Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Του φέρνει λίγο του ηγέτη σου του Τζήμερου,ε ? Ιδεολογικά ξαδέρφια...Δεν σου αρεσουν οι Βαλκανιοι
Του φέρνει λίγο του ηγέτη σου του Τζήμερου,ε ? Ιδεολογικά ξαδέρφια...Δεν σου αρεσουν οι Βαλκανιοι
Άλλο Έλληνας και άλλο Ελλέεινας όπως άλλος Ελληνίδα και άλλο Ελλεεηνίδα ρε ψυχάκια. Τα άλλα που λες να τα πεις στο ψυχιατρείο όπου θα σε κλείσουν !!
Του φέρνει λίγο του ηγέτη σου του Τζήμερου,ε ? Ιδεολογικά ξαδέρφια...
Kλασσική περίπτωση προχωρημένης σχιζοφρένειας ή κάψιμο εγκεφάλου από ναρκωτικά.Καλός άνθρωπος ο κ. Τάκης Σαλαμάκης, μου άφησε το λάπτοπ για να ποστάρω απ' το κελί μου αφότου έσπασα για τρίτη φορά μέσα στη μέρα τα δεσμά μου! Λέει πως θα μ' αφήσουνε μες στη βδομάδα επειδή βαρέθηκαν να πληρώνουν τους μανδύες του ζουρλών... Αχ πόσο θα μου λήψει ο Γίαννης ο Ναπολέοντας, ο Κώστας ο Μεταξάς κι ένας βλάκας, που όλοι τον πειράζαμε, ξανθός γαλανομάτης λευκός σας το γάλα που νόμιζε ότι ήταν...
ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ
Πρώτον δεν είναι άσχετοι μεταξύ τους αλλά συνδέονται διότι εξυπηρετούν την αποσταθεροποίηση των Δυτικών κοινωνιών. Άλλωστε οι αναρχικοί υποστηρίζουν τα Μουσλίμια - πρόσφυγες ακριβώς επειδή παλεύουν για τον ίδιο σκοπό. Δεύτερον και οι δυο ομάδες τρομοκράτες είναι αφού και οι δύο βάζουν βόμβες. Τα αναρχοκουμμούνια πυρήνες κτλ τρομοκράτες δεν είναι; Η μόνη διάφορα είναι ότι οι αναρχικοί κατά κύριο λόγο προκαλούν υλικές ζημιές και χτυπούν μεμονωμένα ανθρώπινους στόχους είτε και ως παράπλευρες απώλειες ενώ τα μουσλίμια χτυπούν κυρίως ανθρώπους στα τυφλά. Αυτό που θέλω να καταδείξω είναι πως το Παγκόσμιο σχέδιο αποσταθεροποίησης έχει πολλά παρακλάδια και πολλούς συμμάχους. Γιαυτό συνδέονται είτε αποσπασματικά είτε σε πιο στενούς δεσμούς οργανωμένο έγκλημα, λαθρομετανάστες, μουσλίμια, αναρχικοί, ξένες μυστικές υπηρεσίες και χρηματοδοτήσεις αλληλέγγυων αλλά και τα ΜΜΕ που σιγοντάρουν τους "νεαρούς" που τα σπάνε τα "προσφυγόπουλα" και τους "κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες". Εγώ αυτό πιστεύω και δεν βλέπω ότι τα μουσλίμια δρουν μεμονωμένα αλλά έχουν αρκετούς υποστηρικτές στη Δύση. Για του λόγου του αληθές όσο είχανε Ομπάμα όλοι ήτανε μες τη τρελλή χαρά και έδωσαν αγώνα να φέρουν όσο πιο πολλούς μουσουλμάνους μπορούσαν μέχρι το τέλος της θητείας του. Τώρα ο Τραμπ τους χάλασε τη σούπα. Ξεσηκωθήκανε δήθεν στην Αμερική όλα τα κατεστημένα επειδή θέλει να απαγορεύσει την είσοδο μουσλιμιών και μεταναστών εκεί πέρα. Δουλειές μόνο για Αμερικανούς. Έπεσαν να τον φάνε. Σας θυμίζει τίποτα εδώ;Λοιπον τύπε ακου να δεις κατι. Εγω ξερω οτι ο πιο υπουλος τροπος να υπερασπιζεσαι εναν ενοχο, ειναι να γυρνάς την συζητηση σε καποιο ασχετο θεμα. Εδω το θεμα ειναι οι μουσουλμανοι, που ειναι ενα δις ανθρωποι. Και ο καθενας ειναι εν δυναμει τρομοκρατης. Πού κολλανε οι αναρχικοι?
Kλασσική περίπτωση προχωρημένης σχιζοφρένειας ή κάψιμο εγκεφάλου από ναρκωτικά.
γιατι ο μαρια που ηταν προεδρος τοτε της ισπανιας ηταν σύμμαχος μαζι με τον μπους και τον μπλερ στον πολεμο στο ιρακ.και να σου απαντησω και σε προηγουμενο ερωτημα που εθεσες τα τρομοκρατικα χτυπήματα υπηρχαν από τοτε που η δυση και η ευρωπη ταχθηκαν με την μερια του ισραηλ και όχι της παλαιστινης.ετσι σε ολο τον αραβικο κοσμο ξεσπασε μια δυσαρεσκια για την δυση που καποιοι ακραιοι μουσουλμάνοι φονταμεταλιστες το εκμεταλλευτηκαν και φτασαμε σημερα στα τρομοκρατικα χτυπήματα.Oι Ισπανοι γιατι εφαγαν βομβα στο τρενο
γιατι ο μαρια που ηταν προεδρος τοτε της ισπανιας ηταν σύμμαχος μαζι με τον μπους και τον μπλερ στον πολεμο στο ιρακ.και να σου απαντησω και σε προηγουμενο ερωτημα που εθεσες τα τρομοκρατικα χτυπήματα υπηρχαν από τοτε που η δυση και η ευρωπη ταχθηκαν με την μερια του ισραηλ και όχι της παλαιστινης.ετσι σε ολο τον αραβικο κοσμο ξεσπασε μια δυσαρεσκια για την δυση που καποιοι ακραιοι μουσουλμάνοι φονταμεταλιστες το εκμεταλλευτηκαν και φτασαμε σημερα στα τρομοκρατικα χτυπήματα.
Eλπιζω να μην έπαθε τιποτα εκεινη η μορφη ο πορνομεταναστης.
δυτικες αξιες το ισραηλ?πηγαινε στο ησραηλ και πες τους ότι εισαι χριστιανος να δεις πως θα κανουν οι εβραιοι,ειναι πολλοι φανατικοι και θα παει το λιτζαρισμα συννεφο.Καλώς έπραξε η Δύση και τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ.
Το Ισραήλ εκπροσωπεί δυτικές αξίες,είναι προηγμένο κράτος και όπως απέδειξε και στον πόλεμο των 10 ημερων και άλλες πολεμικές αναμετρήσεις,
ξεκωλιαζει όλους τους γιδοβοσκούς μαζί.
Φυσικά εμείς σαν κλασσικοί μαλάκες επαναστάτες του κώλου,αντί να δούμε τα συμφέροντά μας,καλούσαμε τον αραφάτ στην Αθήνα..
Λες και μας συνδέει τίποτα με τους γυφτοάραβες.
On Topic τώρα,οι Γερμανοί δεν άναψαν την πύλη του Βραδεμβούργου στα χρώματα της Ρωσίας,ενώ το έχουν κάνει με όλες τις άλλες χώρες που δέχτηκαν χτυπήματα,ακόμη και με τη μογγολοτουρκία.
Αλλά οι Γερμανοί είναι γνωστά σκυλιά των ΗΠΑ και αντιρώσοι..
μπα οκ ειναι! θα ηταν σε κανα σαλον να κανει την εργασια του τυπε.
Δε το εδωσε οικειοθελως πισω στην Αιγυπτο το Σινα το Ισραηλ;Αντιθετα με τα υψιπεδα του Γκολαν που τα κρατησε και τα κραταει ακομα και δε τα εδωσε πισω στη Συρια.Ωραια περιοχη,πλουσια σε νερο και ευφορη.Οσο για τους Χριστιανους,οι εκει δικοι μας ελληνορθοδοξοι που εχουν και τη πρωτοκαθεδρια και τα προνομια,μια χαρα περνανε και τους σεβονται και τους προστατευει το κρατος του Ισραηλ.Η Κνεσσετ,το ισραηλινο κοινοβουλιο ειναι κτισμενο πανω σε ελληνορθοδοξο οικοπεδο.Οπως και καταστηματα,κτιρια,γη,τη νοικιαζουν οι Εβραιοι απο τους Ελληνορθοδοξους που ειναι δευτεροι σε ιδιοκτησια γης και ακινητων εκει.δυτικες αξιες το ισραηλ?πηγαινε στο ησραηλ και πες τους ότι εισαι χριστιανος να δεις πως θα κανουν οι εβραιοι,ειναι πολλοι φανατικοι και θα παει το λιτζαρισμα συννεφο.
ναι τους πηδηξε το ισραηλ τους αραβες στον πρωτο πολεμο αλλα το 1973 πως ξαναπηρε η αιγυπτος πισω το σινα?
σιγουρα δεν μας συνδεει τιποτα με τους αραβες ουτε με τους ισραηλινους αλλα ουτε και με τους ευρωπαιους.
εν ετη 2017 ο τραμπ είναι φιλορωσος και αντιγερμανος όμως...
Τελικά οι Ελληνάρες ποιους μισούν περισσότερο, τους Εβραίους ή τους μουσουλμάνος ? Τους Γερμανούς ή τους Τούρκους ? Τους Αμερικάνους ή τους μουσουλμάνους (πολλοί πανηγύριζαν με το χτύπημα στους δίδυμους πύργους το 2001) ? Δώστε μου τα φώτα σας γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω το μεγαλείο της σκέψης του περιούσιου λαού μας
Πανηγύρισα εγώ πουθενά με νεκρούς ρε ούφο ? Εγώ υπονόησα ότι το έκαναν οι Ρώσοι από μόνοι τους. Κόψε τα ληγμένα και ψάξε αλλού εδώ μέσα για κακούς ανθρώπους και οπαδούς γενοκτονιών!Πρεπει να εισαι πολύ κακος άνθρωπος για να πανηγυρίζεις με τον θάνατο αμάχων.
Οι Ρωσοι είναι σιγουρο πως θα απαντησουν με 2 τροπους (ο ενας είναι ηδη σε εξελιξη εδώ και καιρο) να εντεινουν δηλαδή τους βομβαρδισμούς και το σφυροκόπημα εναντιον του ΙΚ. Ο άλλος είναι ότι θα επιχειρησουν να πιάσουν τον βομβιστη ή τους υπαιτιους και να τους βασανισουν για το υπολοιπο της ζωής τους.
Το κακο με τους ρωσικούς βομβαρδισμούς όπως και με τους Αμερικανικους είναι ότι οι ανταρτες πάνε και χωνονται μέσα στις πολεις οποτε η μπαλα παιρνει και αμαχους θέλοντας ή μη.
Ποτε κανενας πολεμος δεν εχει κερδηθει μονο απο αερος.Εκτος απο τη νικη των Αμερικανων επι των Σερβων που τους διελυσαν.Αλλα και εκει που τα καταφεραν χωρις χερσαια στρατευματα,ειχαν να το λενε.Πρεπει να εισαι πολύ κακος άνθρωπος για να πανηγυρίζεις με τον θάνατο αμάχων.
Οι Ρωσοι είναι σιγουρο πως θα απαντησουν με 2 τροπους (ο ενας είναι ηδη σε εξελιξη εδώ και καιρο) να εντεινουν δηλαδή τους βομβαρδισμούς και το σφυροκόπημα εναντιον του ΙΚ. Ο άλλος είναι ότι θα επιχειρησουν να πιάσουν τον βομβιστη ή τους υπαιτιους και να τους βασανισουν για το υπολοιπο της ζωής τους.
Το κακο με τους ρωσικούς βομβαρδισμούς όπως και με τους Αμερικανικους είναι ότι οι ανταρτες πάνε και χωνονται μέσα στις πολεις οποτε η μπαλα παιρνει και αμαχους θέλοντας ή μη.
Πανηγύρισα εγώ πουθενά με νεκρούς ρε ούφο ? Εγώ υπονόησα ότι το έκαναν οι Ρώσοι από μόνοι τους. Κόψε τα ληγμένα και ψάξε αλλού εδώ μέσα για κακούς ανθρώπους και οπαδούς γενοκτονιών!
οκ, απλά έκανες παράθεση σε μενα και το εξέλαβα έτσι...Μα δεν ειπα για σενα ρε τυπε :S
Τελικά οι Ελληνάρες ποιους μισούν περισσότερο, τους Εβραίους ή τους μουσουλμάνους ? Τους Γερμανούς ή τους Τούρκους ? Τους Αμερικάνους ή τους μουσουλμάνους (πολλοί πανηγύριζαν με το χτύπημα στους δίδυμους πύργους το 2001) ? Δώστε μου τα φώτα σας γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω το μεγαλείο της σκέψης του περιούσιου λαού μας