Νέα

15 Αυγούστου ... Κοίμησις Θεοτόκου (ευχές).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ετοιμος ειμαι.....ελεος πια .....ανοιξτε τις τηλεορασεις να δειτε.....μηδεν σεβασμος στην αντιθετη αποψη.....τι αναξηθρησκια και πρασινα αλογα....
η κορυφωση της πλυσης εγκεφαλου και του προσηλυτισμου....αρρωστια ,σαπιλα,καταντια,ξευτιλα!!!!!!!!!!
γελοιοτητες και καραγκιοζιλικια......
μεχρι και παιδια βγαλανε που δεν εχουν καμμια απολυτως συνειδηση για να μας πουνε για τα φιδακια της παναγιας.......
εμφραγμα και εγκεφαλικο μαζι.....

Αμα είναι να μου πάθεις τίποτα ... κλείσε γρήγορα την τηλεόραση !
Δεν παίζουμε με την υγεία μας ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετοιμος ειμαι.....ελεος πια .....ανοιξτε τις τηλεορασεις να δειτε.....μηδεν σεβασμος στην αντιθετη αποψη.....τι αναξηθρησκια και πρασινα αλογα....
η κορυφωση της πλυσης εγκεφαλου και του προσηλυτισμου....αρρωστια ,σαπιλα,καταντια,ξευτιλα!!!!!!!!!!
μεχρι και παιδια βγαλανε που δεν εχουν καμμια απολυτως συνειδηση για να μας πουνε για τα φιδακια της παναγιας.......
ε κλείστηνα τη γαμημένη και πάμε σε κωλόμπαρο σου είπα.......
αυτή τη βδομάδα η τηλεόραση σε χαλάει...
από την Τετάρτη άρχισε το γλέντι........

kyr40

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Φιλοι ολες οι αποψεις δεκτες για παρτι του καθενος βεβαια, αλλα δεν παυει να ειναι γεγονος οτι και τον καζαντζακη μαζι με αλλους ελληναρες τους αφορισαν.  :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλοι ολες οι αποψεις δεκτες για παρτι του καθενος βεβαια, αλλα δεν παυει να ειναι γεγονος οτι και τον καζαντζακη μαζι με αλλους ελληναρες τους αφορισαν.  :-
ο αφορισμός δεν είναι θέμα θρησκευτικό.
Θέμα συμφεροντολογικό είναι.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ε κλείστηνα τη γαμημένη και πάμε σε κωλόμπαρο σου είπα.......
αυτή τη βδομάδα η τηλεόραση σε χαλάει...
από την Τετάρτη άρχισε το γλέντι........
Πηγα την Τεταρτη Αλκατραζ....ψοφια πραγματα ,ουτε αναφορα δεν εγραψα....τιποτα....
ΔΗΜΗΤΡΙΕ προσευχησου σε παρακαλω να γινει ενα θαυμα σε 13 μερες.....
Θα σου ειμαι υποχρεος.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πηγα την Τεταρτη Αλκατραζ....ψοφια πραγματα ,ουτε αναφορα δεν εγραψα....τιποτα....
ΔΗΜΗΤΡΙΕ προσευχησου σε παρακαλω να γινει ενα θαυμα σε 13 μερες.....
Θα σου ειμαι υποχρεος.....

άκου τώρα πουτανιά ο ύπουλος γαύρος...
αφού ξέρει ότι τις δικές του ο Θεός θα τις γράψει στ αρχίδια του βάζει τον αρχιεπίσκοπο του σάιτ να προσευχηθει......
τι να σου πω ρε....
τέτοιος πανικός;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
άκου τώρα πουτανιά ο ύπουλος γαύρος...
αφού ξέρει ότι τις δικές του ο Θεός θα τις γράψει στ αρχίδια του βάζει τον αρχιεπίσκοπο του σάιτ να προσευχηθει......
τι να σου πω ρε....
τέτοιος πανικός;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εμενα θα με γραψει ρε ....ο Δημητριος ειναι ωραιος τυπος και με καταλαβαινει.....θα εξηγηθει ....ειμαι σιγουρος!!!!!!
αντε γεια σας μαγκες εφυγα....

toto3

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε ,

Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γι αυτό σου το πόστ , το οποίο αποδεικνύει οτι στην Ελλάδα  και ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ έχουμε , και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !

Κι αν τα έλεγα όλα αυτά εγώ ... δε θα με πίστευε κανένας. Το οτι τα λέει ένας άθεος όμως , μετράει πολύ !

Το λές μόνος σου. Οι γονείς σου αποφάσισαν να μην τα διδαχθείς, όπως και οι δικοί μου να τα διδαχθώ.
Οι γονείς κάποιου φίλου μου , αποφάσισαν να μη βαπτισθεί. Τώρα όμως που ενηλικιώθηκε , βαπτίσθηκε !

Τι θέλω να πώ με όλα αυτά. Οτι σε μία ευνομούμενη κοινωνία οι γονείς αποφασίζουν για τα παιδιά τους , και τα παιδιά μόλις ενηλικιωθούν τραβάνε το δρόμο που θέλουνε !

Κι εγώ ήθελα να πάω σε Εκκλησιαστικό Λύκειο ... αλλά οι γονείς μου ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝΕ !
Μου αλλάξανε όμως απόψεις ? Δυστυχώς ΟΧΙ ... γιατί μόλις ενηλικιώθηκα ... όχι Λύκειο ... Πανεπιστήμιο έβγαλα !

Τώρα αν κάνανε καλά ή κακά ... αυτό είναι άλλο θέμα.
Εμένα δε με πείραξε που έμαθα τριγωνομετρία στο σχολείο ... και σήμερα δεν ξέρω ούτε πρόσθεση χωρίς κομπιουτεράκι . Δε νομίζω να πάθαινες και τίποτα αν τα διδασκόσουνα τα θρησκευτικα ...

Κι ο Σταύρος51 τα διδάχθηκε. Εμποδίστηκε απο τη διδαχή τους , να τα απορρίψει  ? Μάλλον όχι !

Δε νομίζω πως στόχος του Yorgos ήταν να θίξει θέμα ύπαρξης ή μη της ανεξιθρησκείας στην Ελλάδα.
Ακόμη κι αν έχει τέτοια πρόθεση, στο post του κάνει νύξη για το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που ισχυρίζεσαι. Λέει, πολύ σωστά κατα τη γνώμη μου, πως το μάθημα των θρησκευτικών στα ελληνικά σχολεία είναι στην ουσία "μάθημα" ορθόδοξου χριστιανισμού.
Είναι ευχάριστο το ότι τελικά κατάφερες να ασχοληθείς με αυτό που αγαπάς και μπράβο σου εφόσον το κάνεις συνειδητά. Το πρόβλημα για μένα έιναι πως στην ελληνική κοινωνία, απο τη γέννηση έως και το θάνατο των ατόμων που την απαρτίζουν υπάρχει μια συνεχής ¨αλληλεπίδραση¨ με το ορθόδοξο χριστιανικό στοιχείο που μας κατευθύνει να κάνουμε πράγματα τα οποία κάτω απο άλλες συνθήκες δεν θα κάναμε.

Χρόνια πολλα στους πιστούς και απο μένα.

Συνημμένα

• thnos.jpg
    thnos.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 27

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σωστός, και μάλλον πράγματα όχι τόσο χριστιανικά

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Γραφικός κατάντησες δικαιωμά σου να μην πιστεύεις πουθενά αλλά μάθε να σέβεσαι και τα πιστεύω των συνανθρώπων σου.Οσο για τα περι κατηχιτισμού κανένας δεν ήρθε σπίτι σου να σου κάνει κήρυγμα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Περσόνα είδες τη φωτό που έχει ποστάρει ο δημήτριος;;;............ :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θαύμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάω να συρθώ σαν το φίδι στην Παναγιά της Τήνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περσόνα δεν είναι σωστό χρονιάρες μέρες (όπως είπες κι εσύ νωρίτερα!) :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom