Επισκέπτης
Λου ή Velvy,θα δείξει,όσο ζω ελπίζω!!!Ρε , το παπουτσάκι για να ρίξεις τη Λουκ το μοστράρεις ;
Λου ή Velvy,θα δείξει,όσο ζω ελπίζω!!!Ρε , το παπουτσάκι για να ρίξεις τη Λουκ το μοστράρεις ;
Να ποστάρεις μόνος σου κι αν τα καταφέρεις θα μπει και το δικό σου όνομα στη λίστα.
Οταν βλεπω ορισμενα ποστ με τα οποια συμφωνω,δεν υπαρχει λογος να ποσταρω και εγω
Απλα συμφωνω,το γραφω ή εκδηλωνω την αντιρρηση μου σε οτι διαφωνω
Εδω εχουμε να κανουμε με συγκεκριμενα φασιστοειδη,με παμπολλα νικς,που εναλλασονται ο ενας στο αλλο...
Δεν ποσταρουν σε κανενα αλλο θρεντ,παρα σε οτιδηποτε πολιτικο,και παντα με ενα στοχο
Την φιμωση των αντιθετων αποψεων,δια του "μπουκωματος"-"μπαζωματος" απο ποστς με φρενηρη ρυθμο,ωστε να
μπαχαλοποιηθει το οποιο θρεντ,να μην γινει διαλογος,να μην γινει μια σωστη κουβεντα με ανταλλαγη αποψεων και
επιχειρηματων
Υπαρχουν εδω παιδια,πολυ διαβασμενα,που προσπαθουν να κανουν διαλογο ή να θεσουν ενα θεμα προς κουβεντα
Αλλα τα φασιστοειδη μοιραζουν αφειδως ταμπελακια-αριστεροι,κουμμουνια και οτι αλλο βαζει ο νους σου,και
γαμανε τα θρεντ...
Στην λιστα του ΣΤΟΚΟΥ δεν χρειαστηκε να προσπαθησω και πολυ
Ανοιχτηκε(δεν θυμαμαι εαν το ανοιξε ο ΣΤΟΚΟΣ η αλλο φασιστοειδες) ενα θεμα για να "τιμησει" τον Σιαλμα,το
βρωμοσκυλο,λες και τον ηξερε απο χθες,λες και αγαπαει την Αεροπορικη Ιδεα και τους Αεροπορους,λες και τον νοιαζει
το εργο της Αεροποριας.....
Εννοειτε οτι δεν ειχε ξανακουσει για Σιαλμα,για τον τυπο α/φους που πετουσε,τι συνθηκες επικρατουσαν την ωρα εκεινη
σε πια περιοχη εγινε,πως,γιατι.....
Μας παραθεσε ενα σεντονι απο αλλουουτε και θυμαμαι απο που- και το εκανε το χρεος του ο αλητης
Μολις τον ξεβρακωσα και του ζητησα να μου πει ποιος αλλος αεροπορος ειχε χασει την ζωη του με ιδιο τυπο και τον ιδιο
μηνα(αλλη χρονολογια ομως..)...ξεραθηκε και καταπιε τα αρχιδακια του....
Ετσι με εβαλε στην λιστα
Εγω εβαλα τον Νατσο και τον Υπερποντικο (γιατι ειμαστε και βυσματιες..)
Αυτα ειναι τα βρωμοσκυλα του σαιτ μας
Δεν θελω ομως να παρουνε πουλο,ξεσπαμε πανω τους,κανουμε την πλακιτσα μας και γελαμε
Εχουνε πλακα τα βληματα τα καημενουλια
Eεεε αυτό πια είναι θράσος,κάνετε που κάνετε τις βρωμιές σας μην το φωνάζετε!!!Ετσι με εβαλε στην λιστα
Εγω εβαλα τον Νατσο και τον Υπερποντικο (γιατι ειμαστε και βυσματιες..)
Αμάαααννν... βάζω την ουρά στα σκέλια και πίνω το φραπέ μου...
Δεν ήξερα ότι ήσουν και συ στη λίστα!!
Άντε καλά κουράγια! Θα είναι σκληρή η μάχη!!!
(τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί τα έχουμε ξαναπεί και πριν)
περιμένω να μας ποστάρουν και επόμενο ποινικό μητρώο από ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχααχαααα ρε πουστάκια μήνυση στις μάνες σας για τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας που προκαλείτε.
σκατόπουστες.
Περίμενε γουγλάρουν τώρα...
Οταν βλεπω ορισμενα ποστ με τα οποια συμφωνω,δεν υπαρχει λογος να ποσταρω και εγω
Απλα συμφωνω,το γραφω ή εκδηλωνω την αντιρρηση μου σε οτι διαφωνω
Εδω εχουμε να κανουμε με συγκεκριμενα φασιστοειδη,με παμπολλα νικς,που εναλλασονται ο ενας στο αλλο...
Δεν ποσταρουν σε κανενα αλλο θρεντ,παρα σε οτιδηποτε πολιτικο,και παντα με ενα στοχο
Την φιμωση των αντιθετων αποψεων,δια του "μπουκωματος"-"μπαζωματος" απο ποστς με φρενηρη ρυθμο,ωστε να
μπαχαλοποιηθει το οποιο θρεντ,να μην γινει διαλογος,να μην γινει μια σωστη κουβεντα με ανταλλαγη αποψεων και
επιχειρηματων
Υπαρχουν εδω παιδια,πολυ διαβασμενα,που προσπαθουν να κανουν διαλογο ή να θεσουν ενα θεμα προς κουβεντα
Αλλα τα φασιστοειδη μοιραζουν αφειδως ταμπελακια-αριστεροι,κουμμουνια και οτι αλλο βαζει ο νους σου,και
γαμανε τα θρεντ...
νταξ,περιμενε
θα περιμενεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
και εχεις και μοτοσακο να αγορασεις λεμε
φίλτατε gabadoo εννοείς πόστ σαν και αυτά φαντάζομαι...
[size=12pt]"γαμημένα καθιζήματα ομιλούν ακόμα για εθνικοφροσύνη.
πούστρες γεννημένες στην πίπα και στον κωλομπαρισμό υποταγμένοι στον κάθε δυνάστη που τους έδινε αξία στην ανυπαρξία τους."[/size]
νταξ,περιμενε
θα περιμενεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
και εχεις και μοτοσακο να αγορασεις λεμε
αυτο ειναι περσονας
και περσονας θυμωμενος
ερωτηση κυριε
το προηγουμενο ποστ ποιο ηταν;
εδω σε θελω.......
περιμένω να μας ποστάρουν και επόμενο ποινικό μητρώο από ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχααχαααα ρε πουστάκια μήνυση στις μάνες σας για τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας που προκαλείτε.
σκατόπουστες.
και απαντώ κύριε...
έχει σημασία? είναι επιχείρημα το υβρεολόγιο?
[size=12pt]"γαμημένα καθιζήματα ομιλούν ακόμα για εθνικοφροσύνη.
πούστρες γεννημένες στην πίπα και στον κωλομπαρισμό υποταγμένοι στον κάθε δυνάστη που τους έδινε αξία στην ανυπαρξία τους."[/size]
πες μας οταν πηγες στη κυπρο ποσα πλαστογραφημενα ποινικα μητρωα εφερες εσυ του πεθερου σου? και ποσες
φορολογικες [size=14pt]ενημερωτιτες[/size] του πηγες για να του αποδειξεις οτι δεν εισαι προικοθηρας;;;;;
θα προβω σε ακροτΙτες παπαρΗδη!!!!
αυτο ειναι περσονας
και περσονας θυμωμενος
ερωτηση κυριε
το προηγουμενο ποστ ποιο ηταν;
εδω σε θελω.......
...Αν ΔΕΝ κάνω λάθος, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ήταν ο Αρούλης...