Χθεσινη επισκεψη στο 2+2 μαζι με την κολλητη μου και εταιρο συναγωνιστη..Απο κοσμο δεν ειχε πολυ αλλα ικανοποιητικος αριθμος ζευγαριων..Οι περισσοτερες ηταν μιλφ μεσο ορο ηλικιας τα 35 και αναιβενε.Στην αρχη κατσαμπε στο μπαρ με φιλικο ζευγαρι της κολητης μου οπου δεν ηταν απο τις πρωτες επιλογες μου..Ηταν μεγαλης ηλικιας με σκουλαρικια και τατοο πολλα και πλατινε μαλλι..Στο διαστημα που ειμασταν στο μπαρ μαζι τους χωθηκα σε 2 πολυ δυνατα ζευγαρια που χαμουδευοντουσαν εντονα μπροστα μας αλλα με απαξιωσαν..Στην πορεια αναιβηκαμε στα δωματια με την γρια και τον αντρα της και ενα φιλο τους..Αρχισε το παιχνιδι αλλα η θεσης στο sex ηταν πολυ αβολες που επαιρνε η γρια επισεξς και το σκουλαρικι στο μουνι της με εννοχλουσε και δεν εμπαινε ολος ο πουτσος μου μεσα και σε μια φαση μυρισα και μια ασχημη οσμη που ειχε το σωμα της και μου πεσε τελειως δεν μπορεσα να συνεχισω..την γαμησα ισα ισα για 1 λεπτο ενω ο αντρας της ηθελε να γλυφει με μανια την κολητη μου και ο φιλος τους δεχονταν τα τσιμποκια και των 2 γυναικων. Στην πορεια ενα ο ορφο ζευγαρακι ηρθε διπλα μας με ενα καραφλομαλλια να σκιζει την δηκια του στα τεσσερα..Του εκανα νοημα αν μπορω να πλησιασω την δηκια του και μολις πηρα το οκ αμεσως της εδωσα πιπα καθως αυτος την εσκιζε ακαποτα.Μαλλον θα ηταν η γυναικα του.Αυτο κρατησε κανα λεπτο οπου ο μυστης μου εκανε νοημα να σταματησω οπου το σεβαστηκα απολυτα και τους αφησα να συνεχισουν και επαιρνα απλα το ματι μιυ,,ςΣτην πορεια καταιβηκαμε στο μπαρ απογοητευμενος εγω που δεν ειχα καταφερει να κανω κατι με καποια και βλεπω την κολητη μου να εχει παει στο δωματιακη που ει αι στο μπαρ με τις κουρτινες οπου ειχε 4 ισως και 5 ζευγαρια πολυ δυνατα να σκιζονται...Η μια κοπελα απο εκει ειπε στην δηκια μου να φερει ανδρες να γαμησουν μια δυνατη μιλφ με κολαρα που ο ανδρα της ηθεκε να την δει να την σκιζουν..Δεν εχασα ευκαιρια και την γαμησα και εγω αφου ειχε παρει 3 πρωτα απο μενα και κατεθεσα στο υγρο μουνακι της ενω επαιρνε πιπα στον ανδρα της.Εκεινη την ωρα μολις βγηκα απο μεσα της ηρθε αλλο μιλφακι γυρω στα 50 οπου παρακλαγε για πιπα και φυσικα δεν της χαλασα το χατηρι και ευτηχως προσπαθησα και κρατησα στυση ενω ειχα χυσει βαζω καποτα και ξαναγαμαω το πρωτο μιλφ που τσιμπουκωνε τον ανδρα της για κανα 10 λεπτο με δυνατο σφυροκοπημα οπου ο ανδρα της με παροτρυνε για ποιο δυνατα...Η 50αρα ομως δεν αντεχε να περιμενει..με τραβηξε ενω ειχε βρει καποτα μου πηρε λιγο πιπα μου την φορεσε και με διεταξε νσ τηννσκισω και αυτη στα τεσσερα για να χυσει κατι που εγεινε σε κανα 5 λεπτο εγω ομως ηταν αδυνατο να ξαναχυσω δευτερη φορα αμεσως...Με ευχαριστησε και με αποχαιρετησε με ενα φιλι στο στομα..Μετα αραξαμε στο μπαρ να συνεχισουνε τα ποτακια μας και μηπως τσιμπησουμε κανα ζευγαρι για συνεχεια..Ο κοσμος ειχε ηδη σπασει...Σε καποια φαση ξανααναιβηκαμε πανω στα δωματια και στο διαδρομο των δωματιων συναντησαμε την θεια καιτη οπου την ειχαμε αναφερει στο παρτυ του specialmeetings μια ξανθια εκφυλη γεματουλα που προσφερθηκε να με τσιμπουκωσει μανια και να μου προτυνει να την γαμησω αλλα επειδη ειχα μια μονο καποτα και δεν ηταν του γουστου μου η θεια καιτη ειπα να μην την χαραμισω μπας και βρω κατι καλυτερο.Στην συνεχεια μου βγηκε σε καλο αφου ξ κολητη μου ειχε αρχισει το παιχνιδι με ενα ζευγαρακι στα δωματια καο με το φιλο μας να δεινει πιπα στην δηκια του οπου δεν εχασα ευκαιρια και εβαλα καποτα και αρχισα να την γαμαω σαν τρελος μπροστα στον ανδρα της μαζι με το φιλο μου και χυσαμε στο στοματακι της ενω αυτη εδειχνε να το απολαμβανει...Η νυχτα τελειωσε με τις καλυτερες εντυπωσης και αποχωρησαμε καταενθουσιασμενη με την κολητη μου αφου σε ενα βραδυ πηγα με 4 γυναικες και εδωσα και 2 πιπες..Αυτα μονο στα swinger club συμβαινουν ακι ειχα καιρκ να ζησω τετοια φοβερη βραδια.Το μαγαζι συστηνεται ανεπιφυλακτα για πεμπτες και παρασκευες.