life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Και τα Zastava μια χαρα ειναιας πάρει ένα από τα ασφαλίτικα
Και τα Zastava μια χαρα ειναιας πάρει ένα από τα ασφαλίτικα
Και τα Zastava μια χαρα ειναι
Ξηλωνει τιs μπροστινεs θεσειs και παει σφαιρα....Λαδακι και νερακι θελει μονοτον χωράνε?
Των κοβεις να χωραει στο ZastavaΚαι τα Zastava μια χαρα ειναι
Ξηλωνει τιs μπροστινεs θεσειs και παει σφαιρα....Λαδακι και νερακι θελει μονο
Ξηλωνει τιs μπροστινεs θεσειs και παει σφαιρα....
Τεραστια λεφτα τα 650 ευρω το μηνα?δεν το πηρα προσωπικα .. ειμαι αρκετα ωριμος ωστε δεν περνω προσωπικα τιποτα πλεον ..
για την κοπελα τα λεφτα σε αυτη την κριση ειναι τεραστια .. και μου λες για αυξηση στον εαυτο μου ??
η ΒΜW toy μπενι την εχεις πληρωσει εσυ και γω .. δεν την πηρε η μπακατσελου .. για μαθε καλιτερα .. την αγορασε ο παπακωνσταντινου ..
βλεπω κοσμο λογω επαγγελματος που δεν μπορεις να φανταστεις .. απλα ο τροπος ζωης μου ειναι πιες καφε στο σπιτι και ορμα ...
Α ναι?Είσαι και βραδύνους πανάθεμα σε...
Έχουν παρόμοιες "θέσεις" για την ελευθερία της σκέψης, της έκφρασης και την πολιτική δράση.
Ναι.Είναι υποχρεωτικό;
καλα .. βρες πωλητρια που περνει πανω απο 400 .. και τα λεμε ...Τεραστια λεφτα τα 650 ευρω το μηνα?
Μηπως να σου δωσει τιποτα δανεικα να την βγαλεις σκεφτομαι...
το είχε κάνει και ο χαϊτάουερ το κόλπο
400 ειναι παρανομο.καλα .. βρες πωλητρια που περνει πανω απο 400 .. και τα λεμε ...
Τεραστια λεφτα τα 650 ευρω το μηνα?
Μηπως να σου δωσει τιποτα δανεικα να την βγαλεις σκεφτομαι...
Εκτορα ποιος ειναι ο βασικος μισθος της πωλητριας?παντα οι μπρουκληδες φιλοσοφουνε για τις αδικιες της ζωης ειναι γνωστο αυτο.
400 ειναι παρανομο.
Γιατι ειναι αντιπροεδρος της κυβερνησεως.Γιατί;
Δεν με ενδιαφερει, άλλο συζηταμε.Και ποιοs θα το καταγγειλει ??
καλα .. βρες πωλητρια που περνει πανω απο 400 .. και τα λεμε ...
οποτε ενω ακαδημαικα σε πιανει ο πονος για το αυριο του κοσμακη, στο σημερα πρακτικα ξεφυσας ικανοποιημενος οτι δινεις μισθαρα σε σχεση με την αγορα και να σου παιρνει και πιπες η υπαλληλος.