xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
sant7 σε ευχαριστώ πολύ
τίποτα φιλε μου για συτο είμαστε εδω να βοηθάει ο ενας τον άλλον όσο μπορείsant7 σε ευχαριστώ πολύ
Προγραμματίστηκε επίσκεψη στο 2+2 μετά από καιρό με νέα άβγαλτη κορασίδα, εν όψει bikini party!
Για θυμίστε οι θαμώνες, υπάρχει χώρος (πχ ντουλαπάκια) να αφήνεις τα πράγματα σου;
Προγραμματίστηκε επίσκεψη στο 2+2 μετά από καιρό με νέα άβγαλτη κορασίδα, εν όψει bikini party!
Για θυμίστε οι θαμώνες, υπάρχει χώρος (πχ ντουλαπάκια) να αφήνεις τα πράγματα σου;
Ναι πήγα!φίλος τι έγινε τελικά?
πήγες στο μαγαζί που έλεγες?
Ναι πήγα!
Σε σχέση με την προ διετίας επίσκεψη έχει λίγο αλλάξει η διαρρύθμιση του χώρου, τόσο στα τραπεζάκια δίπλα στο μπαρ όσο και στα δωμάτια πάνω.
Δυστυχώς το θέμα της βραδιάς (μπικίνι) δεν το τηρησε καμία κοπέλα παρά μόνο η σερβιτόρα του μαγαζιού, η οποία παρεμπιπτόντως ήταν εξαιρετική και βοήθησε πολύ στο να σπάσει ο πάγος και να χαλαρώσουμε.
Κόσμος αρκετός για την εποχή και παιχνίδι μπόλικο στον πανω όροφο από τις 1.30 και μετά.
Εντύπωση μου έκανε ότι τα ζευγάρια και ιδιαίτερα οι κοπέλες πλέον κάνουν κίνηση πολυ πιο εύκολα και απλώνουν το χεράκι τους χωρίς πολύ δισταγμό.
Τα swinger clubs δεν είναι χώρος όπου "πίνεις το ποτό σου και να παίρνεις μάτι μουνιά να γαμιουνται".Άλλο σκοπό εξυπηρετούν.
Το Σάββατο ΔΕΝ είχε πάντως είσοδο 80€
Πας τώρα να του εξηγήσεις τι είναι τα swinger clubs και πιο σκοπό εξυπηρετούν. Όταν γράφει αυτό που γράφει πιστεύεις οτι υπάρχει περίπτωση να καταλάβει έστω μία λέξη από οτι του πείς???
εσυ και ο απο πανω ακούτε τη λετε ρε παιδια το 80αρι σας πείραξε.αν το είχε κανονικα δε θα υπηρχαν ζευγάρια εκει μεσα ουτε στο κ.ψ.μ τόσοι αντρες μαζι.ακου λεει ο αλλος να πίνει το ποτάκι του και να βλέπει ζευγάρια να πηδιουνται.ποιος μου εγγυαται οτι δεν θα κλαψω τα 80 ευρώ?...
Μακαρι να κλεισει αυτο το μαγαζι...