Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ παντα με το αριστεροO ΠΠ ΦΥΣΙΚΑ και ΟΧΙ!
Για τα σούργελα δεν ξέρω...
κακομοιρογλου περιμενεις τον τεταρτο γυρο παλι τα αρχιδια μου θα παρετε.
Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ παντα με το αριστεροO ΠΠ ΦΥΣΙΚΑ και ΟΧΙ!
Για τα σούργελα δεν ξέρω...
ρε μαλακα τα κομμουνια εβγαλαν τις μανες και τις αδερφες τους στην βιζιτα,θα παρουν χαμπαρι απο χριστους παναγιες,και ιστοριες και πατριδες?
ρε μαλακα τα κομμουνια ειναι κατσαριδες,με μορφη ανθρωπου.
ο επομενος χιτλερ τα κομμουνια πρωτα θα εξαφανισει και μετα ολες τις υπολοιπες σαβουρορατσες.τα κομμουνια μια ζωη δημιουργουσαν προβληματα στην ελλαδα.
ΜΙΑ 1 επιχειρηση της θρυλικης στρατιας του βελουχιωτη εναντιον των ΓΕΡΜΑΝΩΝ,αγαπητέ ΦΠ γνωρίζεις τη θρυλική Στρατιά Α/Κ του ΔΣΕ;
είμαι απολύτως σίγουρος πως ΟΧΙ!
γιατί δε ρωτάς;
ΜΙΑ 1 επιχειρηση της θρυλικης στρατιας του βελουχιωτη εναντιον των ΓΕΡΜΑΝΩΝ,
αντε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ κανε παλι γαργαρα.
ΜΙΑ 1 επιχειρηση της θρυλικης στρατιας του βελουχιωτη εναντιον των ΓΕΡΜΑΝΩΝ,
αντε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ κανε παλι γαργαρα.
αγαπητέ ΦΠ γνωρίζεις τη θρυλική Στρατιά Α/Κ του ΔΣΕ;
είμαι απολύτως σίγουρος πως ΟΧΙ!
γιατί δε ρωτάς;
που ειδες το βρισιμο?Ειναι αναγκη να βριζεις?
Και εμενα μου σπαει τα νευρα αυτος αλλα δεν τον βριζω.
παλίκαρε εγώ προσέχω τι γράφω και τι φωτό ποστάρω!ΟΚ. Προσωπικα χεσμενο τον εχω τον Βελουχιωτη αλλα προσβαλει την αισθητικη μου ενα τετοιο σκιτσο.
Συνηθως οταν αρχιζουν καποιοι να διαδιδουν φημες σεξουαλικου περιεχομενου
αυτο σημαινει ότι εχουν ξεμεινει απο επιχειρηματα.
Παντως νομιζω οτι ειναι ιστορικα αποδεδειγμενο οτι πραγματι ο Βελουχιωτης εκτος των άλλων
ειχε διαπραξει και πολλα εγκληματα.
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ Ο ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ.
βιογραφικο.
αρχηγος σε συμμορια κολομπαραδων-πουσταριων-παιδεραστων.
γυρνουσε με την συμμορια του στα χωρια,και οτι ανηλικο εβρισκαν μπρστα τους το γαμουσαν,αλλα οταν ειχε ξερες γαμιοτανε και μεταξυ τους.συχνα ο αρης ο πισογλεντης εβαζε ολη την κανη του οπλου του μεσα στην κολοτρυπιδα του,για δειξει στη συμμορια του,οτι αυτος ειναι η αρχιπουσταρα και πιο ξεσκισμενος.και γιαυτο ειναι αρχηγος τους.στο τελος τον εκτελεσε η ιδια του η συμμορια,διοτι στις μεγαλες παρτουζες,τους αφηνε απεξω,και ηθελε ολες τις πουτσες για την παρτυ του.
ΛΙΓΟΥΡΑΚΟ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ περνα να φας κερασμενα γιατι απο την πειναο ΔΣΕ δεν πολέμησε κατά των γερμανών...
ΛΙΓΟΥΡΑΚΟ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ περνα να φας κερασμενα γιατι απο την πεινα
ποσταρεις την μια πανω στην και ολες με το αριστερο.
που ειδες το βρισιμο?
Όχι δεν γνωρίζω για τη Στρατιά Α/Κ του Δ.Σ.Ε. Και γράψε εάν θέλεις.
ΑΛΛΑ:
Μη γράφεις "ΦΥΣΙΚΑ και δεν είμαι μπερδεμένος" διότι δείχνεις κομπορρημοσύνη.
Μη λες ότι ο Βελουχιώτης πολέμησε στον εμφύλιο διότι είσαι καταφανώς μπερδεμένος.
Μη λες ότι ο Βελουχιώτης ότι ανήκε στον Δ.Σ.Ε διότι πάλι είσαι καταφανώς μπερδεμένος
δεν ειναι καθολου βαρυσημαντη.ο αν δεις τις προηγουμενες σελιδες του θρεντ,ο παπιας τον αγιοποιησε τον αρη τον πισογλεντι.πηγε ενα κομμουνι και ζητησε απο εναν αγιογραφο να του κανει μια εικονα με το αρη τον πισογλεντη.ρε ουστττττττττττττττττττττττΕιναι πολυ βαρυσημαντη η αναφορα σου.
Μου θυμιζεις τους εχθρους του Καραμανλη που οταν δεν ειχαν
επιχειρηματα λεγανε οτι ηταν πουστης.
αυτός όμως βρίζει ασύστολα τύπε!Ειναι αναγκη να βριζεις?
Και εμενα μου σπαει τα νευρα αυτος αλλα δεν τον βριζω.
θα ήθελα να υποδείξει ο ευγενής σ/φος μια συζήτηση που "έβγαλε κάπου"...
αλλιώς, θα απαντήσω στην παρέμβασή του με τα ίδια του τα λόγια:
Καλή η γενικολογία αλλά δε βγάζει κάπου. Αν εσείς τη βρίσκετε εμένα μου περισσεύει, οπότε καλή συνέχεια!
Στη Στρατιά Α/Κ (Άλλου Κόσμου)του ΔΣΕ ήταν όσοι αγωνιστές του ΕΛΑΣ σκοτώθηκαν πριν τον Εμφύλιο!
Οι αγωνιστες του ΔΣΕ τους αισθάνονταν σαν νοερούς συμπαραστάτες!
Και ξέρανε ότι πολύ πιθανά ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΝ! Διότι οι πιθανότητες ήταν συντριπτικά εναντίον τους....
Εαν ενοεις το ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ειναι τιτλος κερδισμενος με ψηφοφορια .χαχαχαχα
Και δικιο να εχεις αυτη η φωτο που εβαλες δε σε τιμα.
Αρχινάω από τις απορίες της μπούμπας για το "σ/φος" μιας και τις συμμερίζομαι:
συνάδελφος: δε νομίζω μιας και "τυπικά" δεν εργάζομαι.
συνφιλόσοφος: δεν ξέρω τι στοχάζεστε, πιθανόν και να είμαστε.
σεμνότυφος: αν κρατήσω το δεύτερο συνθετικό του φέρνω λίγο, για το πρώτο ουδείς λόγος
σεναριογράφος: για τσόντες έχω γράψει κανά δυο αλλά απαιτώ να με αφήσουν να παίξω κιόλας, οπότε προς στιγμήν δεν....
σύντροφος: δε γνωρίζω που "τρέφεστε" οπότε μπορεί ναι, μπορεί όχι.
Σχετικά με την ερώτησή σας, έχω να πω το εξής: Όταν το θέμα για το τι τρέχει με τις ελλεηνίδες έχει φτάσει και γω δεν ξέρω πόσες σελίδες και "δεν έχει βγάλει κάπου", δεν μπορώ να ελπίζω ότι "θα βγάλει κάπου" μια άλλη οποιαδήποτε άλλη κουβέντα που, όοοοοοο,τι και να'ναι, σίγουρα θα είναι σοβαρότερη.
Μία ελπίδα θα είχα να δω ανθρώπους του site που ίσως γνωρίζουν πέντε πράγματα παραπάνω να κάνουν μία "όμορφη συζήτηση" γύρω από αυτά. Με διαλλακτικότητα, ευγένεια, ββλιογραφία και παραθέσεις απο ΒΙΒΛΙΑ, και ουχί wiki fiki siki (ναι μεν το internet έχει μπει στη ζωή μας όσο και τα μπουκάλια στο Λίλα), κι ας είναι κι από το "Ο αγών μου" , και πάνω απ'όλα απαξίωση στα υλικά οικοδομής που ανέφερα και πριν. Θα μολύνουν όσο μολύνουν, θα βαρεθούν και θα αποσυρθούν ησύχως.
Ζητάω πολλά μάλλον....
(Σόρρυ για την καθυστέρηση της απάντησης, αλλά όπως είπα είχε πέσει πείνα και είχα πάει να φάω!)