karvelas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πάλι τα καθίκια μαυρίζουν αυτή τη μέρα!ποσο καραγκιόζης πρέπει να είναι καποιός για να τσακώνεται για τα κόμματα!
ποσο καραγκιόζης πρέπει να είναι καποιός για να τσακώνεται για τα κόμματα!
Ανάλογα με το πόσο αποτυχημένος είσαι.
Αν είσαι αποτυχημένος μπορεί να γίνεις και συνδικαλιστής. Αν είσαι εξευτελιστικά αποτυχημένος, τότε βλέπεις μέχρι και βουλευτής.
Από κει και πάνω όμως είναι δύσκολο γιατί τα δικαιώματα είναι κληρονομικά.
Φίλε Sincity,
Πολύ think-positive person και αισιόδοξο σε βρίσκω!
πάντως ρε παιδια εγω σήμερα βλαστιμάω γιατι σαν φαντάρος στο ναυτικό νοσοκομείο στην αθήνα σήμερα θέλανε να μας κρατήσουνε μέχρι τισ 12 το βράδυ για να είμαστε επιφυλακή δίπλα στην αμερικάνικη πρεσβία.
Η αστυνομία χρειάζεται τους "γνωστούς - άγνωστους" και οι "γνωστοί - άγνωστοι" την αστυνομία. Η παρουσία του ενός δίνει νόημα στην παρουσία του άλλου.
Ποιός σου είπε οτι είμαι κομματόσκυλο.Βασικα δεν ψηφίζω καν,(απο επιλογή).Αυτο πουΑν ρωταγες θα μαθενες κιολας ¨Το πολυτεχνειο αναρχικοι το χεκινισαν οχι κομματαρχες , αυτοι απλος το εκμεταλευτικαν , και απο εκει το συνθημα 1,2,3...1000 πολυτεχνεια, για να ξυπνήσουν μερικοι σαν εσενα.
Ποιός σου είπε οτι είμαι κομματόσκυλο.Βασικα δεν ψηφίζω καν,(απο επιλογή).Αυτο που
λες οτι το πολυτεχνείο το ξεκίνησαν αναρχικοί ελεος...τι σχέση έχει το ψωμί παιδεία ελευθερία με αναρχικούς.Εγε δεν κρίνω την αναρχική ιδεολογία,απλά αυτους τους στημμένους που δημιρυγούν τα επεισόδια.Στο ξαναλέω σκέψου το αντίκτυπο των πραξεων αυτών στην κοινωνία και θα κατλάβεις ποιόν εξυνηρετούν.
ΑΝ, ΑΝ επαναλαμβάν ω, η αστυνομία ήθελε να καθαρίσει την υπόθεση με τα άτομα που ΚΑΙΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ, αυτοκίνητα και μαγαζιά φιλήσυχων ανθρώπων και προκαλούν τους πάντες, θα μπορούσε να το κάνει σε ένα (1) απόγευμα... ..ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ΕΥΚΟΛΑ!
Ανάλογα με το πόσο αποτυχημένος είσαι.
Αν είσαι αποτυχημένος μπορεί να γίνεις και συνδικαλιστής. Αν είσαι εξευτελιστικά αποτυχημένος, τότε βλέπεις μέχρι και βουλευτής.
Από κει και πάνω όμως είναι δύσκολο γιατί τα δικαιώματα είναι κληρονομικά.