Νέα

17 Νοέμβρη.. Παρά(Ξένη) μέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 372
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτό είναι προνόμιο του Λαλιώτη μόνο.

Αυτού ντε, που μόλις φρενάρει μπροστά από την πόρτα το άρμα μάχης φωνάζει στους υπολοίπους να φύγουν από πίσω της...

Είπαμε, εθνικός, δημοκρατικός και αβασίλευτος.
Α, και ουδόλως μαλάκας.

Επισκέπτης
Αυτού ντε, που μόλις φρενάρει μπροστά από την πόρτα το άρμα μάχης φωνάζει στους υπολοίπους να φύγουν από πίσω της...
Ειχαν ξαναπαει κατι τανκ στο Πολυτεχνειο,ξερεις...Κατι Σερμαν εγγλεζικα...
iannis-xenakis-001.jpg

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ίσιε ο supermouse έριξε ιδέα τρανή...

Πάμε ΥΠΟΓΑ για τάβλι; Έχω να μαζέψω και τα ψηφοδέλτια ΑΔΩΝΙΔΟΣ που έχω αφήσει στην αποθήκη για ανακύκλωση...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ισως κουβαλουσαν εντολες της"νομιμης"ελληνικης κυβερνησης και του πρωθυπουργου της,Γεωργιου Ανδρεα Παπανδρεου...Η μηπως λεγοταν Ληπερ?

Το αποτέλεσμα τα δικαίωσε...
Αυτή τη στιγμή όμως με απασχολούν 2 ακανθώδη ζητήματα, απείρως σοβαρότερα από πολυτεχνεία κτλ.
α) Να υπαχθώ στην περαίωση;
β) Ποιο ct να πάρω;

Κάθε πρόταση θα εκτιμηθεί δεόντως...

Επισκέπτης
Ιδέαν δεν έχω.

Ρίξε κανένα λινκ... Εννοείς Δεκέμβριο του 1944;  :think:
"Την ίδια χρονιά εντάχθηκε στο – παράνομο τότε – K.K.E., ενώ αργότερα (1943) έγινε γραμματέας της ΕΠ.Ο.Ν. Πολυτεχνείου και καθοδηγητής της ομάδας «Λόρδος Βύρων»(τι ειρωνεια...). Κατά τη συμμετοχή του στα Δεκεμβριανά τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσμα αγγλικής οβίδας, με αποτέλεσμα να χάσει το αριστερό του μάτι και να παραμορφωθεί η αριστερή πλευρά του προσώπου του."
συμφωνα με την μαρτυρια του Κουνδουρου...
"

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αυτή τη στιγμή όμως με απασχολούν 2 ακανθώδη ζητήματα, απείρως σοβαρότερα από πολυτεχνεία κτλ.
β) Ποιο ct να πάρω;

α) Ναι (εγώ πάντως το έκανα)
β) Το Ευάκι

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
"Την ίδια χρονιά εντάχθηκε στο – παράνομο τότε – K.K.E., ενώ αργότερα (1943) έγινε γραμματέας της ΕΠ.Ο.Ν. Πολυτεχνείου και καθοδηγητής της ομάδας «Λόρδος Βύρων»(τι ειρωνεια...). Κατά τη συμμετοχή του στα Δεκεμβριανά τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσμα αγγλικής οβίδας, με αποτέλεσμα να χάσει το αριστερό του μάτι και να παραμορφωθεί η αριστερή πλευρά του προσώπου του."
συμφωνα με την μαρτυρια του Κουνδουρου...
"

Στω.

Αν και βασικά απεχθάνομαι τη wikipedia ως πηγούλα. Είναι σα να βλέπω ειδήσεις στο STAR (copyright Personas - ΚΡΥΦΟΓΑΥΡΟΣ - ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΕΖΟΥΡΑ)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
α) Ναι (εγώ πάντως το έκανα)
β) Το Ευάκι

α) Διαβάζω τον κωλονόμο και είναι ολίγον πούστικος- δηλαδή αυτό το "κάψτε τα βιβλία" που είπε η ποντικομαμή ο παπακωνσταντίνου δεν προκύπτει σαφώς...
β) Το κακό με το ευάκι είναι ότι πρέπει να το κλείσεις 2-3 μέρες νωρίτερα και εγώ δεν ξέρω πού θα είμαι σε 2-3 ώρες...Σκέφτομαι τα σιγουράκια του σουζάνα... Δεν τα λες και κορυφαία αλλά σπανίως κλαις τα λεφτά σου...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φαντάζεσαι να είχαν καταλάβει την εξουσία οι κομμουνιστές τότε;
Ή μάλλον το φαντασιώνεσαι αλλά η πουτάνα η πραγματικότητα είχε άλλα σχέδια.

Σαν να λέμε, ευχαριστείς κι εσύ τους Αμερικάνους, που σε έσωσαν.
Όπως ο Σημίτης το 1996.

Επισκέπτης
Απ'ότι κατάλαβα ο Λεωνίδας πάει να υποστηρίξει το ΓΑΜΗΜΕΝΟ,τον σκατιάρη,τον παλιόπουστα,το τίποτα,που λέγεται Γιώργος Παπαδόπουλος.....σκατά στον τάφο του,του χοντρομαλάκα.... ;)

Επισκέπτης
Φαντάζεσαι να είχαν καταλάβει την εξουσία οι κομμουνιστές τότε;
"Θα ειχαμε γινει Αλβανια"..."οι κορες μας στα κωλομπαρα"...Το εσχατο"επιχειρημα"...

Ναι,ο Παπαδογκων ΗΞΕΡΕ το 1944 τι θα γινοταν 50 χρονια μετα...Πηγε σε μαγισσες,σε χαρτοριχτρες και αποφασισε για το καλο του τοπου ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Ηταν μπροστα ολοι τους...οι ταγματαλητες,ο Σκομπυ,ο Γριβας...Ολα αυτα τα παλικαρια...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
β) Ποιο ct να πάρω;

Α. Εξαρτάται από το πόσο "κινδυνεύεις". ;)
Β. "Ψήνομαι" γαι την Άννα/Poland. :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
"Θα ειχαμε γινει Αλβανια"..."οι κορες μας στα κωλομπαρα"...Το εσχατο"επιχειρημα"...

Ναι,ο Παπαδογκων ΗΞΕΡΕ το 1944 τι θα γινοταν 50 χρονια μετα...Πηγε σε μαγισσες,σε χαρτοριχτρες και αποφασισε για το καλο του τοπου ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Ηταν μπροστα ολοι τους...οι ταγματαλητες,ο Σκομπυ,ο Γριβας...Ολα αυτα τα παλικαρια...

Κατύν, μεγάλος λιμός στην ουκρανία, δίκες της μόσχας, σιβηρία, τα πεπραγμένα της "διοίκησης" του εαμ...
Πολλά ήταν γνωστά από τότε για όποιον ήθελε να δει...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Α. Εξαρτάται από το πόσο "κινδυνεύεις". ;)
Β. "Ψήνομαι" γαι την Άννα/Poland. :grin:

α. Όχι πολύ και το ποσό της περαίωσης είναι μικρό... Αλλά το ζήτημα είναι να αποφύγω τον έλεγχο οριστικά.
β. Λινκ για την κορασίδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom