You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2 σπασπένα προφυλακτικά σε 1 μέρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
peskandritsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εγω τρεις περιπτωσεις ξερω που σπανε 1)την εχεις τεραστια 2)απο την πολυ τριβη και αιχμηρα αντικειμενα π.χ δαχτυλιδια-δοντια 3)απο αστοχια υλικου. Διαλεξε και παρε.
Επισκέπτης
Ληγμενα μηπως? Με τα durex παντως παιζει πολυ διαφημιση.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
μου εχουνε σπασει καποτες 2 φορες την 2η δεν το καταλαβα και τα ριξα ολα μεσα..!!η κοπελα πηρε το χαπι της επομενης..!!καλο ειναι να χρησιμοποιουμε απλα προφυλακτικα..!!την 1η φορα μου εσπασε γιατι ημουνα σχετικα ψαρακλας σε τετοια θεματα και βιαστηκα και εβαλα την καποτα με αερα...!!σπαει κατευθειαν...!!!την 2η φορα μου την εβαλε γκομενα η οποια ητανε μεγαλη παρτολα...!!απο τοτε μονος μου την βαζω...!!ΠΟΤΕ 2 καποτες ΠΟΤΕ υπαρχουνε πρισοτερες πιθανοτητες να σπασουνε γιατι γινεται τριβη η μια με την αλλη..!!οποτε μονο μια..!!αν τοποθετηθει σωστα 99%εισαι καλυμενος..!!μετα θελει και προσοχη κανενας δεν μπορει να σου εγγυειθει 100% σε τετοια θεματα..!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ναι φιλε μου για κοπελες οι οποιες πανε συχνα σε γυναικολογο και ο κυκλος τους εχει σταθεροποιηθει..!!αλιως χαλανε οι ημερομηνιες με την περιοδο και τις γονιμες μερες..!!!Το χάπι της επόμενης μέρας είναι η λύση φίλε
και για να χρησιμοποιηθουνε αντισυλιπτικα παντα με την συμβουλη ενος γυναικολογου και την συνταγη μετα απο μια εξεταση
Εντελώς θεωρητικά, υπάρχει περίπτωση να γίνει η στραβή, ακόμη και με τα υγρά πριν την τελική εκσπερμέτωση. Πολύ μικρή όμως η πιθανότητα. θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις κάποιο γιατρό γιατί δε λέει ούτε να ξαναπάρει χάπι η δικιά σου τσάμπα, ούτε να το αφήσεις και μια στο εκατομμύριο να τρέχεις μετά.
Και επειδή σου έχουν σπάσει τόσο σύντομα, μάλλον το κουτί σου θα είναι από ελαττωματική παρτίδα. Προτείνω α) να ενημερώσεις την durex γιατί αν είναι ελαττωματική θα σώσεις πολύ κόσμο, β) να πετάξεις το κουτί και να πάρεις άλλο. Εγώ πάντως με τα durex jeans δεν είχα ποτέ πρόβλημα, και μιλάμε ότι το 20λεπτο που λες δεν ήταν καθόλου πολύς χρόνος. Παίζει ρόλο βέβαια και πόσα υγρά έχει στον κόλπο της, αν την έχεις ξεζουμίσει και έχει στεγνώσει, τότε άλλαξε καπότα και συνέχισε. ΔΕΝ πρέπει να στεγνώσει ποτέ το προφυλακτικό! Σπάει αμέσως!!!
Υ.Γ. υπάρχουν προφυλακτικά με σπερματοκτόνα υγρά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ για να σου πω, πάντως δεν ξέρω αν θα εμπιστευόμουν την πούτσα μου σε τέτοια χημικά! . Χωρίς πλάκα, αν κάποιος συναγωνιστής τα έχει δοκιμάσει ας ενημερώσει.
Και επειδή σου έχουν σπάσει τόσο σύντομα, μάλλον το κουτί σου θα είναι από ελαττωματική παρτίδα. Προτείνω α) να ενημερώσεις την durex γιατί αν είναι ελαττωματική θα σώσεις πολύ κόσμο, β) να πετάξεις το κουτί και να πάρεις άλλο. Εγώ πάντως με τα durex jeans δεν είχα ποτέ πρόβλημα, και μιλάμε ότι το 20λεπτο που λες δεν ήταν καθόλου πολύς χρόνος. Παίζει ρόλο βέβαια και πόσα υγρά έχει στον κόλπο της, αν την έχεις ξεζουμίσει και έχει στεγνώσει, τότε άλλαξε καπότα και συνέχισε. ΔΕΝ πρέπει να στεγνώσει ποτέ το προφυλακτικό! Σπάει αμέσως!!!
Υ.Γ. υπάρχουν προφυλακτικά με σπερματοκτόνα υγρά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ για να σου πω, πάντως δεν ξέρω αν θα εμπιστευόμουν την πούτσα μου σε τέτοια χημικά! . Χωρίς πλάκα, αν κάποιος συναγωνιστής τα έχει δοκιμάσει ας ενημερώσει.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
φιλε dom φιλικα σου λεω οτι τιποτα δεν μπορει να σου εγκυθει 100%. μην βασιζεσαι...!!τωρα μπορει και να μην γινει τιποτα..!!ααν η κοπελα δεν ειναι στις γονιμες μερες μπορει και μεσα της να τα ριξεις και να μην πιασεις αλλα ποιος το διακυνδινευει...!!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ειχα ενα φιλο παλιοτερα που ειχε σχεση με μια κοπελα 2,5 χρονια σχεση και η κοπελα ειχε προβλημα (δεν ξερω ακριβως) αλλα παιδι επιανε πολλυ δυσκολα..!!ο τυπας την ξεσκιζε 2,5 χρονια χωρις καποτα και τελειωνε μεσα της ολλα κυριλε μεχρι που μια μερα χωρισανε και πηδηχτηκανε για μια τελευτεα φορα και η κοπελα επιασε παιδι και τρεχανε για εκτρωση..!!η κοπελα δεν ηθελε να το ριξει γιατι μετα μικρενανε οι πιθανοτητες για να ξαναπιασει παιδι και ειτανε και 27 χρονων και χαισε μεσα...!!αυτο θα πει γκινια-γκαντεμια...!!
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
ΔΕΝ πρέπει να στεγνώσει ποτέ το προφυλακτικό! Σπάει αμέσως!!!
Ακριβως. Εαν εχει τοποθετηθει σωστα , αυτος ειναι ο κυριος λογος για τον οποιον μπορει να σπασει. Χανει τις ελαστικες του ιδιοτητες και γινεται σα χαρτι.
Οι λογοι για τον οποιο μπορει να στενγνωσει ειναι συνδυασμος ξηροτητας απο κολπου, υψηλης θερμοκρασιας και διακεκομενου σεξ (βαλε-βγαλε να πας στο ψυγειο να δροσιστεις, να σηκωσεις το τηλ, κτλ κτλ).
Αρα, ελεγχος του προφυλακτικου (εστω και αν ειναι σπαστικο) και αλλαγη με καινουριο εαν διαπιστωθει οτι εχει στεγνωσει. Υπαρχει βεβαια και η Bepanthol , μια πολυ ηπια ενυδατικη κρεμα, που νομιζω οτι δεν επιρεαζει πολυ την συνθεση του προφυλακτικου, αλλα διαρκει λιγο.
Οπως και να χει το πραγμα απαξ και το προφυλακτικο στεγνωσει υπαρχει μαγαλη πιθανοτητα να σπασει.
Ακριβως. Εαν εχει τοποθετηθει σωστα , αυτος ειναι ο κυριος λογος για τον οποιον μπορει να σπασει. Χανει τις ελαστικες του ιδιοτητες και γινεται σα χαρτι.
Οι λογοι για τον οποιο μπορει να στενγνωσει ειναι συνδυασμος ξηροτητας απο κολπου, υψηλης θερμοκρασιας και διακεκομενου σεξ (βαλε-βγαλε να πας στο ψυγειο να δροσιστεις, να σηκωσεις το τηλ, κτλ κτλ).
Αρα, ελεγχος του προφυλακτικου (εστω και αν ειναι σπαστικο) και αλλαγη με καινουριο εαν διαπιστωθει οτι εχει στεγνωσει. Υπαρχει βεβαια και η Bepanthol , μια πολυ ηπια ενυδατικη κρεμα, που νομιζω οτι δεν επιρεαζει πολυ την συνθεση του προφυλακτικου, αλλα διαρκει λιγο.
Οπως και να χει το πραγμα απαξ και το προφυλακτικο στεγνωσει υπαρχει μαγαλη πιθανοτητα να σπασει.
Νομίζω ότι η ξηρότητα είναι αυτή που προκάλεσε το ατύχημα.
Θα προσπαθίσω να χρησιμοποιώ 2-3 προφυλακτικά κατα την διάρκεια του sex (όχι ταυτόχρωνα, προκειμένου να είναι πάντα σε καλή κατάσταση.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις
- 26K