Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.541
- Πόντοι
- 4.546
Μετα την 5η σελιδα τυπε, να καταλαγιασουν λιγο τα καπνογονα
Μετα την 5η σελιδα τυπε, να καταλαγιασουν λιγο τα καπνογονα
Ναι αλλα τι εξοδα σε χρεωνει το κρατος ανα χρονο ?Έχω ΕΠΕ στην Κύπρο. 12.5 εταιρικό φόρο.
Σιγά μην άνοιγα στο Ελλαντα με τους φόρους και τις μαλακιες του ελληνικού κράτους.
Σαν τι δηλαδή θες να μάθεις;
Κοινωνικές ασφαλίσεις μόνο ανάλογα τι δηλώνεις και εταιρικό φόρο 350€ τον χρόνο.Ναι αλλα τι εξοδα σε χρεωνει το κρατος ανα χρονο ?
Κοινωνικές ασφαλίσεις μόνο ανάλογα τι δηλώνεις και εταιρικό φόρο 350€ τον χρόνο.
Δεν ξέρω τι λέει το ΕΦΚΑ ή τι συντάξεις δίνουνε.Εννοεις το αντιστοιχο ΕΦΚΑ τους ειναι ποσοστο των κερδων, οπως ητανε επι νομου Κατρουγκαλου;
Τουλαχιστον εχουν καλες συνταξεις; Γιατι εδω η γενια μας θα παρει ψιχουλα ολη.
Εμένα μου αρέσουν τέτοια νήματα! Μπράβο στο φίλο @George71Εχετε καταντησει το φορουμ να εχει 8 νηματα με φορους,εταιριες,ισολογισμους,νομοσχεδια κτλ...
ουτε το εκονομιστ να ειμασταν ρε μαλακες πια με τα λογιστηρια σας..
Ακριβώς. Συμφέρει ΙΚΕ. Ακόμα και οι κάθε λογής Κινέζοι που στήνουν εταιρίες για να διαχειρίζονται τα ακίνητα που έχουν αγοράσει από τα παράσιτα τους κληρονόμους για να τα διαχειρίζονται ΙΚΕ φττιάχνουνπάντως όλοι λένε οτι δεν συμφέρει η ατομική επιχείρηση. καλύτερα να την μετατρέψει κάποιος σε ικε. Είναι νέα μόδα φαίνεται....
ΙΚΕ με έδρα το σπίτι σου, μπορείς να κάνεις ή χρειάζεται απαραίτητα να μισθώσεις χώρο?Ακριβώς. Συμφέρει ΙΚΕ. Ακόμα και οι κάθε λογής Κινέζοι που στήνουν εταιρίες για να διαχειρίζονται τα ακίνητα που έχουν αγοράσει από τα παράσιτα τους κληρονόμους για να τα διαχειρίζονται ΙΚΕ φττιάχνουν
δεν ειναι μοδα φιλε η ικε δικαιολογημενα ολοι κανουν ικεπάντως όλοι λένε οτι δεν συμφέρει η ατομική επιχείρηση. καλύτερα να την μετατρέψει κάποιος σε ικε. Είναι νέα μόδα φαίνεται....
Οχι, χρειαζεται μισθωση χωρου.ΙΚΕ με έδρα το σπίτι σου, μπορείς να κάνεις ή χρειάζεται απαραίτητα να μισθώσεις χώρο?
Δεν το γνωρίζω.ΙΚΕ με έδρα το σπίτι σου, μπορείς να κάνεις ή χρειάζεται απαραίτητα να μισθώσεις χώρο?
Ναι οκ, αλλά πόσο είναι ο φόρος μερισμάτων στην Κύπρο. Εδώ είναι 5%. Εκεί?Έχω ΕΠΕ στην Κύπρο. 12.5 εταιρικό φόρο.
Σιγά μην άνοιγα στο Ελλαντα με τους φόρους και τις μαλακιες του ελληνικού κράτους.
Σαν τι δηλαδή θες να μάθεις;
Μηδέν στην ΚύπροΝαι οκ, αλλά πόσο είναι ο φόρος μερισμάτων στην Κύπρο. Εδώ είναι 5%. Εκεί?
Ωπα πως 0. 12.5% είναι. Άρα 25% στο σύνολο. Εδω 22% ο φόρος και 5% το μέρισμα 27%. Βάλε εκεί τα έξοδα και κάτι εισφορές για την άμυνα του νησιού και έγινες. Μία η άλλη είναι σχεδόν φίλε μου.Μηδέν στην Κύπρο
Ρε τυπε με δουλεύεις;Ωπα πως 0. 12.5% είναι. Άρα 25% στο σύνολο. Εδω 22% ο φόρος και 5% το μέρισμα 27%. Βάλε εκεί τα έξοδα και κάτι εισφορές για την άμυνα του νησιού και έγινες. Μία η άλλη είναι σχεδόν φίλε μου.
Ωπα πως 0. 12.5% είναι. Άρα 25% στο σύνολο. Εδω 22% ο φόρος και 5% το μέρισμα 27%. Βάλε εκεί τα έξοδα και κάτι εισφορές για την άμυνα του νησιού και έγινες. Μία η άλλη είναι σχεδόν φίλε μου.
Ωπα πως 0. 12.5% είναι. Άρα 25% στο σύνολο. Εδω 22% ο φόρος και 5% το μέρισμα 27%. Βάλε εκεί τα έξοδα και κάτι εισφορές για την άμυνα του νησιού και έγινες. Μία η άλλη είναι σχεδόν φίλε μου.