gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.384
- Πόντοι
- 3.506
Όχι αδερφέ, δυστυχώς, Τετάρτη συνήθως δεν είναι ανοιχτά.Ένα δίκιο το έχεις ........απλά αδιαφόρησε για τους μαλακες .....εσύ έχεις πάει?
Όχι αδερφέ, δυστυχώς, Τετάρτη συνήθως δεν είναι ανοιχτά.Ένα δίκιο το έχεις ........απλά αδιαφόρησε για τους μαλακες .....εσύ έχεις πάει?
Βάλε το γαμπριάτικο!!! Τι ;;; έχεις ψηλώσει;;;Πάω να αγοράσω κουστούμι για να κερδίσω ένα δωρεάν ποτό αύριο χα χα χ α χα χα
Τύπε το Σάββατο ήταν 14/12. Τώρα το θυμήθηκε ότι τους έκανε κέφι, όταν τους παίρνατε μάτι όχιΤο Σάββατο 16/12 το ζευγάρι που καθόταν στο bar με την όμορφη μελαχρινή (25-27 χρονών ? ) με το μακρύ φόρεμα που της κατέβασες το φερμουάρ κ μετά της πέταξες τα στήθη έξω κ πήγατε μετά κάτω στο κλουβι στείλε π.μ εάν δεις το μήνυμα ....... Σας έκανε κέφι η γυναίκα μου !!
Διόρθωσα ημερομηνία!!Τύπε το Σάββατο ήταν 14/12. Τώρα το θυμήθηκε ότι τους έκανε κέφι, όταν τους παίρνατε μάτι όχι
Μια ερώτηση παρακαλώ. Γιατί δεν πήγατε μαζί τους;;; Αμηχανία της στιγμής;;;Το Σάββατο 14/12 το ζευγάρι που καθόταν στο bar με την όμορφη μελαχρινή (25-27 χρονών ? ) με το μακρύ φόρεμα που της κατέβασες το φερμουάρ κ μετά της πέταξες τα στήθη έξω κ πήγατε μετά κάτω στο κλουβι στείλε π.μ εάν δεις το μήνυμα ....... Σας έκανε κέφι η γυναίκα μου !!
Δεν ανταλλάξαν ματιές με κανένα κ νομίζω παίξανε μόνοι τους μέσα στο κλουβί ,που είχε πολύ κόσμο κ δεν μπορέσαμε να μπούμε κ πήγαμε πάνω στο μεγάλο όπου είχε άλλα 5 άτομα μέσα με εμάς 7 στο συνολο την συγκεκριμένη στιγμή!!Μια ερώτηση παρακαλώ. Γιατί δεν πήγατε μαζί τους;;; Αμηχανία της στιγμής;;;
Μου άρεσε ο κόσμος το Σάββατο ....αρκετά νέα ζευγάρια κ όμορφες παρουσίες !!!!! Δεν ήταν το μαγαζί γεμάτο όπως άλλες φορές , ίσως καλύτερα !!!Ναι οντως στο dark room δεν χώραγε αλλους και επάνω είχε αρκετο κοσμο!
Τύπε κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε ότι τέτοιες γκόμενες είναι βίζιτεςπερασα για ενα ποτο το σαββατο , ειχε πολυ κοσμο , πολυ ομορφο ζευγαρι μια κοπέλα ψηλη με φουντωτα μαλλια που καθοταν εξω απο το κλουβι αριστερα, παιξανε μπαλα μονοι τους δε θελανε αλλο κοσμο
Αν είναι βίζιτα γιατί δεν την ήξερα αχαχαχαζζαΤύπε κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε ότι τέτοιες γκόμενες είναι βίζιτες
Φίλε είχε κ τέτοιες ...........τι να κάνουμε παντού έχει βίζιτες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ...το θέμα είναι εσύ τι θέλεις να κάνεις ?Τύπε κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε ότι τέτοιες γκόμενες είναι βίζιτες
πολυ δυνατο ζευγαρι οντως,αλλα δεν φαινοταν προθυμοι για γνωριμιαΤο Σάββατο 14/12 το ζευγάρι που καθόταν στο bar με την όμορφη μελαχρινή (25-27 χρονών ? ) με το μακρύ φόρεμα που της κατέβασες το φερμουάρ κ μετά της πέταξες τα στήθη έξω κ πήγατε μετά κάτω στο κλουβι στείλε π.μ εάν δεις το μήνυμα ....... Σας έκανε κέφι η γυναίκα μου !!
Καλησπέρα που καθοσουν εσύ?πολυ δυνατο ζευγαρι οντως,αλλα δεν φαινοταν προθυμοι για γνωριμια