Νέα

10 Νεκροι στο Ρωσικο Μετρό. Μάλλον βουδιστές μοναχοί το έκαναν..Αλλαχου ακμπαρ!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
δυτικες αξιες το ισραηλ?πηγαινε στο ησραηλ και πες τους ότι εισαι χριστιανος να δεις πως θα κανουν οι εβραιοι,ειναι πολλοι φανατικοι και θα παει το λιτζαρισμα συννεφο.
ναι τους πηδηξε το ισραηλ τους αραβες στον πρωτο πολεμο αλλα το 1973 πως ξαναπηρε η αιγυπτος πισω το σινα?
σιγουρα δεν μας συνδεει τιποτα με τους αραβες ουτε με τους ισραηλινους αλλα ουτε και με τους ευρωπαιους.
εν ετη 2017 ο τραμπ είναι φιλορωσος και αντιγερμανος όμως...

Nαι
Το ιδιο οικεια νιωθεις ειτε βρισκεσαι αναμεσα
σε Ιταλους ειτε αναμεσα σε Σαουδαραβες :S

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πανηγύρισα εγώ πουθενά με νεκρούς ρε ούφο ? Εγώ υπονόησα ότι το έκαναν οι Ρώσοι από μόνοι τους. Κόψε τα ληγμένα και ψάξε αλλού εδώ μέσα για κακούς ανθρώπους και οπαδούς γενοκτονιών!

Είστε σαφώς όμως, "κύριε" Μαροκινέ, υπέρ της γενοκτονίας των λευκών, που τη θέλουνε κι οι "φίλοι" μας οι Εβραίοι, μέσω της αντικατάστασης του πληθυσμού των χωρών μας από τριτοκοσμικούς, Αφρικάνους, Πακιστανούς και μεσανατολίτες. Πανηγυρίζετε όποτε τα σύνορα ανοίγονται κι όποτε βοήθεια δίνεται σ' αυτούς τους ανθρώπους μέσα σε Ευρωπαϊκές χώρες! Σε χώρες μάλιστα που μεγάλο ποσοστό μη λευκών υπάρχει οι εκεί λίμπεραλς πανηγυρίζουν όποτε δουν ν' ανεβαίνουν οι γεννήσεις των welfare receiving μαύρων και κυνηγούν όσους λευκούς λένε σε λευκούς να κάνουν παιδιά, παραδοσιακά μέσα σε οικογένεια!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Nαι
Το ιδιο οικεια νιωθεις ειτε βρισκεσαι αναμεσα
σε Ιταλους ειτε αναμεσα σε Σαουδαραβες :S

Η προπαγάνδα της αριστεράς έχει επιτύχει: Οι άραβες κι οι Εβραίοι είναι πιο κοντά σε μας από ότι οι Ευρωπαίοι....

Κατάρα στον Παπανδρέου κι αφορισμός στη ψωφοδεξιά!

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Θα ηθελα να επισημανω κι εγω οτι ο τιτλος του thread ειναι κατι παραπανω απο ατυχης και να παρακαλεσω να τροποποιηθει αν αυτο ειναι δυνατον. Δεν ξερω αν γραφτηκε με καποια ειρωνικη η σκωπτικη διαθεση, αλλα το να βαλεις στην ιδια προταση τους βουδιστες μοναχους, οτι πιο ειρηνικο υπαρχει στον κοσμο, με την απανθρωπια και την βαρβαροτητα των τζιχαντιστων, ειναι εντελως απαραδεκτο και δημιουργει εντυπωσεις σε κοσμο. Ο βουδισμος δεν ειναι καν θρησκεια, ειναι φιλοσοφια και μαλιστα συγγενης με καποια κομματια της δικης μας αρχαιας φιλοσοφιας

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
δυτικες αξιες το ισραηλ?πηγαινε στο ησραηλ και πες τους ότι εισαι χριστιανος να δεις πως θα κανουν οι εβραιοι,ειναι πολλοι φανατικοι και θα παει το λιτζαρισμα συννεφο.
ναι τους πηδηξε το ισραηλ τους αραβες στον πρωτο πολεμο αλλα το 1973 πως ξαναπηρε η αιγυπτος πισω το σινα?
σιγουρα δεν μας συνδεει τιποτα με τους αραβες ουτε με τους ισραηλινους αλλα ουτε και με τους ευρωπαιους.
εν ετη 2017 ο τραμπ είναι φιλορωσος και αντιγερμανος όμως...

Στο Ισραήλ δεν έχω πάει,αλλά έχω γνωρίσει στην Ευρώπη Εβραίους/ες,σε διάφορες περιστάσεις.
Μιλάω κυρίως για φοιτητές/ιες που ήρθαν να σπουδάσουν στην Ευρώπη.
Η συμπεριφορά τους,το ντύσιμο,οι συνήθειες και η όψη τους είναι 100% ευρωπαϊκη.
Δεν είναι όλοι μαλάκες φανατικοί με πιατάκια στο κεφάλι και κοτσιδάκια..

Δηλαδή εγώ σαν λευκός χριστιανός θα έχω πρόβλημα στο Ισραήλ;
Για ποιον λόγο;
Δεν είμαι αραβοαφρικανικό ή τούρκικο μουσλίμι..

Όλα μας συνδέουν με τους Ευρωπαίους.
Διαχρονικά είμαστε το πολιτισμικό και γεωγραφικό άκρο της Ευρώπης.
Την ίδια εκπαίδευση λαμβάνουμε,τις ίδιες αξίες έχουμε.
Αν και αλλόδοξοι είμαστε ομόθρησκοι,ελάχιστες οι διαφορές.
Γι'αυτό και οι Έλληνες του εξωτερικού,αφομοιωνόμαστε στις τοπικές κοινωνίες και δε δημιουργούμε γκέτο όπως τα αραβομουσλίμια και οι τούρκοι.
Γιατί αυτή είναι η ήπειρος που διαχρονικά ανήκουμε.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Η προπαγάνδα της αριστεράς έχει επιτύχει: Οι άραβες κι οι Εβραίοι είναι πιο κοντά σε μας από ότι οι Ευρωπαίοι....

Κατάρα στον Παπανδρέου κι αφορισμός στη ψωφοδεξιά!
H αριστερα την συνεχισε..
Πρωτος διδαξας η ορθοδοξη εκκλησια
Μας επεισε πως πιο κοντινος ειναι ενας αιγυπτιος κοπτης
παρα ενας ιταλος καθολικος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Εδώ μας είχανε πείσει ότι είναι αδέρφια μας οι παλαιστίνιοι και ο γυφτοαραφάτ...

Μη πω για τους κούρδους σφαγείς του ελληνισμού της Ασίας,που σαν ηλίθιοι που είμαστε τους στηρίζαμε και γελοιοποιηθηκαμε και με οτσαλάν..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εδώ μας είχανε πείσει ότι είναι αδέρφια μας οι παλαιστίνιοι και ο γυφτοαραφάτ...

Μη πω για τους κούρδους σφαγείς του ελληνισμού της Ασίας,που σαν ηλίθιοι που είμαστε τους στηρίζαμε και γελοιοποιηθηκαμε και με οτσαλάν..

Συνταγμα, πριν απο λιγο
Σημαιες του PKK και του Κουρδισταν με πανο
λευτερια στον οτσαλαν
Ενα ποσοστο των συμπολιτων μας πρεπει να χαιρετησει :priest:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Συνταγμα, πριν απο λιγο
Σημαιες του PKK και του Κουρδισταν με πανο
λευτερια στον οτσαλαν
Ενα ποσοστο των συμπολιτων μας πρεπει να χαιρετησει :priest:

Αν είχε τρόλεϊ, θα πήγαινα... Χαχαχαχα...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Το ξεχνάω αυτό μερικές φορές. Η νεώτερη γενιά στο κάτω κάτω δεν επηρεάζεται πλέον από την εκκλησία...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το ξεχνάω αυτό μερικές φορές. Η νεώτερη γενιά στο κάτω κάτω δεν επηρεάζεται πλέον από την εκκλησία...
Μπα μην το λες..
ενας απο τους λογους που λιγες Ελληνιδες ειναι
ανοιχτες στο καμακι :S

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Με τους Κούρδους ισχύει το ---->

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα ηθελα να επισημανω κι εγω οτι ο τιτλος του thread ειναι κατι παραπανω απο ατυχης και να παρακαλεσω να τροποποιηθει αν αυτο ειναι δυνατον. Δεν ξερω αν γραφτηκε με καποια ειρωνικη η σκωπτικη διαθεση, αλλα το να βαλεις στην ιδια προταση τους βουδιστες μοναχους, οτι πιο ειρηνικο υπαρχει στον κοσμο, με την απανθρωπια και την βαρβαροτητα των τζιχαντιστων, ειναι εντελως απαραδεκτο και δημιουργει εντυπωσεις σε κοσμο. Ο βουδισμος δεν ειναι καν θρησκεια, ειναι φιλοσοφια και μαλιστα συγγενης με καποια κομματια της δικης μας αρχαιας φιλοσοφιας
Για ονομα του θεου δηλαδη, ειναι πασιφανές οτι ειναι γραμμενο ειρωνικα, κατακριτικά προς ολους οσους υποστηριζουν τους καημενους τους μουσουλμανους. Δηλαδη υπαρχει εστω και ενας που διαβασε και θεωρησε οτι πραγματι ειναι υπευθυνοι βουδιστες μοναχοι που φωναζαν αλλαχ ακμπαρ? Αν υπαρχει, ελπιζω να μην ψηφιζει.

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητε, θαυμαζω την οπτιμιστικη σας διαθεση, αλλα δεν μπορω να την συμμεριστω. Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι οι συμπολιτες μας και ψηφοφοροι, μια μεγαλη γνωσιακη ανησυχια εχουν: ποιος θα κραξει ποιον στο survivor2017. Ειδικοτερα οι κατω των 25 ετων, που το σχολειο τους δεν θελει καν να τους μαθει τιποτε, με μεγαλη ευκολια θα πιστευαν οτιδηποτε. Προτεινα απλα λοιπον να αφηναμε στην ησυχια τους, τους μονους που σεβονται τους υπολοιπους.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αγαπητε, θαυμαζω την οπτιμιστικη σας διαθεση, αλλα δεν μπορω να την συμμεριστω. Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι οι συμπολιτες μας και ψηφοφοροι, μια μεγαλη γνωσιακη ανησυχια εχουν: ποιος θα κραξει ποιον στο survivor2017. Ειδικοτερα οι κατω των 25 ετων, που το σχολειο τους δεν θελει καν να τους μαθει τιποτε, με μεγαλη ευκολια θα πιστευαν οτιδηποτε. Προτεινα απλα λοιπον να αφηναμε στην ησυχια τους, τους μονους που σεβονται τους υπολοιπους.

Πολύ φοβάμαι ότι μάλλον έχετε δίκιο...

Η κατάσταση των συνομηλίκων μου είναι σκέτη φρίκη: μόνο ό,τι φάνε, ό,τι πιούνε κι ό,τι γαμήσουνε... Το μυαλό τους δε πάει πουθενά αλλού, γι' αυτό και βοήθησαν πολύ στην εκλογή σύριζα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom