Νέα

15 Αυγούστου ... Κοίμησις Θεοτόκου (ευχές).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ό,τι πείτε γκασπαντίν.....ζζζζζζζ
http://[URL unfurl="true"]www.relentlessrocks.com/files/hypnotize4.gif[/img[/URL]]
[/quote]
θαύμα σου λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο δημήτριος ποστάρει φωτός που δεν το γνωρίζει....
Δημήτριε....
έχουν αρχίσει και βγαίνουν φιδάκια απ την οθόνη μου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κυρίες και κύριοι η μάσκα του Μήτσου έπεσε... Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η chatσιά που θα προκαλέσει ais8hsh...

[βυζολάγνος] 12:02 am: μητσο πηγες εκκλησια αμαρτωλο κουμασι;
    [dimitrios1000] 12:02 am: βυζε οχι
    [dimitrios1000] 12:02 am: δεν ξυπναγα με τιποτα
[βυζολάγνος] 12:02 am: :hammer:     
    [dimitrios1000] 12:02 am: ασε που δεν μπορω τους υμνους εδω
    [dimitrios1000] 12:02 am: ψελνουνε
[βυζολάγνος] 12:02 am: να το ποσταρω; χαχαχα
    [dimitrios1000] 12:02 am: λες και κανουν κανταδα
    [dimitrios1000] 12:02 am: χαχαχαχαχαχαχαχ
    [dimitrios1000] 12:03 am: ελεοοοοοοοοοοοοοοος
[βυζολάγνος] 12:03 am: πω ρε γαματο ειναι με τρωει ο κωλος μου να το ποσταρω!!!!!!
    [dimitrios1000] 12:03 am: χαχαχαχαχαχαχα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :priest: :priest: :priest:

Υ.Γ. Μήτσε ας πρόσεχες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βλάσφημοι εωσφοροι τελώνες φαρισαίοι, καιάφες ακόλαστοι αφορισμένοι οδηγήσατε τον αμνόν του Θεού στην ακολασία.....
Ο Δημήτριος κάποτε παρεθετε κείμενα της Αγίας Γραφής και τώρα σκανδαλίζεται με βυζολάγνους και πρωκτοκυνηγούς στις ανταλλαγές σύγχρονων μηνυμάτων από τις μηχανές του διαβόλου στην ιστοσελίδα του άνδρου της ακολασίας...

Αλλά ΦΕΥ απιστοι. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
βλάσφημοι εωσφοροι τελώνες φαρισαίοι, καιάφες ακόλαστοι αφορισμένοι οδηγήσατε τον αμνόν του Θεού στην ακολασία.....
Ο Δημήτριος κάποτε παρεθετε κείμενα της Αγίας Γραφής και τώρα σκανδαλίζεται με βυζολάγνους και πρωκτοκυνηγούς στις ανταλλαγές σύγχρονων μηνυμάτων από τις μηχανές του διαβόλου στην ιστοσελίδα του άνδρου της ακολασίας...

0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
σταυρο μου οσες φορες και να στο εξηγησει καποιος δεν μπορεις να το κατανοησεις ενω ειναι τοσο απλο.
Ναι Vaso μου, αληθεύει ότι είμαι βλάξ και δεν μπορώ να το κατανοήσω.  Ούτε καν αυτό το απλό.  Τι να κάνουμε, δε μας έκανε ο μεγαλοδύναμος όλους ίδιους. Δε πειράζει όμως, αφού το έχεις κατανοήσει εσύ, εμένα μου περισεύει.  Φτάνεις και για τους δυο μας.

αφηνουν και το εμποριο μεσα και εξω απο τις εκκλησιες και ειναι οι χειροτεροι επιορκοι της πιστης τους στην πλειοψηφια τους
1) Για το τζίρο που είπα, ακριβώς σε αυτούς αναφερόμουνα.
2) Το τζίρο όμως αυτοί απλώς τον μαζεύουν.  Αυτοί που τον "σηκώνουν" δεν είναι οι παπάδες, είναι οι "πιστοί".  Αυτοί, έχουν κατανοήσει τίποτε?

αλλα αυτο δεν αναιρει την θεοτοκο μαρια που εφερε στον κοσμο τον ιδιο τον θεο ουσιαστικα καθοτι ομοουσιος με τον πατερα Του και το Αγιο Πνευμα.
Ακριβώς έτσι είναι.  Πέραν ΠΑΣΗΣ αμφιβολίας.  Φαντάζομαι ότι μιλάς με τεκμηριωμένα επιχειρήματα, και αδιάσειστα στοιχεία, οπότε πάλι εμένα μου περισεύει, (δε μπορώ να τα κατανοήσω αυτά τα απλά - αλλά δε χρειάζεται κι όλας).  Το είπα, τα ξέρεις εσύ και για τους δυο μας.

Οποτε ειναι αναρμοστο για εμενα να χλευαζεις μια θρησκευτικη εορτη.
Κοίτα, πάνω σ' αυτό ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις.  Εκτός απ' τη δική μου (που είναι όποια είναι, νομίζω με ξέρεις πια τι πρεσβεύω και πως το διατυπώνω), υπάρχουν κι άλλες.  Αυτή του hristidis π.χ. (στις 20:04:15) που λέει ότι μπορεί να "χλευάζει όσο θέλει".
Δε συμφωνώ απολύτως, αλλά μόνο με την έννοια της κοσμιότητας, των καλών σχέσεων και της μη πρόκλησης.  Και εν πάσει περιπτώσει δε "χλεύασα" τίποτα.  Την οικονομική διάσταση του φαινομένου των ημερών εντόπισα μόνο.....
Από κει και πέρα, κάθε εμφάνιση φαινομένων υπερβολικής εξωτερίκευσης "εσωτερικών πιστεύω" διαφόρων ανθρώπων, εφ όσον γίνεται εξ επί τούτου για να επιδειχθεί, θα πρέπει να αντέχει και την έκφραση σχολίων...  Δε νομίζεις?
Δε διατύπωσα κάτι σε βάρος αυτού που κλείστηκε στο δωμάτιό του, ή ανέβηκε σε μια βουνοκορφή, ΜΟΝΟΣ του και προσευχήθηκε. Άλλωστε, δεν το 'μαθα κι αν τό 'κανε.  Άλλωστε, μπορεί να το κάνω και εγώ, που ξέρεις?  Αλλά αυτούς που πάνε για να επιδειχθούν, η πράξη τους μου δίνει το δικαίωμα του σχολιασμού.  Κάνω κάπου λάθος?

Το τι κανουν οι παπαδες ειναι δικο τους θεμα και θεμα του κρατους-εκκλησιας.
Μα βεβαίως.  Ας κάνουν ότι θέλουν.  Ταμείο κάνουν οι άνθρωποι, το είπαμε αυτό (και νομίζω ότι δε διαφωνείς).  Εφ όσον εγώ ΔΕΝ συμμετέχω στην αύξηση του τζίρου, τι με πειράζει το τι κάνουν?  Καθόλου.
Με προκαλείς όμως Vaso, με βάζεις να λέω τα ίδια και τα ίδια, αλλά χαλάλι σου:
Μια που ανέφερες το "θέμα κράτους-εκκλησίας":  ΞΕΡΕΙΣ τι με πειράζει?  Με πειράζει που αυτό το κράτος  απ' τη μια θα ξεσκίσει όποιο φουκαρά ταβερνιάρη ή εμποράκο δεν κόψει απόδειξη για 5 ευρώ που θα πουλήσει απ' το μαγαζί του, και απ' την άλλη αφήνει αυτούς τους αγύρτες (που επι τη ευκαιρία είναι οι οργανωτές του πανηγυριού με το οποίο ασχολούμαστε τώρα) ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ, να μαζεύουν εκατομμύρια, να τα διαχειρίζονται ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, και να μη τους ακουμπάει ούτε τρίχα.
Και βέβαια, ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ  το θέμα του αν η συλλογή των ποσών γίνεται τιμίως, ή με εξαπάτηση.
Από αυτά, εγώ τίποτα δεν έχω καταλάβει, διότι όπως σου είπα είμαι βλάξ.
Εσύ που τα έχεις καταλάβει, πες μας αν είναι έτσι ή όχι.

Δεν σου φταιει σε κατι η θεοτοκος μαρια,ουτε ο ιησους που "μισουσε" ολο το αλισβερισι αυτο...
Γιατί το λες αυτό, καταφέρθηκα εγώ σε κάτι που έγραψα κατά των "προσώπων" που αναφέρεις?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γι αυτό σου το πόστ
Το θεό να ευχαριστείς Μήτσε1000, το θεό, όχι τον ανώνυμο μπουρδελιάρη συγγραφέα του ποστ.  Πιστεύεις πραγματικά ότι αυτός ο μηδαμηνός (σε σχέση με το θεό πάντα) σε βοήθησε?  Μα κι αν έγινε έτσι, Ο ΘΕΟΣ τον έστειλε!  Από μόνος του ποστάρησε?  ΠΟΙΟΣ του κατηύθυνε τα δάχτυλα στα πλήκτρα?

το οποίο αποδεικνύει οτι στην Ελλάδα  και ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ έχουμε , και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !
Αυτά, να τα λες στους μουσουλμάνους της Αθήνας που προσπαθούν χρόνια να χτίσουν ένα τζαμί (και δεν τους αφήνουν με διάφορα προσχήματα), στους ιεχωβάδες που επί χρόνια τους κυνήγαγαν και τους έχωναν μέσα, και στους μαγαζάτορες που τους ξεσκίζει η εφορία (που έγραψα προηγουμένως) ενώ το παπαδαριό το έχει ανεξέλεγκτο να αλωνίζει.
Εκεί να πας να τα πεις.
Όχι εδώ.

Κι αν τα έλεγα όλα αυτά εγώ ... δε θα με πίστευε κανένας. Το οτι τα λέει ένας άθεος όμως , μετράει πολύ !
Και εγώ, που έχω δηλώσει επίσης άθεος, λέω ότι ο Παντελεήμων Αττικής δεν τον έπαιρνε.  Μετράει κι αυτό?

Οι γονείς κάποιου φίλου μου , αποφάσισαν να μη βαπτισθεί. Τώρα όμως που ενηλικιώθηκε , βαπτίσθηκε !
Σου είπε ο φίλος σου τι λίρες μάζεψε απ το συγγενολόϊ για να το κάνει?

Τι θέλω να πώ με όλα αυτά. Οτι σε μία ευνομούμενη κοινωνία οι γονείς αποφασίζουν για τα παιδιά τους , και τα παιδιά μόλις ενηλικιωθούν τραβάνε το δρόμο που θέλουνε !
Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο 100%.  Έτσι είναι, και έτσι πρέπει να είναι ο νόμος.
Τα μυαλά των γονιών είναι που δε πάνε καλά (στην πλειοψηφία τους).

Δε νομίζω να πάθαινες και τίποτα αν τα διδασκόσουνα τα θρησκευτικα ...
Και αυτό είναι αλήθεια.  Μόνο τις ώρες σου χάνεις.

Κι ο Σταύρος51 τα διδάχθηκε. Εμποδίστηκε απο τη διδαχή τους , να τα απορρίψει? Μάλλον όχι !
Αληθεύει, και εγώ έκανα θρησκευτικά, και μάλιστα από πολύ καλό θεολόγο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τώρα αν κάνανε καλά ή κακά ... αυτό είναι άλλο θέμα.
Εμένα δε με πείραξε που έμαθα τριγωνομετρία στο σχολείο ... και σήμερα δεν ξέρω ούτε πρόσθεση χωρίς κομπιουτεράκι . Δε νομίζω να πάθαινες και τίποτα αν τα διδασκόσουνα τα θρησκευτικα ...

Τους γονείς μου δεν τους απασχόλησε εάν θα μάθω ή όχι Θρησκευτικά, την προπαγάνδα φοβήθηκε ο ΔΕΞΙΟΣ (και τεχνοκράτης) πατέρας μου, και όχι μόνο την ορθόδοξη, αλλά γενικότερα περί του θέματος εάν υπάρχουν θεοί, θρησκείς κλπ.

Πάντως, τις ώρες εκείνες που οι άλλοι διδάχθηκαν πόσο απαίσια ράτσα είναι οι Εβραίοι, ότι ο προσκοπισμός είναι παράρτημα της Μασωνίας (με το απίστευτο επιχείρημα ότι οι πρόσκοποι συναντιούνται την Κυριακή για να μην πηγαίνουν στην εκκλησία) και άλλα τρομερά, εγώ έπαιζα μπασκετάκι (και έγινα καλός τριποντάκιας), διάβαζα βαβούρα κλπ και κατά το τέλος του Λυκείου, έπιανα και κανένα μπουτάκι. Και σε παρακαλώ, και με όλο το θάρρος, μην συγκρίνεις την τριγωνομετρία (και τα μαθηματικά γενικότερα) με τα θρησκευτικά.

Πάντως, δεν κατηγορώ κανέναν εάν πιστεύει ή όχι, όπου και να πιστεύει. Με ενοχλεί, που όταν έλεγα ότι δεν κάνω μάθημα θρησκευτικών, με ρωτούσαν εάν είναι κομμουνιστής ο πατέρας μου και εάν η μητέρα μου φέρει το επώνυμο του πατέρα μου. Όχι ότι κουβαλάω και κανένα τραύμα από αυτά, μάλλον γελάω....αλλά κουβέντα να γίνεται.

Πάντως ειλικρινά, δεν χλευάζω, δεν κατακρίνω κανέναν που πιστεύει. Απλά, θα ήθελα να μην ασχολούνται μαζί μου επειδή δεν πιστεύω.

Και για να μην ξεχνιόμαστε ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ!

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εαν κανεισ θρησκευτικα στο σχολειο απο παπα τοτε μαθαινεισ τι θα πει προπαγανδα. σορρυ αλλα δεν μπορω να δεχτω τα θρησκευτικα που μασ μαθαινουν στο σχολειο ακι η γιαγια μασ. δεν μπορω να απορριψω και τιποτα ολοι μασ εχουμε την αναγκη εστω καποια στιγμη να πιστεψουμε σε κατι. αλλα οχι να σηκωνουμε τα χερια και το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε ενα θαυμα. ψηφιζω αγνωστικισμο!

Επισκέπτης
OK Παναγιώτη, για πες μας (σοβαρολογώ - και έχω μεσάνυχτα βεβαίως), τι ακριβώς λέει το Βιβλίο ότι έγινε στις 15 Αυγούστεου σε σχέση με την αειπάρθενο?
Πέθανε, προφανώς.
Αλλά ποιό έτος?
Σε τι ηλικία?
Από τι?

Επειδή βαριέμαι να γράφω , δες τι λέει εδώ:

Αν πάλι εννοείς το τί αναφέρει η Καινή Διαθήκη για την Παρθένο Μαρία , έχω να σε πληροφορήσω πως δεν αναφέρει τίποτε σχετικό με το θάνατό της.

Αυτά είναι επουσιώδη για το δόγμα.
Η ουσία είναι οτι πέθανε ... και ΔΕ ΜΕΤΑΣΤΑΘΗΚΕ , όπως πιστεύουν οι Ρωμαιοκαθολικοί.

Επισκέπτης
Πάντως ειλικρινά, δεν χλευάζω, δεν κατακρίνω κανέναν που πιστεύει. Απλά, θα ήθελα να μην ασχολούνται μαζί μου επειδή δεν πιστεύω.

Συμφωνώ απόλυτα !
Επαναδιατυπώνω λοιπόν τη φράση , με αντεστραμένο νόημα !  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom