Νέα

2 σπασπένα προφυλακτικά σε 1 μέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Τι αραγε να φταίει και σπάνε τα προφυλακτικά (Durex Reterdante)?
Τα χρησιμοποιώ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που έχουν πάνω.

Τι γίνεται με τα προερωτικά υγρά που χύθηκαν στον κόλπο.
Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Περίεργο, γιατί φαίνονται πολύ γερά.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! :new_shocked: :new_shocked:

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Ψάχνω τώρα προφυλακτικά με σπερματοκτόνο λιπαντικό σε περίπτωση τέτοιου ατυχήματος.

Σε όλα τα προφυλακτικά της Durex λένε χωρίς εκτός απο το Reterdant, έχει σπερματοκτόνο άραγε?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το χάπι της επόμενης μέρας είναι η λύση φίλε

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Το norlevo το πείρε πρίν 4-5 μέρες που ξανάσπασε το προφυλακτικό :(
Δεν μπορεί να το παίρνει συνέχεια.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εγω τρεις περιπτωσεις ξερω που σπανε 1)την εχεις τεραστια 2)απο την πολυ τριβη και αιχμηρα αντικειμενα π.χ δαχτυλιδια-δοντια 3)απο αστοχια υλικου. Διαλεξε και παρε.

Επισκέπτης
Ληγμενα μηπως? Με τα durex παντως παιζει πολυ διαφημιση.

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Πι8ανότατα να είναι η τριβή καθώς το sex ξεπερνά το 20λεπτο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μου εχουνε σπασει καποτες 2 φορες την 2η δεν το καταλαβα και τα ριξα ολα μεσα..!!η κοπελα πηρε το χαπι της επομενης..!!καλο ειναι να χρησιμοποιουμε απλα προφυλακτικα..!!την 1η φορα μου εσπασε γιατι ημουνα σχετικα ψαρακλας σε τετοια θεματα και βιαστηκα και εβαλα την καποτα με αερα...!!σπαει κατευθειαν...!!!την 2η φορα μου την εβαλε γκομενα η οποια ητανε μεγαλη παρτολα...!!απο τοτε μονος μου την βαζω...!!ΠΟΤΕ  2 καποτες ΠΟΤΕ υπαρχουνε πρισοτερες πιθανοτητες να σπασουνε γιατι γινεται τριβη η μια με την αλλη..!!οποτε μονο μια..!!αν τοποθετηθει σωστα 99%εισαι καλυμενος..!!μετα θελει και προσοχη κανενας δεν μπορει να σου εγγυειθει 100% σε τετοια θεματα..!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Το χάπι της επόμενης μέρας είναι η λύση φίλε
ναι φιλε μου για κοπελες οι οποιες πανε συχνα σε γυναικολογο και ο κυκλος τους εχει σταθεροποιηθει..!!αλιως χαλανε οι ημερομηνιες με την περιοδο και τις γονιμες μερες..!!!
και για να χρησιμοποιηθουνε αντισυλιπτικα παντα με την συμβουλη ενος γυναικολογου και την συνταγη μετα απο μια εξεταση

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Δηλαδή να ανύσηχλω για τον επόμενο μήνα?

προφυλακτικά που έχουν σπερματοκτόνο λιπαντικό υπάρχουν, προκειμένου να είμαι σίγουρος για τα προερωτικά υγρά?

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εντελώς θεωρητικά, υπάρχει περίπτωση να γίνει η στραβή, ακόμη και με τα υγρά πριν την τελική εκσπερμέτωση. Πολύ μικρή όμως η πιθανότητα.  θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις κάποιο γιατρό γιατί δε λέει ούτε να ξαναπάρει χάπι η δικιά σου τσάμπα, ούτε να το αφήσεις και μια στο εκατομμύριο να τρέχεις μετά.
Και επειδή σου έχουν σπάσει τόσο σύντομα, μάλλον το κουτί σου θα είναι από ελαττωματική παρτίδα. Προτείνω α) να ενημερώσεις την durex γιατί αν είναι ελαττωματική θα σώσεις πολύ κόσμο, β) να πετάξεις το κουτί και να πάρεις άλλο. Εγώ πάντως με τα durex jeans δεν είχα ποτέ πρόβλημα, και μιλάμε ότι το 20λεπτο που λες δεν ήταν καθόλου πολύς χρόνος. Παίζει ρόλο βέβαια και πόσα υγρά έχει στον κόλπο της, αν την έχεις ξεζουμίσει και έχει στεγνώσει, τότε άλλαξε καπότα και συνέχισε. ΔΕΝ πρέπει να στεγνώσει ποτέ το προφυλακτικό! Σπάει αμέσως!!!
Υ.Γ. υπάρχουν προφυλακτικά με σπερματοκτόνα υγρά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ για να σου πω, πάντως δεν ξέρω αν θα εμπιστευόμουν την πούτσα μου σε τέτοια χημικά! :2funny: :dancing:. Χωρίς πλάκα, αν κάποιος συναγωνιστής τα έχει δοκιμάσει ας ενημερώσει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
φιλε dom φιλικα σου λεω οτι τιποτα δεν μπορει να σου εγκυθει 100%. μην βασιζεσαι...!!τωρα μπορει και να μην γινει τιποτα..!!ααν η κοπελα δεν ειναι στις γονιμες μερες μπορει και μεσα της να τα ριξεις και να μην πιασεις αλλα ποιος το διακυνδινευει...!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ειχα ενα φιλο παλιοτερα που ειχε σχεση με μια κοπελα 2,5 χρονια σχεση και η κοπελα ειχε προβλημα (δεν ξερω ακριβως) αλλα παιδι επιανε πολλυ δυσκολα..!!ο τυπας την ξεσκιζε 2,5 χρονια χωρις καποτα και τελειωνε μεσα της ολλα κυριλε μεχρι που μια μερα χωρισανε και πηδηχτηκανε για μια τελευτεα φορα και η κοπελα επιασε παιδι και τρεχανε για εκτρωση..!!η κοπελα δεν ηθελε να το ριξει γιατι μετα μικρενανε οι πιθανοτητες για να ξαναπιασει παιδι και ειτανε και 27 χρονων και χαισε μεσα...!!αυτο θα πει γκινια-γκαντεμια...!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
παιδια τα προφυλακτικα χαλανε και οταν μπαινουν σε τσεπες πορτοφολια τα βαραει ο ηλιος στο ντουλαπακι του αυτοκινητου αλλα και με αλλους τροπους.
εχετε το νου σας και σε αυτους τους παραγοντες

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ΠΟΤΕ δεν αγοραζουμε προφυλακτικα απο περιπτερα που τα χτυπαει ο ηλιος και ειδεικα αυτην την περιοδο που εχει ζεστη...!!μονο απο φαρμακεια..!!

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχει δικιο ο κροτ. Οπως και οτι δεν πρεπει να βαζουμε διπλο. Τα προφυλακτικα δεν σπανε ετσι ευκολα. Μπορεις να τραβηξεις και νταλικα - που λεει ο λογος

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ΔΕΝ πρέπει να στεγνώσει ποτέ το προφυλακτικό! Σπάει αμέσως!!!

Ακριβως. Εαν εχει τοποθετηθει σωστα , αυτος ειναι ο κυριος λογος για τον οποιον μπορει να σπασει. Χανει τις ελαστικες του ιδιοτητες και γινεται σα χαρτι.  
Οι λογοι για τον οποιο μπορει να στενγνωσει ειναι συνδυασμος ξηροτητας απο κολπου, υψηλης θερμοκρασιας και διακεκομενου σεξ (βαλε-βγαλε να πας στο ψυγειο να δροσιστεις, να σηκωσεις το τηλ, κτλ κτλ).  
Αρα, ελεγχος του προφυλακτικου (εστω και αν ειναι σπαστικο) και αλλαγη με καινουριο εαν διαπιστωθει οτι εχει στεγνωσει. Υπαρχει βεβαια και η Bepanthol , μια πολυ ηπια ενυδατικη κρεμα, που νομιζω οτι δεν επιρεαζει πολυ την συνθεση του προφυλακτικου, αλλα διαρκει λιγο.
Οπως και να χει το πραγμα απαξ και το προφυλακτικο στεγνωσει υπαρχει μαγαλη πιθανοτητα να σπασει.    

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Ακριβως. Εαν εχει τοποθετηθει σωστα , αυτος ειναι ο κυριος λογος για τον οποιον μπορει να σπασει. Χανει τις ελαστικες του ιδιοτητες και γινεται σα χαρτι.  
Οι λογοι για τον οποιο μπορει να στενγνωσει ειναι συνδυασμος ξηροτητας απο κολπου, υψηλης θερμοκρασιας και διακεκομενου σεξ (βαλε-βγαλε να πας στο ψυγειο να δροσιστεις, να σηκωσεις το τηλ, κτλ κτλ).  
Αρα, ελεγχος του προφυλακτικου (εστω και αν ειναι σπαστικο) και αλλαγη με καινουριο εαν διαπιστωθει οτι εχει στεγνωσει. Υπαρχει βεβαια και η Bepanthol , μια πολυ ηπια ενυδατικη κρεμα, που νομιζω οτι δεν επιρεαζει πολυ την συνθεση του προφυλακτικου, αλλα διαρκει λιγο.
Οπως και να χει το πραγμα απαξ και το προφυλακτικο στεγνωσει υπαρχει μαγαλη πιθανοτητα να σπασει.    

Νομίζω ότι η ξηρότητα είναι αυτή που προκάλεσε το ατύχημα.
Θα προσπαθίσω να χρησιμοποιώ 2-3 προφυλακτικά κατα την διάρκεια του sex (όχι ταυτόχρωνα, προκειμένου να είναι πάντα σε καλή κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom