rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
<<Μέχρι και σήμερα ο χαρακτηρισμός "ταγματασφαλίτης" είναι στη λαϊκή κουλτούρα ύβρις, συνώνυμη της προδοσίας και του δοσιλογισμού. ...>>
Σωωωωωωωωωπαααααααα
<<Μέχρι και σήμερα ο χαρακτηρισμός "ταγματασφαλίτης" είναι στη λαϊκή κουλτούρα ύβρις, συνώνυμη της προδοσίας και του δοσιλογισμού. ...>>
αριστερες προπαγανδες....
Σωωωωωωωωωπαααααααα
Από την άλλη πλευρά οι πατριώτες ήταν φονιάδες κ σαδιστές των αριστερών ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Και συνεργάτες των ξένων δοσίλογων ταυτόχρονα!!!
η αληθεια ειναι μια!χαχαχαχαχαχααχχααχχα για πες μας ρε μεμο την αληθεια τοτε αχχαχααχαχαχααχ
διαφωνια κλωνων τυπεΟ μεμος ομως διαφωνει
Αν άνοιγαν κιόλας...οχι ρε δε σου βαζω την πηγη!
θα σου βαλω τις πηγες που συνελεξε τα στοιχεια η πηγη που χρησιμοποιησηα!
Πηγές evrytan.gr | athens.indymedia.org | homepages.pathfinder.gr/nfinnos | | asxetos.gr | el.wikipedia.org | smartwolf73.spaces.live.com | ellas.pblogs.gr | tovima.dolnet.gr | politikokafeneio.com | rizospastis.gr
γαμω την προβοκατσια σου παπαρα!
ράφηηηηηηηηηΣωωωωωωωωωπαααααααα
διαφωνια κλωνων τυπε
που εχει φτασει η τεχνολογια
μεχρι και Artificial intelligence εχει
Εσύ Ταυλάνδη δεν έφευγες σήμερα;!Εγώ ξέρω ότι ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ
έχω και ντοκουμέντα
μεμακο εσυ?διαφωνια κλωνων τυπε
που εχει φτασει η τεχνολογια
μεχρι και Artificial intelligence εχει
Παιδεραστής κ φονιάς αμάχων γυναικόπαιδων πρώτη φορά από εσάς εδώ το άκουσα!!!παραθέτει ένα σωρό βιβλία (και αριστερών) που λένε για το ποιον του ψυχάκια!
πήγαινε στη βιβλιοθήκη της σχολής σου,με τις σελίδες που λέει στα ποστ και δες αν αληθεύουν
μεμακο εσυ?
Υ.Γ. το ιδιο λεμε με τον ραφμαν, αλλα αμα περιμενεις απο τον μαριο να καταλαβει σωθηκες...
τυπε μουΔεν έφυγα ακόμη
Παιδεραστής κ φονιάς αμάχων γυναικόπαιδων πρώτη φορά από εσάς εδώ το άκουσα!!!
Γιατί έτσι;;;;Δεν έφυγα ακόμη
Ασέεεε,αν ανοίξει το κουτάκι δεν κλείνει με τίποτα,μόνο αν πέσει το δίκτυο!!!Eιπαν αυτες τις μαλακιες?
και τα διαβασες ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στα κειμενα που παρεθεσα πρωτυτερα!Παιδεραστής κ φονιάς αμάχων γυναικόπαιδων πρώτη φορά από εσάς εδώ το άκουσα!!!