voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
βολταίρε σφραγίδες έχει αυτό?
Αυτό τι σχέση έχει με τον Βελουχιώτη;;;;
βολταίρε σφραγίδες έχει αυτό?
Τέτοια ποντίκια εννοείς εεε;;;και τα τρωκτικα (ποντικια) ζουνε μες τη βρωμα των υπονομων παρεα με τα υπολοιπα τρωκτικα και κατσαριδες, μακρια απο το φως του ηλιου!
μεσα στη βρωμα!
μεσα στα σκατα!
μονο εκει επιβιωνουν!
εσυ ιδιως μας εχεις κολλησει στον τοιχο με τα επιχειρηματα σου!Κοίτα, εμείς φταίμε. Είμαστε μαλάκες που απαντάμε αλλά άντε να συγκρατηθείς
προσπαθώ τόση ώρα να κάνω διάλογο μαζί σου για να έχω λόγο ύπαρξης. Γιατί δεν μου κάνεις τη χάρη?εσυ ιδιως μας εχεις κολλησει στον τοιχο με τα επιχειρηματα σου!
ρε χου ρε ανυπαρκτε
Ετσι αρχισαν ολα λεμε.Κοίτα, εμείς φταίμε. Είμαστε μαλάκες που απαντάμε αλλά άντε να συγκρατηθείς
Εχω κλασει στο γελιο.το ποστ μου περιέχει δύο προτάσεις... πρώτα ποιές χωρες είχαν εξόριστες κυβερνήσεις όπου ανέφερα Γαλλία,Πολωνία και Νορβηγία και δεύτερη στην οποία είπα ότι οι εξόριστες κυβερνήσεις απετέλεσαν τις πρώτες κυβερνήσεις των χωρών (χωρίς να γράψω την λέξη αυτών) μετά την απελευθέρωση τους...
δες το εδώ σε αντιπαράθεση
"για παράδειγμα η Γαλλία και η Πολωνία είχαν την κυβέρνηση στο Λονδίνο, όπως και η Νορβηγία... και οι κυβερνήσεις αυτές απετέλεσαν τις πρώτες κυβερνήσεις των χωρών μετά την απελευθέρωση τους..."
"για παράδειγμα η Γαλλία και η Πολωνία είχαν την κυβέρνηση στο Λονδίνο, όπως και η Νορβηγία... και οι κυβερνήσεις αυτές απετέλεσαν τις πρώτες κυβερνήσεις των χωρών αυτών μετά την απελευθέρωση τους..."
το δεύτερο αποδίδει το νόημα όπως το κατάλαβες...
Αντι να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος ρε παιδι μου επιμενεις οτι ΔΗΘΕΝ εγω δεν καταλαβα καλα.
Απαλευτοι πραγματικα.
Οτι πει ο Μεμος κανε.βρε μακάκα... βαριέμαι να γράφω πολλά μην με αναγκάζεις... αντε ρε ..
αλήθεια να φορτώσω το Χ σήμερα??????????????
γιατι εισαι στη λιστα!προσπαθώ τόση ώρα να κάνω διάλογο μαζί σου για να έχω λόγο ύπαρξης. Γιατί δεν μου κάνεις τη χάρη?
Οτι πει ο Μεμος κανε.
Για διαφώτισέ με λίγογιατι εισαι στη λιστα!
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κατάλαβα!
οι παρενέργειες απ τα χάπια ακόμα!
όταν ψωφήσετε για ύπνο τα ξαναβάζω να τα βλέπει ο κόσμος!
Πετρούλα, κούνα το κεφάλι σου λίγο και μάθε να ποστάρεις σωστά επιτέλους!
έτσι όπως το έβαλες είναι σαν να βρίζεις τον ποντικό και θα έχετε εσωτερική διαμάχη!
δε σας φτάνουν τα 100 κ[size=20pt]ώ[/size]μματα που έχετε διασπαστεί?
θες και εδώ μέσα διασπάσεις?
υ.γ.κακάκια έκανες τελικά?
http://[URL unfurl="true"]www.2ins.gr/uploads/posts/2009-09/1253740205_toiletpaper09.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
[QUOTE="james070, post: 1979494"]
Ρε κατακαημένα!
ποιος δεν το κατάλαβε ότι το κ[size=15pt][b]ώ[/b][/size]μμα το έγραψα με [u]ω[/u] αντί [u]ο[/u] για να τονίσω το [size=12pt][b]κώμα[/b][/size] που έχετε πέσει?
να σηκώσει το χέρι του! :birdman:
(γι αυτό και το τόνισα και το έβαλα με πιο μεγάλη γραμματοσειρά) :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τι βλάκες Θεε μου!
τι ταγάρια!
τι κόμπλεξ! :banghead: :banghead:
κοίτα ρε τα μπάζα που φάγανε 5 ποστ με σπαμ για το κώμμα! :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΛΕΟΣ!!!!
[/quote]
Το σχολιο μου ηταν περι του "ψωφησετε"(με "ω") που εγραψες,ξυπναροπουλε!!!!!!
και το κώμα γραφετε με ενα "μ"
ασε τα κρυα αστειακια σου
στη λιστα του Χαλκον ρε!Για διαφώτισέ με λίγο
Αν έχει μπει κ ο ανύπαρκτος petrosyn στην λίστα του στόκου διαγράφομαι από το site!!!γιατι εισαι στη λιστα!
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν κατέχω ρε μαλάκα σου λέωστη λιστα του Χαλκον ρε!
πωπω μαζουτ καιτε λεμε!
τι ξεστόμισαν τα σαρκαστικά σου χείλη ρε μαλέα?Αν έχει μπει κ ο ανύπαρκτος petrosyn στην λίστα του στόκου διαγράφομαι από το site!!!
καλα, οι μπουκερς ειναι μαλακες που δινουνε 1.5-1.65 την "στανταρ νικητρια" Αργεντινη.....μπαααα... και οι δικοί του δεν πείθουν....
τι ξεστόμισαν τα σαρκαστικά σου χείλη ρε μαλέα?
αααααααααχαχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααα