Νέα

1899

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xexexexe4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άποψη για 1899

• Τέλειο

Ψήφοι: 6 33,3%
  • Έτσι κι έτσι

Ψήφοι: 6 33,3%
  • Για τ' ανάθεμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Αν καταλάβαινα και τι γίνονταν...

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
εξαιρετικο

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
εξαιρετικο
Το σταμάτησα στο 3ο επεισόδιο γιατί μου την έσπαζε η κλασσική σπασαρχίδικη προπαγάνδα "καλή και έξυπνη γυναίκα θύμα της κακούργας κενωνίας, κακός καταπιεστικός λευκός άνδρας που πήγε μπροστά μόνο επειδή ήταν άνδρας". Μετά είδα ότι το έφτιαξαν γυναίκες οπότε ήρθε και έδεσε. Επίσης πολύ με εκνεύριζε ότι έβαζαν δηθενιάρικη μοντέρνα μουσική σε ταινία εποχής αντιγράφοντας γελοία το peaky blinders, κριντζιά στο αποκορύφωμα.

δεν το εφτιαξαν γυναικες... κατι αλλο ειδες μαν

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.086
Πόντοι
81
Καλημέρα παιδιά
Έχω δει όλο τον πρώτο κύκλο
Πολύ ωραία σειρά με ανατροπές.
Το τέλος ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Περιμένω την δεύτερη σεζόν.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Καλημέρα παιδιά
Έχω δει όλο τον πρώτο κύκλο
Πολύ ωραία σειρά με ανατροπές.
Το τέλος ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Περιμένω την δεύτερη σεζόν.

να κι ενας που καταλαβε οτι εχει και συνεχεια...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Μασημένο φαγητό θέλεις τύπε , βάλτο να δουλέψει
Γελάω απλά τυπε. :2funny:
Ακριβώς αυτή την απάντηση περίμενα από κάποιον που το παίζει ότι κατάλαβε, ενώ ξέρει ότι δεν κατάλαβε και πολλά.

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.106
Πόντοι
201
Γελάω απλά τυπε. :2funny:
Ακριβώς αυτή την απάντηση περίμενα από κάποιον που το παίζει ότι κατάλαβε, ενώ ξέρει ότι δεν κατάλαβε και πολλά.
Εγώ γελάω ακόμα περισσότερο που νομίζεις ότι θα τσιμπήσω από την άγνοιά σου και θα σου εξηγήσω , μέχρι εκεί φτάνει το IQ σου , μη το ζορίζεις άλλο

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.579
Πόντοι
11.096
Σαν σειρά βλέπετε δέν είναι κάτι το σούπερ αλλά μέχρι εκεί.
Στο τελευταίο επεισόδιο βγάζει ένα σχετικό νόημα πού στα προηγούμενα επεισόδια δέν σού δίνει τήν εντύπωση ότι θά έχει αυτό το τέλος ή τουλάχιστον μπορεί να το φανταστεί κάποιος χωρίς νά είναι απόλυτα σίγουρος, πιστεύω ότι αυτό ήταν στο μυαλό του σκηνοθέτη.
Σίγουρα θά υπαρχή καί άλλος κύκλος για να εξηγήσει πώς ξεκίνησαν όλα, δηλαδή μία αρχή τού τελευταίου επεισοδίου.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Σαν σειρά βλέπετε δέν είναι κάτι το σούπερ αλλά μέχρι εκεί.
Στο τελευταίο επεισόδιο βγάζει ένα σχετικό νόημα πού στα προηγούμενα επεισόδια δέν σού δίνει τήν εντύπωση ότι θά έχει αυτό το τέλος ή τουλάχιστον μπορεί να το φανταστεί κάποιος χωρίς νά είναι απόλυτα σίγουρος, πιστεύω ότι αυτό ήταν στο μυαλό του σκηνοθέτη.
Σίγουρα θά υπαρχή καί άλλος κύκλος για να εξηγήσει πώς ξεκίνησαν όλα, δηλαδή μία αρχή τού τελευταίου επεισοδίου.

αυτα. τπτ αλλο...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Εγώ γελάω ακόμα περισσότερο που νομίζεις ότι θα τσιμπήσω από την άγνοιά σου και θα σου εξηγήσω , μέχρι εκεί φτάνει το IQ σου , μη το ζορίζεις άλλο
Αν κάτσουμε και αναλύσουμε τις σειρές που έχω δει κακομοίρη μου, θα μιλάμε για 1 βδομάδα.
Αλλά οκ, αν έτσι νιώθεις πιο άνδρας, ας το αφήσουμε να πιστεύεις ότι κατάλαβες μια σειρά που ομολογουμένως ήταν τόσο πολύπλοκη που ήταν για πολύ ειδικό κοινό και μόνο για φανατικούς.
Μόνο και μόνο που δεν μπορούσες να κάνεις ούτε ένα σχόλιο, λέει αρκετά, οπότε το αφήνουμε εδώ. :bounce:

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.106
Πόντοι
201
Αν κάτσουμε και αναλύσουμε τις σειρές που έχω δει κακομοίρη μου, θα μιλάμε για 1 βδομάδα.
Αλλά οκ, αν έτσι νιώθεις πιο άνδρας, ας το αφήσουμε να πιστεύεις ότι κατάλαβες μια σειρά που ομολογουμένως ήταν τόσο πολύπλοκη που ήταν για πολύ ειδικό κοινό και μόνο για φανατικούς.
Μόνο και μόνο που δεν μπορούσες να κάνεις ούτε ένα σχόλιο, λέει αρκετά, οπότε το αφήνουμε εδώ. :bounce:
Το ότι δεν βάζεις τον εαυτό σου στο ειδικό κοινό και στους fans του είδους μου αρκεί , καλή θέαση να έχεις

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Κόπηκε αμέσως μετά από μια σεζόν
Γιατί άραγε;