Νέα

17 Νοεμβρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karvelas007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πάλι τα καθίκια μαυρίζουν αυτή τη μέρα!ποσο καραγκιόζης πρέπει να είναι καποιός για να τσακώνεται για τα κόμματα! :jerking: :jerking: :jerking:

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχουμε επεισοδια.αντε γιατι εχω καβλες και με βλεπω κατα τις 12 τσαρκα στη φυλης.......

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ποσο καραγκιόζης πρέπει να είναι καποιός για να τσακώνεται για τα κόμματα!

Ανάλογα με το πόσο αποτυχημένος είσαι.

Αν είσαι αποτυχημένος μπορεί να γίνεις και συνδικαλιστής. Αν είσαι εξευτελιστικά αποτυχημένος, τότε βλέπεις μέχρι και βουλευτής.

Από κει και πάνω όμως είναι δύσκολο γιατί τα δικαιώματα είναι κληρονομικά.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36

Αν είσαι αποτυχημένος μπορεί να γίνεις και συνδικαλιστής. Αν είσαι εξευτελιστικά αποτυχημένος, τότε βλέπεις μέχρι και βουλευτής.

Φίλε Sincity,

Πολύ think-positive person και αισιόδοξο σε βρίσκω!

Και πολλοί βουλευτές "κληρονομούν" την έδρα. Για συνδικαλιστές δεν ξέρω, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψω ότι  δεν ισχύει και εδώ αυτό.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Φίλε Sincity,
Πολύ think-positive person και αισιόδοξο σε βρίσκω!

Έχεις δίκιο φίλε. Το παράκανα λίγο με την άρνηση.

Θα μπορούσα να πω κάτι ξύλινο όπως "χρησιμοποιώ την υπερβολή για να δώσω έμφαση στο νόημα που θέλω να περάσω", αλλά είναι η εύκολη λύση

Απόλυτα δεκτό το σχόλιό σου φίλε.

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πάντως ρε παιδια εγω σήμερα βλαστιμάω γιατι σαν φαντάρος στο ναυτικό νοσοκομείο στην αθήνα σήμερα θέλανε να μας κρατήσουνε μέχρι τισ 12 το βράδυ για να είμαστε επιφυλακή δίπλα στην αμερικάνικη πρεσβία.

Επισκέπτης
πάντως ρε παιδια εγω σήμερα βλαστιμάω γιατι σαν φαντάρος στο ναυτικό νοσοκομείο στην αθήνα σήμερα θέλανε να μας κρατήσουνε μέχρι τισ 12 το βράδυ για να είμαστε επιφυλακή δίπλα στην αμερικάνικη πρεσβία.

Τι φοβούνταν τα πιλάφια;Μην μπουν οι μαλάκες στην πρεσβεία και χτυπήσουν κανέναν Αμερικάνο;Απλώς ήθελαν να σάς σπάσουν τα νεύρα και βρήκαν ευκαιρία.

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπόν τα επεισόδια στη γιορτή του πολυτεχνείου γινονταί κυρίως απο στημμένους ((((((αναρχικούς)))))),απο τους οποίους οι μισοί είναι στην Ε.Υ.Π και μόνο σκοπό έχουν να δημιουργούν θέματα ασύλου και να τρομοκρατούν τον κόσμο που παρακολουθεί σαν θεατής στο Κολλωσαίο απο τις τηλεοράσεις,που προβάλουν μόνο επείσοδια και τίποτα άλλο.Παράλληλα σήμερα είδα να προβάλουν και ρεπορτάζ για διαρρήκτες και ότι πρέπει να κοιμόμαστε μεσα στο σπίτι με συναγερμό και άλλεσ τετοιεσ αηδίες.Γενικότερα προσπαθούν να μας κάνουν να φοβόμαστε τη σκιά,γιατί ο φοβισμένος και τρομοκρατημένος άνθρωπος είναι ακόμα περισσότερο έρμαιο του καταναλώτισμου και υποστηρηκτής τών μέτρων καταπάτησης των προσωπικών ελευθεριών εν ονόματι της προστασίας(κάμερες,κ.α).παραθέτω στην ταινία τοθ μάικλ μουρ,το φαρενάιτ 9/11.

Επισκέπτης
Το πανεπιστημιακό άσυλο έχει καταπατηθεί από τη στιγμή που άρχισαν οι κομματικές παρατάξεις να υπάρχουν.Πάει ένας μπροστά-αυτός που "τρώει"-και από πίσω ακολουθεί η αγέλη με τα πρόβατα...Και όποιος τολμήσει να φέρει αντίρρηση,αμέσως τίθεται εκτός αγέλης!Κατά τ'άλλα η κατάργηση του ασύλου βιάζει τη δημοκρατία.Την ήδη βιασμένη βέβαια...

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Peko που γνωρίζεις πως είναι της ΕΥΠ.Έχεις κανέναν γνωστό?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
peko μέσα στο χαοτικό σου μήνυμα, υπάρχει ένα στοιχείο αλήθειας.

Η αστυνομία χρειάζεται τους "γνωστούς - άγνωστους" και οι "γνωστοί - άγνωστοι" την αστυνομία. Η παρουσία του ενός δίνει νόημα στην παρουσία του άλλου.

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπόν το ξαναγράφω για τον-ην ΤΟΥΛΙΠ.Το τι σχεση έχουνε οι γνωστοί-άγνωστοι με την Ε.Υ.Π είναι πασιφάνες από τις πράξεις του και που αποσκοπούν αυτές και ποιες είναι οι επιπτώσεις αυτών,λίγο μυαλό να έχεις το καταλαβαίνεις.Επιπλέον είμαι γνωστός με ένα παιδί 30+ πρώην αναρχικός δήθεν,που μοθ έλεγε ότι κανονίζανε με την αστυνομία που θα χτυπήσουνε.δίνανε ραντεβου δηλαδή.πέρα απο αυτό οι γνώστοι άγνωστοι χρησιμοποιόνται και ως προπόνηση των δυνάμεων ασφαλειάς,αντίστοιχα και στα γήπεδα με τα χουλίγκάνια.Τωρα για τισ παρατάξεισ δεν σχολιάζω,δεν πρέπει να συνδικαλ,ιζεται κανεις κατα τη γνώμη σου και όλα είναι ωραία και κάλα..πρέπει να παραδέχτεις ότι μέσω των παρατάξεων γίνεται διακίνηση ιδέων,με τισ οποίες δεν θα έρχομαστάν σε επαφή  ποτέ άφου είναι αποκλεισμένες απο τα Μ.Μ.Ε

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλά οκ.Εξηγησέμου δικαστά ντρεντ τι αποσκόπει να κάνεισ επεισόδια ακόμα και στην πορεία ειρήμης αν όχι στο να τρομοκρατής τον κόσμο,να τον αποτρέπεις απο το να πηγάινει σε πορείες και να προωθεισ μια παθητική στάση?Οσο για το άσυλο που τόσο το λέχετε αμαυρώσει ας μην κάνω κανένα σχόλι.Τώρα αν εσύ πίστευες οτι έκανεσ κάτι διαφορέτικο από οά αυτά που σοθ αναφλερω παραπάνω σύγνωμη που σου χαλάω την ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου.

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
α,και σορρυ για τα πολλά λάθη,αλλά κλείναν τα μάτια μου,καλληνύχτα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Η αστυνομία χρειάζεται τους "γνωστούς - άγνωστους" και οι "γνωστοί - άγνωστοι" την αστυνομία. Η παρουσία του ενός δίνει νόημα στην παρουσία του άλλου.

+1

ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι , φίλε.

Επειδή για κάποια χρόνια έζησα τις πορείες του πολυτεχνείου από μέσα, πολύ απλά: ΑΝ, ΑΝ επαναλαμβάνω, η αστυνομία ήθελε να καθαρίσει την υπόθεση με τα άτομα που ΚΑΙΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ, αυτοκίνητα και μαγαζιά φιλήσυχων ανθρώπων και προκαλούν τους πάντες, θα μπορούσε να το κάνει σε ένα (1) απόγευμα.....ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ΕΥΚΟΛΑ!

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αν ρωταγες θα μαθενες κιολας ¨Το πολυτεχνειο αναρχικοι το χεκινισαν οχι κομματαρχες , αυτοι απλος το εκμεταλευτικαν , και απο εκει το συνθημα 1,2,3...1000 πολυτεχνεια, για να ξυπνήσουν μερικοι σαν εσενα.
Ποιός σου είπε οτι είμαι κομματόσκυλο.Βασικα δεν ψηφίζω καν,(απο επιλογή).Αυτο που
λες οτι το πολυτεχνείο το ξεκίνησαν αναρχικοί ελεος...τι σχέση έχει το ψωμί παιδεία ελευθερία με αναρχικούς.Εγε δεν κρίνω την αωαρχική ιδεολογία,απλά αυτους τους στημμένους που δηνιο΄λυργουν τα επεισόδια.Στο ξαναλέω σκέψου το αντίκρυμο των πραξεων αυτών στην κοινωνία και θα κατλάβεις ποιόν εξυνηρετούν.

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ποιός σου είπε οτι είμαι κομματόσκυλο.Βασικα δεν ψηφίζω καν,(απο επιλογή).Αυτο που
λες οτι το πολυτεχνείο το ξεκίνησαν αναρχικοί ελεος...τι σχέση έχει το ψωμί παιδεία ελευθερία με αναρχικούς.Εγε δεν κρίνω την αναρχική ιδεολογία,απλά αυτους τους στημμένους που δημιρυγούν τα επεισόδια.Στο ξαναλέω σκέψου το αντίκτυπο των πραξεων αυτών στην κοινωνία και θα κατλάβεις ποιόν εξυνηρετούν.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
ΑΝ, ΑΝ επαναλαμβάν ω, η αστυνομία ήθελε να καθαρίσει την υπόθεση με τα άτομα που ΚΑΙΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ, αυτοκίνητα και μαγαζιά φιλήσυχων ανθρώπων και προκαλούν τους πάντες, θα μπορούσε να το κάνει σε ένα (1) απόγευμα... ..ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ  ΕΥΚΟΛΑ!

Γράψε ΑΚΥΡΟ! Μα τελείως άκυρο!
Από αναρχικούς ξεκίνησε το Πολυτεχνείο και από αναρχικούς διατηρείται ως επί το πλείστον η παράδοσή του. Δεν μιλάω, φυσικά, για όλους, αλλά για ένα σεβαστό κομμάτι του χώρου αυτού. Όποιος είναι έξω από το χορό (και από το χώρο), πολλά τραγούδια ξέρει και πολλές ιστορίες για φίλους του που κανόνιζαν paintball με την ΕΥΠ δημιουργεί.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

+1

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  τα πιλαφια ειναι και αυτα μέρος ενος ηλίθιου συστηματος. εδω το 96 που πέθανε ο Παπανδρεου, που στην ουσια ειχε αποσυρθεί κανα 9μηνο, 3 η ωρα το πρωι μαζευτηκαν οι αρχηγοι του στρατου και ο υπουργος στο ΓΕΑ για επιφυλακή (ήμουν 5-7 σκόπος στον ΑΓΕΑ και έλιωσα).
  Οσο για τη γιορτη αν θυμαστε μια χρονια περιορισαν στα ΜΑΤ την ουρα της πορειας και δεν έγινε το παραμικρό (αρα λύση υπαρχει) απλα στη δημοκρατια πρεπια πρωτα κάποιος να ρίξει την μολοτοφ και ΜΕΤΑ να τον συλλαβεις, δεν γίνεται προληπτικα να μπουζουριαζεις κόσμο ( η χουντα αυτο έκανε και την κατηγορούν). εγω 2 ερωτηματα εχω 1) Τι ακριβψς γιορταζουμε την Νοεμβριου και 2) γιατι το "Πολυτεχνειο"  εγινε τον11ο του 73 και οχι τον Μαιο του 67??????

ΥΓ ας ειμαστε και πιο ευγενικοι. το "λες μαλακιες" δεν ειναι συζητηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom