soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ετσι τα καταφερες και μπηκες λοιπον...τι κανει η νεολαια για τη δοξα...Αν πέσεις στα γόνατα μπορεί κάτι να γίνει κ για εσένα!!!
Ετσι τα καταφερες και μπηκες λοιπον...τι κανει η νεολαια για τη δοξα...Αν πέσεις στα γόνατα μπορεί κάτι να γίνει κ για εσένα!!!
Την τελευταια στιγμη χωθηκα ο πουστης...Αντε ρε, με το κολοβυσμα...τωρα που το μιουταρανε με βλεπω κατα το 2012 στη λιστα...
ουυυυυυστ βρωμερε υπερποντικε..
Eγώ μπήκα με το σπαθί κ την αξία μου κύριε!!!Ετσι τα καταφερες και μπηκες λοιπον...τι κανει η νεολαια για τη δοξα...
αστείε ανιστόρητε τυπάκο εάν δεν είχαν συμφωνήσει ο Τσώρτσιλ με το Στάλιν να παει ο κομμουνισμός στο 10% στην Ελλάδα τώρα θα μίλαγες ρώσσικα.
επίσης, εάν ήσουνα κατά τι λιγότερο ΗΛΙΘΙΟΣ από όσο είσαι θα μπορούσες να καταλάβεις ότι σε μια χώρα με 3.5% κομουνισμό και αγγλικό στρατό κατοχής δε θα είχες εμφύλιο για 4 χρόνια.
στην Κύπρο που ανήκε ήδη στην Αγγλία το ποσοστό των αριστερών είναι ακόμα 33-35%.
Σύρε και συ να γαμηθείς.
περσονάκο μου γιατί τσατίζεσαι γλυκιέ μου!αστείε ανιστόρητε τυπάκο εάν δεν είχαν συμφωνήσει ο Τσώρτσιλ με το Στάλιν να παει ο κομμουνισμός στο 10% στην Ελλάδα τώρα θα μίλαγες ρώσσικα.
επίσης, εάν ήσουνα κατά τι λιγότερο ΗΛΙΘΙΟΣ από όσο είσαι θα μπορούσες να καταλάβεις ότι σε μια χώρα με 3.5% κομουνισμό και αγγλικό στρατό κατοχής δε θα είχες εμφύλιο για 4 χρόνια.
στην Κύπρο που ανήκε ήδη στην Αγγλία το ποσοστό των αριστερών είναι ακόμα 33-35%.
Σύρε και συ να γαμηθείς.
Ορίστε έχουμε ομολογία για τον τρόπο εισαγωγής!!!Την τελευταια στιγμη χωθηκα ο πουστης...
Αρκετές φορές έχω στιγματίσει τον εθνικισμό του 1personongrada
Ποιος πατριώτης είπε "η Κύπρος είναι μακριά" ...
Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι.Ηλίθιε.
Πες μας τώρα και για το ποσοστό Τουρκοκυπριών στην Κύπρο.
Δεν είναι τυχαιό οτί σας φάγανε το μισό νήσι, κ' όχι άδικα.
Με ποιο απ'τα άλλα 2 σου νικ??
με το αίμα απ την κωλοτρυπίδα του.Με ποιο απ'τα άλλα 2 σου νικ??
Κωνσταντίνος Καραμανλής
Αλήθεια εσύ που είσαι και αριστερούλης πως σε έπιασε ο καημός για την Κύπρο ξαφνικά?
Μόνο όποτε σας συμφέρει την θυμάστε?
πότε; με Ημερομηνία εγγραφής: 06/06/10,18:06 εκτός αν ξημεροβραδιάστικες να διαβάσεις όλα τα ποστ...Δεν είμαι εγώ αυτός που απο το πρωί κατηγορεί την άλλη πλευρα για όλα τα κάκα.
Αρκετές φορές έχω στιγματίσει τον εθνικισμό του 1personongrada (κάτι σαν τα αρχίδιαμουκράτα), αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
KANENAΣ,αν λέτε πάλι για Μελίγαλα....Άιντε πες να δεχθώ ότι ήταν οι άνδρες στην υπηρεσία του κατακτητή. Πες και οι γυναίκες. Αρνείσαι ότι υπήρχαν και ανήλικοι στα θύματα;
με το αίμα απ την κωλοτρυπίδα του.
α. μπετόβλακα τονησί δεν είναι δικό μου.
β. ανιστόρητε γελοίε η πλειονότητα των τουρκοκυπρίων είναι στην αγγλία.
γ. η πλειονοτητα των κατοίκων του κατεχόμενου είναι αμιγώς τούρκοι έποικοι.
Ξανασύρε και γαμήσου. και μπες με το κανονικό που έγινες ρόμπα.
Σωπααααα...Δλδ.,μας κανεις και χαρη που δεχεσαι οτι οι τυποι ηταν στην υπηρεσια των Γερμανων?
πότε; με Ημερομηνία εγγραφής: 06/06/10,18:06 εκτός αν ξημεροβραδιάστικες να διαβάσεις όλα τα ποστ...
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΔεν βαρέθηκες βλακάκο να πιπιλάς την καραμέλα αυτή?
Όχι τίποτα άλλο αλλά καταντάς βαρετός.
Κάτι σαν ξύλινος λόγος του ΚΚΕ ακόμα και στην αντιπαράθεση.
Δεν βαρέθηκες βλακάκο να πιπιλάς την καραμέλα αυτή?
Όχι τίποτα άλλο αλλά καταντάς βαρετός.
Κάτι σαν ξύλινος λόγος του ΚΚΕ ακόμα και στην αντιπαράθεση.
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πουστράκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Όνομα: nosferatu_
Αξίωμα: Προχωρημένος
Ημερομηνία εγγραφής: [size=18pt]06/06/10[/size], 18:06
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 23:31
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ περσόνανονγκράτα...
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχχαχαχα
ούτε για κωλοβυθομέτρηση δεν κάνετε ρε φινιστρίνια....
απατααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα