Νέα

17 Νοέμβρη.. Παρά(Ξένη) μέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το οποιο καταστατικο του ΕΔΕΣ ηταν ΠΟΛΥ πιο εξτρεμ απο αυτο του ΕΑΜ...αλλα ΟΥΤΕ αυτο το ξερεις...

Καλά, ψάχνεις άκρη με τον ..έγκριτο;

Αλλά έχασες φάση με τον tramountana, που επιχειρηματολογούσε τις προάλλες για τις μπάρες της ντροπής στα μειονοτικά χωριά της Θράκης.
Και έλεγε οτι λόγοι εθνικής ασφαλείας επέβαλαν αυτό το μέτρο, το οποίο ίσχυε, λέει, για όλη την ελληνική μεθόριο και όχι μόνον για τη Θράκη.
Μετά, μας κότσαρε και έναν χάρτη με τις μπάρες.
Όπου ....δεν περιλαμβάνονταν η ελληνοτουρκική μεθόριος του Έβρου, εφόσον η Ελλάς ήτο ...φίλη και σύμμαχος με την Τουρκία, οπότε ουδείς κίνδυνος συνέτρεχε εξ ανατολών.
Σώου, λέμε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το οποιο καταστατικο του ΕΔΕΣ ηταν ΠΟΛΥ πιο εξτρεμ απο αυτο του ΕΑΜ...αλλα ΟΥΤΕ αυτο το ξερεις...

Ξέρω καλά ότι τους εδεσίτες, ως βενιζελοκεντρογενείς τους κυνήγησαν οι κομμουνιστές και οι βασιλικοί έκαναν ότι δεν τους ήξεραν μεταπολεμικά...
Στην τελική, τα ζητήματα νομιμοποίησης λύνονται με εκλογές και όχι με παράτες και ελεύθερες ορεινλες ελλάδες υπό συνθήκες κατοχής.

Επισκέπτης
Ξέρω καλά ότι τους εδεσίτες, ως βενιζελοκεντρογενείς τους κυνήγησαν οι κομμουνιστές και οι βασιλικοί έκαναν ότι δεν τους ήξεραν μεταπολεμικά...
Γι'αυτο ο Ζερβας εγινε υπουργος...γιατι δεν ηθελαν να τους ξερουν...

Επισκέπτης
Αλλά έχασες φάση με τον tramountana, που επιχειρηματολογούσε τις προάλλες για τις μπάρες της ντροπής στα μειονοτικά χωριά της Θράκης.
Και έλεγε οτι λόγοι εθνικής ασφαλείας επέβαλαν αυτό το μέτρο, το οποίο ίσχυε, λέει, για όλη την ελληνική μεθόριο και όχι μόνον για τη Θράκη.
Μετά, μας κότσαρε και έναν χάρτη με τις μπάρες.
Όπου ....δεν περιλαμβάνονταν η ελληνοτουρκική μεθόριος του Έβρου, εφόσον η Ελλάς ήτο ...φίλη και σύμμαχος με την Τουρκία, οπότε ουδείς κίνδυνος συνέτρεχε εξ ανατολών.
Σώου, λέμε!
Δεν ξερουν τι λενε και τι ποσταρουν τα ατομα...οποτε και βγαζουν γελιο.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Το ζήτημα του πολυτεχνείου το είχε προσεγγίσει πριν 2 περίπου χρόνια πολύ καλά ο Παπαχελάς σε σχετική εκμπομπή- ντοκυμανταιρ...
Από κει και πέρα, μπορεί ο καθένας να πιστεύει σε χιλιάδες νεκρούς, αυθόρμητες εξεγέρσεις, στον άγιο βασίλη, το ρούντολφ το ελαφάκι και στον bigfoot...

Τώρα με "τελείωσες"...
Δηλαδή ο Αγ.Βασίλης είναι ψέμμα? :(

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παλι μαλακια ειπες...

Έλα, πες μας για τη νομιμοποίηση της ελεύθερης ορεινής ελλάδας και ακόμη καλύτερα, για τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης του βουνού στις κατεχόμενες από το δσε περιοχές..
Να μην τρέχω να κατεβάζω κωμωδίες βραδυάτικα!

Γι'αυτο ο Ζερβας εγινε υπουργος...γιατι δεν ηθελαν να τους ξερουν...

Φοβερές υπουργικές θητείες...
Μία το 1947 για κάτι μήνες και μετά στην κυβέρνηση σ. βενιζέλου που δεν το λες και δεξιό...

Τώρα με "τελείωσες"...
Δηλαδή ο Αγ.Βασίλης είναι ψέμμα? :(

Εγώ πάντως ακόμη βάζω κάλτσα κάτω από το τζάκι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έλα, πες μας για τη νομιμοποίηση της ελεύθερης ορεινής ελλάδας και ακόμη καλύτερα, για τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης του βουνού στις κατεχόμενες από το δσε περιοχές..
Να μην τρέχω να κατεβάζω κωμωδίες βραδυάτικα!
Πρωτα πες μας τα ατομα που απαρτιζαν το υπουργικο συμβουλιο οταν ο Παπανδρεου νο1 διοριστηκε πρωθυπουργος απο τους Εγγλεζους...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάντως ακόμη βάζω κάλτσα κάτω από το τζάκι:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ώστε είσθε με το μεγάλο κεφάλαιο...

Καλά σας είχα μυριστεί...

ΥΓ: Τί λέει c200; Εμένα ακόμη με απομυζά η σκληρή και ανάλγητος εργοδοσία... (αύριο θα φύγουμε ενωρίς, να μην το πληρώσουμε απόψε;  :tooth:)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

ΥΓ: Τί λέει c200; Εμένα ακόμη με απομυζά η σκληρή και ανάλγητος εργοδοσία... (αύριο θα φύγουμε ενωρίς, να μην το πληρώσουμε απόψε;  :tooth:)

Καλησπέρα ΦΠ!!!
Αν συνεχίσουμε έτσι, για το 2011 μας βλέπω..! :(
Πάρε και 1 άσμα που ενδείκνυται για απογευματινή "χαλάρωση". :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και εδώ με ρωτάει κάποιος το γιατί να φύγουμε νωρίς αύριο. Και κάπου εδώ πετάω το θεϊκό: "Διότι αύριο θα περάσουν οι νεκρές οικονομικές μονάδες, η φύρα της Ελλάδος που λίγο πριν το καλοκαίρι έγινε αιτία θατάτου από ασφυξία τριών υπαλλήλων τράπεζας" κτλ κτλ κτλ.

Δεν είναι το τοπ μου supermouse αυτό; Ή στα charts πιάνει κορυφή το άλλο με τον περιορισμό των δικαιωμάτων του λαού;  ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

ΥΓ: Τί λέει c200; Εμένα ακόμη με απομυζά η σκληρή και ανάλγητος εργοδοσία... (αύριο θα φύγουμε ενωρίς, να μην το πληρώσουμε απόψε;  :tooth:)

Είμαι από τζάκι και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!  :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν είναι το τοπ μου supermouse αυτό; Ή στα charts πιάνει κορυφή το άλλο με τον περιορισμό των δικαιωμάτων του λαού;  ;)

Αν θες τα τοπ κάποιας άλλης ψυχής πάντως, εδώ στα έχω.
Έτοιμα.
Σφύρα μου και τα ποστάρω ατάκα κι επί τόπου.    :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατι θα πατε στην υπογα για ταβλι.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ti malaka einai

:birdman:  :birdman:  :birdman:

ΥΓ: Θα πήγαινα πορεία αύριο αλλά παίζει να γίνει της τανασπου. Παρθενιά έσπασα πέρυσι που με έπεισε ένας φίλος μου που είναι στο ΚΚΕ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιαννεβαν,οδοντιατρος εισαι?

Αυτό είναι προνόμιο του Λαλιώτη μόνο.

Αυτού ντε, που μόλις φρενάρει μπροστά από την πόρτα το άρμα μάχης φωνάζει στους υπολοίπους να φύγουν από πίσω της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom