Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Προγραμματίστηκε επίσκεψη στο 2+2 μετά από καιρό με νέα άβγαλτη κορασίδα, εν όψει bikini party!

Για θυμίστε οι θαμώνες, υπάρχει χώρος (πχ ντουλαπάκια) να αφήνεις τα πράγματα σου;

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Προγραμματίστηκε επίσκεψη στο 2+2 μετά από καιρό με νέα άβγαλτη κορασίδα, εν όψει bikini party!

Για θυμίστε οι θαμώνες, υπάρχει χώρος (πχ ντουλαπάκια) να αφήνεις τα πράγματα σου;

ναι.
μόλις μπεις στο μαγαζί, δεξιά

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

φίλος τι έγινε τελικά?
πήγες στο μαγαζί που έλεγες?

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
φίλος τι έγινε τελικά?
πήγες στο μαγαζί που έλεγες?
Ναι πήγα!
Σε σχέση με την προ διετίας επίσκεψη έχει λίγο αλλάξει η διαρρύθμιση του χώρου, τόσο στα τραπεζάκια δίπλα στο μπαρ όσο και στα δωμάτια πάνω.

Δυστυχώς το θέμα της βραδιάς (μπικίνι) δεν το τηρησε καμία κοπέλα παρά μόνο η σερβιτόρα του μαγαζιού, η οποία παρεμπιπτόντως ήταν εξαιρετική και βοήθησε πολύ στο να σπάσει ο πάγος και να  χαλαρώσουμε.

Κόσμος αρκετός για την εποχή και παιχνίδι μπόλικο στον πανω όροφο από τις 1.30 και μετά.
Εντύπωση μου έκανε ότι τα ζευγάρια και ιδιαίτερα οι κοπέλες πλέον κάνουν κίνηση πολυ πιο εύκολα και απλώνουν το χεράκι τους χωρίς πολύ δισταγμό.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Ναι πήγα!
Σε σχέση με την προ διετίας επίσκεψη έχει λίγο αλλάξει η διαρρύθμιση του χώρου, τόσο στα τραπεζάκια δίπλα στο μπαρ όσο και στα δωμάτια πάνω.

Δυστυχώς το θέμα της βραδιάς (μπικίνι) δεν το τηρησε καμία κοπέλα παρά μόνο η σερβιτόρα του μαγαζιού, η οποία παρεμπιπτόντως ήταν εξαιρετική και βοήθησε πολύ στο να σπάσει ο πάγος και να  χαλαρώσουμε.

Κόσμος αρκετός για την εποχή και παιχνίδι μπόλικο στον πανω όροφο από τις 1.30 και μετά.
Εντύπωση μου έκανε ότι τα ζευγάρια και ιδιαίτερα οι κοπέλες πλέον κάνουν κίνηση πολυ πιο εύκολα και απλώνουν το χεράκι τους χωρίς πολύ δισταγμό.

ναι έτσι είναι, αυτές τις βραδιές που έχει τέτοια θεματικά δε τα ακολουθουν όπως θα έπρεπε!
το κακό είναι που δε το κάνει υποχρεωτικό αλλιώς πόρτα!
ή έστω στον πάνω όροφο...
την καινούρια σερβιτόρα  λες ε? ναι ναι είναι πολύ καλή!

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Έτοιμο το είχαμε αλλά χωρίς άλλη συμμετοχή δεν είχε νόημα.

Αν ήταν υποχρεωτικό για την είσοδο ίσως έκοβε κόσμο από το να έρθει.
Μια λύση είναι όπως το εξωτερικό, να αλλάζεις στο dress code κάποια συγκεκριμένη ώρα, ή μετά από ειδικό καμπανάκι-σήμα-τραγούδι.

Και μια καλή κουβέντα για την μουσική. Ιδίως όταν έβαλε Enigma κατά τις 3.00 έδεσε με το κλίμα  :sunglasses:

Αυτό το Σάββατο έχει πιο εύκολο θέμα πάντως. Ίδωμεν.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ακου 80€ αμα γουσταρω εγω να παω να πιω το ποτο μου και να παρω ματι μουνια να γαμιουνται..,

Τι ρατσισμος ειναι αυτος προς εμας που δεν εχουμε μουνι;;;

Ο κοσμος ειναι φτιαγμενος μονο για τους ζευγαρωμενους τελικα...

Αι στο διαολο...

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Τα swinger clubs δεν είναι χώρος όπου "πίνεις το ποτό σου και να παίρνεις μάτι μουνιά να γαμιουνται".Άλλο σκοπό εξυπηρετούν.

Το Σάββατο ΔΕΝ είχε πάντως είσοδο 80€

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Τα swinger clubs δεν είναι χώρος όπου "πίνεις το ποτό σου και να παίρνεις μάτι μουνιά να γαμιουνται".Άλλο σκοπό εξυπηρετούν.

Το Σάββατο ΔΕΝ είχε πάντως είσοδο 80€

Πας τώρα να του εξηγήσεις τι είναι τα swinger clubs και πιο σκοπό εξυπηρετούν. Όταν γράφει αυτό που γράφει πιστεύεις οτι υπάρχει περίπτωση να καταλάβει έστω μία λέξη από οτι του πείς???

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Πας τώρα να του εξηγήσεις τι είναι τα swinger clubs και πιο σκοπό εξυπηρετούν. Όταν γράφει αυτό που γράφει πιστεύεις οτι υπάρχει περίπτωση να καταλάβει έστω μία λέξη από οτι του πείς???

[size=10pt][size=10pt]+1[/size][/size]  :thumbsup:

Nick911son

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
ποιος μου εγγυαται οτι δεν θα κλαψω τα 80 ευρώ?...

peperoniathens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Κριτικές
3
Like
186
Πόντοι
281
Βάλε και το λεοφορεία χουβαρντάαααα, δεν το βάζεις ?

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
ποιος μου εγγυαται οτι δεν θα κλαψω τα 80 ευρώ?...
εσυ και ο απο πανω ακούτε τη λετε ρε παιδια το 80αρι σας πείραξε.αν το είχε κανονικα δε θα υπηρχαν ζευγάρια εκει μεσα ουτε στο κ.ψ.μ τόσοι αντρες μαζι.ακου λεει ο αλλος να πίνει το ποτάκι του και να βλέπει ζευγάρια να πηδιουνται.

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Άλλοι είναι οι λόγοι που αφήνουν μονους άντρες και εισπρακτικοι βέβαια για το μαγαζι αλλα και να σας περισσεύουν τα 80 αφήστε το μην πατε

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Μακαρι να κλεισει αυτο το μαγαζι...

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Μακαρι να κλεισει αυτο το μαγαζι...

Είσαι ωραίος!!! Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Αφού δεν με αφήνουν εμένα να μπώ να πιώ το ποτάκι μου να βλέπω ζευγάρια να γαμιούνται κ αν γουστάρω να του την γαμήσω κανενός τότε να κλείσει να μην περνάει κανείς καλα!!!

Κατάλαβες τώρα γιατί έχουν το 80άρι? Μην σου πώ κ λίγα είναι κιόλας!!! Βάλτο 200αρι και αυτός που θα το έχει να μπεί δεν θα σκέφτεται έτσι!

Nick911son

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
μα ρε φιλε υπαρχουν μερες που μπορεί να μην κανεις τιποτα..θα πεταξεις 80ευρο ετσι?

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Οχι και τιποτα!
Θα παρεις ματι αλλα ζευγαρια και θα πιεις το ποτο σου!  ;)

Παντως δεν καταλαβαίνω γιατι δεν παίρνετε την συντροφο σας μαζι ωστε να πληρώσετε μονο 30 αντι για 80  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom