readyornot
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
υπαρχει η δυνατοτητα για same room sex χωρις ανταλλαγη σε πρωτη φαση?
ξαναδιάβασε το.
φίλε μου η άλλη ανάρτηση μένει στις κριτικές του μαγαζιού και δεν ψάχνω να την βρω αν την θέλω γιαυτό μπαίνει 2 φορές. Και όσο αφορά τα θετικά σχόλια να σε ενημερώσω ότι εκτός από τακτικός πελάτης είμαι και πολύ λάτρεις του swinging αλλά πάνω από όλα λάτρης του τρόπου λειτουργίας του συγκεκριμένου μαγαζιού. Όσο για τις κριτικές πάει πολύ κόσμος. Άλλοι δεν ξέρουν το sait όσο παράξενο και να σου φαινεται και άλλοι απλά βαριούνται να πούνε ένα καλό λόγο και άλλοι απλά κρύβονται. Εγώ δεν έχω κανένα ταμπού και τα λέω όπως έχει και αν πω κανένα ψέμα να είσαι σίγουρος ότι με την μια θα μιλήσει αυτός που ήταν παρόν αλλά μέχρι τώρα δεν ήθελε να γράψει. Τώρα όσο αφορά τις αρνητικές κριτικές που σκάνε για το μαγαζί και τα περί τιμής εισόδου 80€ κτλ δεν περνώ καμία θέση γιατί πολύ απλά δεν είμαι του μαγαζιού για να απολογηθώ. Πάω πληρώνω 30 κάθε Σάββατο και απλά περνάω καλά. Τίποτα παραπάνω.
1ον ο φιλος και συναγωνιστης thomas11565656 τα λεει καλα τα αλλα που θες να περασεις δεν μας ενδιαφερουν απλα εδώ μεσα μπενουμε ρε παιδες να δουμε καμια κριτικη καλη για εχουμε την επιλογή να παμε καπου,και να μην κλαιμε τα λευτα μας, δηλαδή μονο εδώ να υπαρχει αυτό σε αλλα θρεντ εδώ μεσα γραφουν σχολια που εχουν να κανουν το ποιος παει στο μαγαζι με βιζιτα ποιος παει με την γυναικα του αν είναι χοντροι αν είναι γεροι, δεν μας νιαζει το μαγαζι είναι Swingers 2ον η γυναικες επι πληρωμη (βυζιτες) δεν μπωρει να είναι Swingers ουτε τα τραβελια δεν κανουν για αυτό το μερος ας πανε σε ένα άλλο μερος,ειναι ποιο σωστο καποιος που δεν εχει γυναικα να παρει μια φιλη του και να παει για ένα ποτο η πληρωσει τα 80 ευρο την πεμπτη η την κυριακη να παει να περασει καλαΔεν εισαι λατρης του swinging φιλε. Την γyναικα σου την εχεις παρκαρει στο σπιτι και πας με την γκομενα και ερχεσαι εδω και λες ενα καρο ..... και δεν πληρωνεις 30 καθε Σαββατο ;)
φιλε μου θα σε στεναχωρησω καθως κατά την εισοδο στο μαγαζι ενας από τους κανονες είναι ότι απαγορευεται η χρηση κινητου στον χωρο και ειδικα οι φωτογραφιες.σε προηγουμενο ποστ λιγο ποιο πισω εχω δωσει στο κοινο φωτο από το κλαμπ με τα κορίτσια ( σελιδα 84) καθως και της Τ της κοπελας μου .Κυκλοφορουσαν μονο με το στρινγκ και τις γοβες δηλαδη; Δωσε μια εικονα ενα απλο "τιμησαν το dress code...." Δεν λεει και κατι.
φιλε μου θα σε στεναχωρησω καθως κατά την εισοδο στο μαγαζι ενας από τους κανονες είναι ότι απαγορευεται η χρηση κινητου στον χωρο και ειδικα οι φωτογραφιες.σε προηγουμενο ποστ λιγο ποιο πισω εχω δωσει στο κοινο φωτο από το κλαμπ με τα κορίτσια ( σελιδα 84) καθως και της Τ της κοπελας μου .
Εισαι ωραιος εχω δει τις φωτο της ´τ´! Περιγραφει σου ζηταω να κανεις μιας και εισαι πελατης του μαγαζιου. Απλη περιεργια-καυλα πες το..
για να σκεφτετε ετσι σημαινει ότι δεν εχετε σταθερη σχεση και ότι κατι παει στραβα ! μπορεις να πας και να βάλετε απο πριν κανονες άλλωστε μπορειτε απλα να δειτε το χωρο τον κοσμο και ξαναπατε δεν χρειαζεται ολα απο την πρωτη μερακυριοι καλησπερα.τα φωτα σας παρακαλω....
εχω ψησει τυπισσα να παμε στο συγκεκριμενο μαγαζι.το μονο που την κολλαει ειναι μην τυχον και γουσταρει
τον τυπο που θα γαμηθει και ξενερωσει μαζι μου και τα σχετικα.επειδη εχω αγνοια το ολο εργο ειναι κενο απο οτιδηποτε συναισθημα το οποιο ομως δεν μπορουμε να αποκλεισουμε..σωστα?σας εχει συμβει κατι αντιστοιχο?
όχι δεν ισχυει πεμπτη/κυριακη εχει κοσμο και γινονται θαυματα από το πουθενα και περνας καλα,απλα πληρωνεις τα 80 ευρο και μετα παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση και ποσο εξυπνος εισαι το ωραριο είναι 11 με 5 η καλητερη ωρα είναι περιπου στης 1 πας μπενεις μεσα περνεις ποτακι και μην κανεις το λαθος και αρχιζεις και ψαχνεσε στα περιξ θα σε περασουν για πεινασμενο και θα μεινεις με το παγωτο στο χεριπεμπτη ισχυει το ωραριο 9-2 που γραφει στο σαιτ??? φανταζομαι θα ειναι ψιλονεκρα τις πεμπτες...
80 ευρω το ζευγαρι??όχι δεν ισχυει πεμπτη/κυριακη εχει κοσμο και γινονται θαυματα από το πουθενα και περνας καλα,απλα πληρωνεις τα 80 ευρο και μετα παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση και ποσο εξυπνος εισαι το ωραριο είναι 11 με 5 η καλητερη ωρα είναι περιπου στης 1 πας μπενεις μεσα περνεις ποτακι και μην κανεις το λαθος και αρχιζεις και ψαχνεσε στα περιξ θα σε περασουν για πεινασμενο και θα μεινεις με το παγωτο στο χερι
πλεον μονο αυτό το μαγαζι παίζει?
το swing club 4 telos ?
ειχα παει το χειμώνα στο 2+2 ,μετά απο καιρό με νέο ταίρι,
με ξένισε το γεγονός οτι έπαιζε παλι και πολυ δυνατά μουσική
(αρα δεν μπορούσες να μιλήσεις κ έπρεπε να φωνάζεις)
και το οτι η μουσική ήταν οτι ναναι.
σε αυτόν τον χώρο θες πιο ερωτική μουσική..
απο παιχνίδι και κόσμο θυμάμαι είχε επιλογές ..