modelo20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 81
Θεαααα!!!!!Από την επίσκεψη μου το Σαββατο!!!
Θεαααα!!!!!Από την επίσκεψη μου το Σαββατο!!!
Πανέμορφη!!!
Κάθεσαι συνήθως στον dj από κάτω?Από την επίσκεψη μου το Σαββατο!!!
Τι αστέρι είσαι εσύ ρε κουκλαΑπό την επίσκεψη μου το Σαββατο!!!
Ρωτάς εμάς που δεν ξέρουμε ούτε καν αν υπάρχει γυναίκα, να σε συμβουλέψουμε σε ένα θέμα που δεν μπορείς να λύσεις εσύ που την έχεις δικιά σου!!!Εχει κανεις καμία ιδέα πως να ψησω την γυναίκα μου να πάμε σε τέτοιο μαγαζί;
Γιατί δεν κάνεις χώσιμο ρε παίχτη;;; Το πολύ πολύ να φας χυλόπιτα!!! Θα μάθεις όμως από πρώτο χέρι τι παίζει!Τελικά η μπαργούμαν παίζει; Μη ξεφεύγουμε από το θέμα χα χ.α
Δε διαφωνώ αλλά η πληροφορία είναι δύναμη! Σκέψου να δοκίμαζα από κάθε μπεργκεράδικο για να δω αν έχει καλό μπέργκερΓιατί δεν κάνεις χώσιμο ρε παίχτη;;; Το πολύ πολύ να φας χυλόπιτα!!! Θα μάθεις όμως από πρώτο χέρι τι παίζει!
Εγώ πάντως αυτό κάνω!!! Με σουβλατζίδικα, όχι μπέργκερ αλλά και πάλι... 180 κιλά έφτασαΔε διαφωνώ αλλά η πληροφορία είναι δύναμη! Σκέψου να δοκίμαζα από κάθε μπεργκεράδικο για να δω αν έχει καλό μπέργκερ
Τι να γράψει αδερφέ;;; Οτιδήποτε και να γράψει κάποιος είτε θετικό είτε αρνητικό, αργά ή γρήγορα θα φάει κράξιμο και θα γίνει μαδομούνι!!!Καλησπέρα έχει πάει κάποιος Τετάρτη σε port Royale, δεν έχουμε καταφέρει να πάμε ........κριτική για την εκδήλωση δεν έχει γράψει ποτέ κανένας , κάποιος από εδώ έχει παει?
Ένα δίκιο το έχεις ........απλά αδιαφόρησε για τους μαλακες .....εσύ έχεις πάει?Τι να γράψει αδερφέ;;; Οτιδήποτε και να γράψει κάποιος είτε θετικό είτε αρνητικό, αργά ή γρήγορα θα φάει κράξιμο και θα γίνει μαδομούνι!!!
Πες της ότι έχει καλύτερους από εσένα.Εχει κανεις καμία ιδέα πως να ψησω την γυναίκα μου να πάμε σε τέτοιο μαγαζί;
Λογικά πάει γιατί τόσο μυϊκή μάζα χρειάζεται αρκετή έξτρα πρωτεΐνη
Της το πρότεινες και σου αρνήθηκε;Εχει κανεις καμία ιδέα πως να ψησω την γυναίκα μου να πάμε σε τέτοιο μαγαζί;