Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
το τι χέσιμο έχω φάει από τη μάνα μου γι αυτό το t-shirt δεν λεγεται
αααα! θελω κι εγω :-
το τι χέσιμο έχω φάει από τη μάνα μου γι αυτό το t-shirt δεν λεγεται
το χέσιμο ε;αααα! θελω κι εγω :-
χέσιμο απο τη μάνα μου?αααα! θελω κι εγω :-
το χέσιμο ε;
Σε νιώθω, έχω φάει και εγώ για ένα t-shirt που έχω φτιάξει για τον Αη Ποντ.το τι χέσιμο έχω φάει από τη μάνα μου γι αυτό το t-shirt δεν λεγεται
ααααααααααααααχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααΣε νιώθω, έχω φάει και εγώ για ένα t-shirt που έχω φτιάξει για τον Αη Ποντ.
ο καλύτερος είναι ο άη άη άη άη άη άη πουέρτο ρίκο
βοήθειά μας
Σε νιώθω, έχω φάει και εγώ για ένα t-shirt που έχω φτιάξει για τον Αη Ποντ.
«Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, ο Έλληνας αποκαλύφθηκε πάντοτε κατώτερος από τις περιστάσεις, αν και από διανοητική άποψη, κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. Ο Έλληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά γεμάτος προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής. Έκτισε τον Παρθενώνα και αφού μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των έριδων, ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε τον Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει, γέννησε τον Βενιζέλο για να τον δολοφονήσει. Ίδρυσε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει, έφερε το '21 για να το διακυβεύσει, δημιούργησε το 1909 για να το λησμονήσει. Τριπλασίασε την Ελλάδα και παραλίγο να τη θάψει. Κόπτεται τη μία στιγμή για την αλήθεια και την άλλη μισεί αυτόν που αρνιέται να υπηρετήσει το ψέμα. Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Ελληνας. Λυπηθείτε τον, θαυμάστε τον αν θέλετε. Κι αν μπορείτε προσπαθήστε να τον ταξινομήσετε».
N.Kelly
οτι ανηκαν στην ''δημοκρατικη παραταξη''...μμμ.... ήθελα να μάθω όλοι όσοι χαρακτηριστήκανε αντιστασιακοί εναντίον της χούντας (και πήρανε τις παχυλές συντάξεις που έδωσε ο Αντρέας) τι ντοκουμέντα επικαλεστήκανε....
οτι ανηκαν στην ''δημοκρατικη παραταξη''...
τελικά ποιος είναι αυτός ο κέλι?
επειδη εχεις αυτην την κακη συνηθεια για πες μας λοιπον ολη την ιστορια για το εγινε και το πως εγινε..αντε να σε ακουσουμε...Χού ρε...
Provoco, ergo sum...
Κι έχω και την κακή συνήθεια να διαβάζω....
αντε να κανεις καμια βουτια να δροσιστεις γιατι το εχεις καψει....δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε με την πολιτική ΓΑΠ/ΔΝΤ/ΕΕ
και θυμάστε την αντιπαλότητα της δεξιάς στην "αλλαγή" του ΑΓΠ;;;
καημένα δεξιά εξαπτέρυγα του ΓΑΠ!
θυμάσαι το μπλουζάκι με το bastardi? Ενα μαγαζακι στην Γούναρη. Εχει και στο ιντερνετι ομως ρε γιδοβοσκεΤα σχεδιάκια σκίζουν...
Που τα βρίσκετε αυτά ωρέ καρντάσια???
Νάτσο μας έβγαλες τα μάτια,γαμωτηνπανακολαμ'...