν και αντισυλληπτικα.......της επομενης ημερας δεν ειναι καλο να το παιρνει η κοπελα καθε τρεις και μια........αντισυλληπτικο σε συνδυασμο με προφυλακτικο ο καλυτερος συνδυασμος

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Ο γιατρός τι παραπάνω μπορεί να κάνει στην περίπτωση αυτή?
Να δώσει κάποιο χάπι?

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Υπαρχουν και αντισυλληπτικα.......της επομενης ημερας δεν ειναι καλο να το παιρνει η κοπελα καθε τρεις και μια........αντισυλληπτικο σε συνδυασμο με προφυλακτικο ο καλυτερος συνδυασμος
αφου ειπε οτι πηρε πριν ια εβδομαδα παλι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αντισυλληπτικο....χαπακι καθε μερα.......οχι της επομενης ημερας......εφοσον εχουν σταθεση σχεση ας παιρνει η κοπελα αντισυλληπτικο  και σε συνδυασμο με το προφυλακτικο ειναι πληρως αποτελεσματικα....αυτο της επομενης ημερας ειναι καλο να αποφευγεται εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ο γιατρός τι παραπάνω μπορεί να κάνει στην περίπτωση αυτή?
Να δώσει κάποιο χάπι?
ο γιατρος που σου ειπα φιλε μου οπως ειπε και η μουνιτσα οπως θα σου πει και ο γιατρος τα χαπια της απομενης δεν ειναι καλο να χρησιμοποιουνται συχνα μονο σε εξερετικες περιπτωσεις...!! ο γιατρος μπορει να σου δωσει μια συνταγη οχι εσενα της κοπελας σου για αντισυλιπτικα αφου πρωτα την εξετασει..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom