xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
οι κοπέλες το 80 % ναι .αντρες ποτε.
Τι ταμπού είναι αυτά ...
οι κοπέλες το 80 % ναι .αντρες ποτε.
Λάθος κανεις...Για να εχεις άποψη πρεπει και να εχεις περπατήσει μέσα σε αυτό το δάσος...Σε πληροφωρω λοιπον οτι το 95% των ζευγαριών φίλε μου, ειναι παντρεμένα...Και όχι μονο αυτό, αλλά και σε πολύ καλό και δυνατό status σχέσης...
Και κάτι συμπληρωματικό...Στα prive parties φίλε που γίνονται σε διάφορα κλαμπακια όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους...Δεν υπάρχει περιπτωση να μπει μέσα αντρας με Call....
τι να σου πω ρε φίλε τώρα...Αν νομίζεις οτι swinging ειναι ο Tom Cruse με την Nicole Kidman...τοτε, καλη συνέχεια φίλε μου...Δεν καταλαβαινω πως εισαι σε δυνατο στατους σχέσης και πάς σε ενα τέτοιο κλαμπ προκειμενου να παρθεις και απο 2-3 αγνωστους το ιδιο βράδυ. Μιλαμε για τη γυναικα βεβαια.
τι να σου πω ρε φίλε τώρα...Αν νομίζεις οτι swinging ειναι ο Tom Cruse με την Nicole Kidman...τοτε, καλη συνέχεια φίλε μου...
δεν ειναι όλοι σαν εσένα... ;)εγω θελω να παω μια φορα για την εμπειρια του να κανεις σεξ μπροστα σε αλλους
οχι για να πηδηξω την γκομενα γυναικα αλλου
δεν ειναι όλοι σαν εσένα... ;)
τι να σου πω ρε φίλε τώρα...Αν νομίζεις οτι swinging ειναι ο Tom Cruse με την Nicole Kidman...τοτε, καλη συνέχεια φίλε μου...
Βαγωνια....έτσι ειναι...πολυ το κουραζετε το θεμα
οσοι μυστες πανε που πανε με καμια φιλη που γουσταρει και αυτη περνανε καλα
Μαλιστα. Η παντρεμενη γυναικα ή η ερωμενη με το δυνατο στάτους σχέσης έγινε απλα μια φιλη που θελει να περάσει καλα τωρα. Οκ.
Παιζει "παιχνιδι"και πολυ καλο μαλιστα και στα παρτυ που διοργανωνονται μεσω του prive club...εχω παει σε ολα είναι το μοναδικο μαγαζι που παίζει παιχνιδι
εγω δεν ειμαι παντρεμενος για να ξερω
αλλα τα ζευγαρια τα παντρεμενα υπαρχουν και πανε σιγα τα νεα
Για τον zadren το λεω που πριν εγραψε οτι το 95% εκει μεσα ειναι παντρεμενοι
Οκ. Δεν θα ζαλισω αλλο το θρεντ αλλα καλο ειναι να γράφουμε οτι ακριβως ισχυει ουτως ή αλλως δεν ειμαστε επωνυμοι ειμαστε αγνωστοι εδω κανεις δεν θα πουλησει μουρη στον αλλον με το ποσες τουριστριες γαμησε το καλοκαιρι κτλπ οπως συνηθως γινεται καμια φορα με μερικους που λενε ψεμματα (οχι εδω μεσα γενικα)... πχ σε αυτα τα παρτυ που διοργανωνονται εχετε παρατηρησει μονο παντρεμενους? η νεολαια η ελευθερη αρέσκεται σε τέτοια? εχει ψησει κανεις καμια γνωστη του? σε τι φαση ηταν? πως την εψησε? πιστευω ετσι θα βοηθηθουν καλυτερα ολοι. Τωρα με ατακες του στυλ "θελει τροπο δεν θελει κοπο... και να εισαι τεχνιτης στο καμακι" ε ρε παιδια δεν βοηθαει κανεις κανεναν ετσι! Τα ακουμε αυτα και τα διαβαζουμε στα περιοδικα τοσα χρονια χαιρω πολυ!
πηγαινε και πες μας και μας
Εσυ εμφανιζοσουν σαν γνωστης σου ειπα εξαρχης οτι εγω δεν ξερω.
εχω παει καποιες φορες
αυτο δε λεει κατι
κανεις δε θα σου πει βοηθεια ειμαστε μοναχοφαηδες και τα γκομενακια δυσευρετα
θαμώνας μμονιμος ΚωστάκηMύστη έχεις κάνει παιχνίδι σε αυτό το κλαμπ