ΣΤΡΗΤάκι,
όχι μόνο στα οικονομικά,
ούτε στα πολιτικά,
μα, ούτε και στον καιρό τα πας καλά!
δροσιές και βρόχες έχει και τα πράγματα είναι χαλαρά...
αν για σένα έχουν σφίξει οι ζέστες και ζορίζεσαι,
προτείνω πολλά κρύα ντουζάκια - θα σου φύγει η τσαντίλα.
Αχαχαχα... πολύ παρέα με τον αριστερό από του Παπάγου κάνεις και σ' έχει πιάσει ο εξυπνακισμός η ηλίθια ακριβολογία.
Καλοκαίρι είναι και γενικά μιλάμε. Τώρα αν έχεις πάρει το θερμόμετρο απλά και μόνο για να πεις μια παπαριά... είπαμε, ντουζάκια πολλά.
1) Την άποψή σου χαρακτηρίζω ως ψευδοεπιστημονική και πραγματικώς ως απολογητική της δεξιάς. Αν δε σου κάνει (ο χαρακτηρισμός μου) δεν πειράζει. Ξυδάκι
2) Το αν πληρώνεσαι ή όχι δε με αφορά (όπως δε με νοιάζει ούτε για τον γνωστό τέρυ του Λάος)και ο χαρακτηρισμός "προπαγάνδα" δεν έχει να κάνει οπωσδήποτε με την ύπαρξη αμοιβής. Αφορά την άποψη και όχι το φορέα της.
Ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς και τα... πιστοποιητικά που μου μοιράζεις από το bou.
Θα τα προσθέσω στα υπόλοιπα που έχω διαβάσει. Ελπίζω βέβαια να καταλαβαίνεις που ακριβώς καταχωρούνται.
Θα προτιμούσα, αντί να μπαίνεις σε κόπο, και να κάνεις πράγματα για τα οποία δεν είσαι ικανός και κατάλληλος, να γράφεις και κάτι με ουσία.
στη συγκεκριμένη συζήτηση εμένα ΔΕΝ μ' εντυπωσίασε η δική σου μούγγα.
σαν το μεμάκο ένα πράγμα, μόλις κλήθηκες να τεκμηριώσεις τα γραφόμέμενά σου,
έστριψες δια του αραβώνος.έτσι εννοείς το διάλογο;
ανάγνωση του ευαγγελίου (capital στην περίπτωσή μας)
και στη συνέχεια σιωπή...
Αχαχαχα ξανά. Υποθέτω ότι ούτε μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το post μου.
Όχι μόνο παράθεση άρθρων έκανα, αλλά μέχρι και την σελίδα σου έγραψα για να μην ψάχνεις.
Αλλά τώρα τι να λέμε... είπες μια ακόμα παπακική παπαριά και
Κύττα να δεις που καμιά φορά σε πιάνει η αυτογνωσία.
Γιατί να ξέρει ή να ενδιαφέρεται να μάθει για τις συνθήκες ενός ένοπλου αντάρτικου αγώνα ενας γιάπης;
Δεν παίζουν στα ταμπλώ της Σοφοκλεους ή του NYSE αυτά...
Φυσικά και δεν με ενδιαφέρει, γιατί ευτυχώς δεν είμαι τόσο κολλημένος με την ιστορία.
Έχουν περάσει 70 χρόνια σχεδόν, και οι κοινωνίες έχουν προχωρήσει. Τώρα αν εσύ έχεις μείνει πίσω...
Ο βασικός λόγος ήταν η ΔΙΑΦΩΝΙΑ του ΑΡΗ με τη ΒΑΡΚΙΖΑ!
Δυστυχώς δικαιώθηκε!
Ήξερε πολύ καλά ότι τα φασιστομοναρχικά σκυλιά, έγλειφαν το χέρι του ΕΑΜ,
μέχρι να βρουν τρόπο να το κόψουν!
Δεν μπορούσε να υπάρξει "εθνική ενότητα" τότε. Όχι αναίμακτα τουλάχιστον!
Και αυτή η ανεξαρτησία της σκέψης του Άρη,
ήταν που συντέλεσε στη διαιώνιση του θρύλου του...
Αντί να γράφεις ότι ευτυχώς που έγινε η Βάρκιζα και γλιτώσαμε έναν ολοκληρωτικό εμφύλιο, κάθεσαι και δικαιολογείς τον κλάρα.
Άλλος ένας εξυπνακισμός του γιάπη...
Ίσως βέβαια και να μην κατάλαβε!
Επανέρχομαι λοιπόν:
Το κλειδί για την αναγνωση των κοινωνικών δρώμενων
δεν είναι οι τεχνικές του μάνατζμεντ και η ανάλυση των μετοχών
αλλά οι κοινωνικές επιστήμες!
Ουάχαχαχα... κοινωνική επιστήμη η ανάγνωση του... Ριζοσπάστη;
Γιατί κοινωνική επιστήμη δεν είδα. Ανακύκλωση ηλίθιας αριστερίστικης προπαγάνδας, ναι.