Φίλε ,
Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γι αυτό σου το πόστ , το οποίο αποδεικνύει οτι στην Ελλάδα και ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ έχουμε , και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !
Κι αν τα έλεγα όλα αυτά εγώ ... δε θα με πίστευε κανένας. Το οτι τα λέει ένας άθεος όμως , μετράει πολύ !
Το λές μόνος σου. Οι γονείς σου αποφάσισαν να μην τα διδαχθείς, όπως και οι δικοί μου να τα διδαχθώ.
Οι γονείς κάποιου φίλου μου , αποφάσισαν να μη βαπτισθεί. Τώρα όμως που ενηλικιώθηκε , βαπτίσθηκε !
Τι θέλω να πώ με όλα αυτά. Οτι σε μία ευνομούμενη κοινωνία οι γονείς αποφασίζουν για τα παιδιά τους , και τα παιδιά μόλις ενηλικιωθούν τραβάνε το δρόμο που θέλουνε !
Κι εγώ ήθελα να πάω σε Εκκλησιαστικό Λύκειο ... αλλά οι γονείς μου ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝΕ !
Μου αλλάξανε όμως απόψεις ? Δυστυχώς ΟΧΙ ... γιατί μόλις ενηλικιώθηκα ... όχι Λύκειο ... Πανεπιστήμιο έβγαλα !
Τώρα αν κάνανε καλά ή κακά ... αυτό είναι άλλο θέμα.
Εμένα δε με πείραξε που έμαθα τριγωνομετρία στο σχολείο ... και σήμερα δεν ξέρω ούτε πρόσθεση χωρίς κομπιουτεράκι . Δε νομίζω να πάθαινες και τίποτα αν τα διδασκόσουνα τα θρησκευτικα ...
Κι ο Σταύρος51 τα διδάχθηκε. Εμποδίστηκε απο τη διδαχή τους , να τα απορρίψει ? Μάλλον όχι !