Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
εχεις την πλακα σου κ εσυ...Έχεις δίκιο
εχεις την πλακα σου κ εσυ...Έχεις δίκιο
Ακομα περιμένω απάντηση εαν ξέρεις πολλους ?Μην ασχολείσαι
Γνωστοί προμοτορες που κάθε φορά γράφουν τα ίδια...
Τους έχουν πάρει χαμπάρι οι μύστες και τους απαξιώνουν κατάλληλα
Αν έγραφες ότι όλα είναι τέλεια... τώρα οι ίδιοι θα σου είχαν στήσει άγαλμα
traditional που λενε και στο χωριο μουεχεις την πλακα σου κ εσυ...
δεν απανταει αυτος το παιζει υπερανω...κατσει να πιει κ το γαλα του,για καποιους ειναι πρωι ακομα!Ακομα περιμένω απάντηση εαν ξέρεις πολλους ?
Υγ. σχολείο πήγαινες μαζί με τον άλλον ή από την ταραχή σου γράφεις ότι ασυναρτησία σου κατεβη.
Γενικα κανεις απο τους 2 δεν εχει καταλαβει τι ακριβως λεμε και γιατι το λεμε.δεν απανταει αυτος το παιζει υπερανω...κατσει να πιει κ το γαλα του,για καποιους ειναι πρωι ακομα!
δεν σχολιαζω συχνα εδω,δε μ'ενοχλει η αγνοια καποιων ουτε οτι δε δεχονται καποια πραγματα οσο κ να τα εξηγεις αλλα μερικες φορες μου τη δινουν καποιοι που επειδη στριμωχνονται στη γωνια πετανε το μπαλακι αλλου η απλα περνανε σε ατοπη επιθεση μη μπορωντας να υποστιριξουν ουτε τα ιδια τα λεγομενα τους..Γενικα κανεις απο τους 2 δεν εχει καταλαβει τι ακριβως λεμε και γιατι το λεμε.
Αυτοι ζουνε το ονειρο και καλα κανουν οπως το παραδέχτηκε ο αλλος πιο πανω λεγοντας " εμενα στα αρχιδια μου πως ονομαζονται περναω καλα πηδοντας"
Αυτο που δεν καταλαβε ειναι οτι καποιος εαν θελει να παει να φαει ψαρικα σε ταβερνα δεν μπορει η ταβερνα να του βγαλει παιδακια μονο και μονο γιατι λεγετε ταβερνα.
Εαν αλλαζε την ιδιοτητα του και λεγοταν ας πουμε στιπ-γαμικουλες τοτε οκ
Δεν διαβάζουν η δεν θέλουν να καταλάβουν τι λέμε.δεν σχολιαζω συχνα εδω,δε μ'ενοχλει η αγνοια καποιων ουτε οτι δε δεχονται καποια πραγματα οσο κ να τα εξηγεις αλλα μερικες φορες μου τη δινουν καποιοι που επειδη στριμωχνονται στη γωνια πετανε το μπαλακι αλλου η απλα περνανε σε ατοπη επιθεση μη μπορωντας να υποστιριξουν ουτε τα ιδια τα λεγομενα τους..
θα έχει βάρδια στη Φ/Γ ΥΔΡΑΕν τω μεταξύ, δε σε έχει περιλάβει ακόμα ο @kostakis27 !!!! Ακόμα στον αφρό είσαι!!!
Και εσύ έχεις δίκιοΔεν διαβάζουν η δεν θέλουν να καταλάβουν τι λέμε.
Πάμε για άλλα γιατί ασχοληθήκαμε αρκετά με λαμογια και χειροκροτητές.
ωραια επιχειρηματα μας επεισεςΚαι εσύ έχεις δίκιο
Κατσε παρεα με τον άλλο και Απολαυσε την βρωμερη κλανια μου, παρέα με την απαξίωση που απλόχερα προσφέρω
τωρα το κατάλαβα ...Και εσύ έχεις δίκιο
Κατσε παρεα με τον άλλο και Απολαυσε την βρωμερη κλανια μου, παρέα με την απαξίωση που απλόχερα προσφέρω
+1 λοιπόν στους πολλούς που έχουμε παρόμοια άποψηΕμενα γενικα επειδη ειχα παει τις προαλλες με ξενερωνει το γεγονος οτι τις μερες που επιτρεπονται μπαλαντερ καποια ζευγαρια ειναι μιλημενα απο το μαγαζι και βαλτα για να κανουν παιχνιδι με τους μπαλαντερ εκει λιγο χανεται η μπαλα και απο swinger κατανταει δελο.Κατι εχω ακουσει οτι μπορει να πληρωνονται κι ολας αλλα γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος
Μπα φιλε ... δεν θελω να πεισω κανεναν ...ωραια επιχειρηματα μας επεισες
Το μελαχρινό μωράκι λες τύπε;;; Ωραίο!!!Και για να αλλαξουμε λιγο το θεμα για να μην τσακωνεστε οπως εχω ξαναπει και στο παρελθον εχω βαλει στο ματι την barwoman του μαγαζιου μου αρεσει πολυ λεω να κανω κινηση και ας φαω ακυρο αχαχαα. Σκεφτομαι να παω την πεμπτη για βολτουλα και για την βαρςομαν και για να δω αν αλλαξε τπτ γιατι θα εχω και χρονο ελπιζω μονο να μην ξενερωσω πολυ θα γραψω μινι κριτικη εδω για να ενημερωσω τα αδερφια μου αχαχαχααα
ναι το μελαχρινο το μπουμπουκι λεω μεγαλη αδυναμιαΤο μελαχρινό μωράκι λες τύπε;;; Ωραίο!!!
Καλα... Εσυ πιστευεις οτι η κοπελα θα ειναι μονη της στην ζωη... Δυσκολο το βλεπω... Και να κανεις κινηση θα φας ακυρο...Και για να αλλαξουμε λιγο το θεμα για να μην τσακωνεστε οπως εχω ξαναπει και στο παρελθον εχω βαλει στο ματι την barwoman του μαγαζιου μου αρεσει πολυ λεω να κανω κινηση και ας φαω ακυρο αχαχαα. Σκεφτομαι να παω την πεμπτη για βολτουλα και για την βαρςομαν και για να δω αν αλλαξε τπτ γιατι θα εχω και χρονο ελπιζω μονο να μην ξενερωσω πολυ θα γραψω μινι κριτικη εδω για να ενημερωσω τα αδερφια μου αχαχαχααα
Έχω κάποια χρόνια να πάω στο 2+2 barwoman τότε ήταν η Μ...., να είναι ακόμα η συγκεκριμένη εκεί? Βέβαια δεν θυμάμαι τα χαρακτηριστικά της.Καλα... Εσυ πιστευεις οτι η κοπελα θα ειναι μονη της στην ζωη... Δυσκολο το βλεπω... Και να κανεις κινηση θα φας ακυρο...