Νέα

14χρονος Γερμανός πούλησε τα κοσμήματα της μητέρας του...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
για 300 ευρώ (κοσμήματα αξίας μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ) προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα που ήθελε για να επισκεφθεί με έναν φίλο του έναν οίκο ανοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Καρλσρούης, η μητέρα του νεαρού άσκησε μήνυση για κλοπή κατά του γιου της, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πήρε τα κοσμήματα για να πληρώσει τις ιερόδουλες.

Ο Γερμανός έφηβος επισκέφθηκε δύο φορές τον οίκο ανοχής μαζί με έναν φίλο του.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο η μητέρα ασκεί μήνυση στον γιο της» δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Είναι πιθανό ότι θέλει να του δώσει ένα μάθημα ή ότι αισθάνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο» πρόσθεσε.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά και τον οίκο ανοχής. Στη Γερμανία απαγορεύεται οι πελάτες να είναι κάτω των 18 ετών.

Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής είπε στην αστυνομία ότι έδιωξαν τα δύο αγόρια επειδή ήταν ανήλικοι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.360
Πόντοι
25.467
για 300 ευρώ (κοσμήματα αξίας μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ) προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα που ήθελε για να επισκεφθεί με έναν φίλο του έναν οίκο ανοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Καρλσρούης, η μητέρα του νεαρού άσκησε μήνυση για κλοπή κατά του γιου της, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πήρε τα κοσμήματα για να πληρώσει τις ιερόδουλες.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο η μητέρα ασκεί μήνυση στον γιο της» δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Είναι πιθανό ότι θέλει να του δώσει ένα μάθημα ή ότι αισθάνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο» πρόσθεσε.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά και τον οίκο ανοχής. Στη Γερμανία απαγορεύεται οι πελάτες να είναι κάτω των 18 ετών.

Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής είπε στην αστυνομία ότι έδιωξαν τα δύο αγόρια επειδή ήταν ανήλικοι.

Αυτά είναι...

Και έπειτα έρχονται και κατηγορούν εμας ότι απασχολούμε (και καλά) τον κρατικό μηχανισμό για ψύλλου πήδημα και ότι έτσι χάνονται εργατοώρες κ.λ.π

Εδώ με δυο σφαλιάρες θα είχε λήξει το ζήτημα...

Αφήστε που μπορεί να τα είχε σουφρώσει ο πατέρας και να "έδινε" τον γιό...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
ε.....   τι θάλεγε ο ιδιοκτήτης.. :cheesy:
==

λοιπον>>>>>    το οριτζιναλ   γερμανικο..
Ηταν  στην Καρλσρούη. -   και ότι προφανώς αυτο  τωρα καν δεν το μετάνιωσαν , αφου  στην ανάκριση , ¨ωρες  μετά το γεγονός
εξακολουθούσαν οι νεαροί  να έχουν  ενα χαμόγελο   μεχρι τα αυτιά ..
:grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Επίτιμο μέλος εδώ ΤΩΡΑ  !!!!

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Και αυτος ο μαλακας 300ευρω...τι να πεις ρε φιλε...ας τα εδινε 1000-1500 να γαμαει ενα μηνα..
Δηλαδη νταξει ποσο πιρφορος.... :rolleyes: :rolleyes:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

Γιατι δεν τα πηγε στην Θεια μερκελ?θα του εδινε καλυτερη τιμη το μονο σιγουρο  :2funny: η στον Ακη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και αυτος ο μαλακας 300ευρω...τι να πεις ρε φιλε...ας τα εδινε 1000-1500 να γαμαει ενα μηνα..
Δηλαδη νταξει ποσο πιρφορος.... :rolleyes: :rolleyes:

νταξ ρε.. το παιδί νέο ήτανε στο άθλημα.. θα μάθει σιγά σιγά...

και αν δεν πάθει πως θα μάθει??

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
μπαααα.. σε αυτήν την ηλικία μέχρι και τρύπα σε τούβλο βουλώνεις.. πολύ δεν περισσότερο την θεία αγγέλα...

εγω στην ηλικια του φιλε μου πηρα το 50αρακι μου, δεν πηγα σχολειο και πηγα απο μεταξι μερια  :sunglasses: ουτε γατα ουτε ζημια.. δεν φταιει η ηλικια κατι αλλο φταιει.. :rolleyes:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εγω στην ηλικια του φιλε μου πηρα το 50αρακι μου, δεν πηγα σχολειο και πηγα απο μεταξι μερια  :sunglasses: ουτε γατα ουτε ζημια.. δεν φταιει η ηλικια κατι αλλο φταιει.. :rolleyes:
Τι ρε σι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom