Νέα

Babes Dancing Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Georgezerv76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
mclein εχει καλα κομματια το μαγαζι κ δεν μου φανηκε γυφτολαικο που ελεγαν παραπανω,θα αλλαξε αφεντικο ξερω γω

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Ίδιο είναι το babes εδώ και χρόνια. Αν γουστάρετε ησυχία είναι καλό. Φραπές δεν σερβίρεται.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Ίδιο είναι το babes εδώ και χρόνια. Αν γουστάρετε ησυχία είναι καλό. Φραπές δεν σερβίρεται.
σωστό. 
είναι ήσυχο μέρος ο χώρος δεν είναι κακός
αλλά αποπνέει κάτι από προηγούμενη
δεκαετία-ες..  :think:
εξυπηρετηση άριστη.
δυο-τρεις αρκετά εμφανίσιμες κοπέλες
μάλλον από βαλκάνια μεριά
και δυο τρία αράμπικα
καλά σχετικά..  :boobies:
σόου πολύ χαλαρό έως συνοδευτικό
μουσική στα γνωστά μοτίβα...
έχω την εντύπωση τελικά ότι και τα στριπ
στη μιχαλακοπούλου ακολουθούν
την παράδοση του εν λόγω δρόμου...
δλδ έμφαση στα ποτά-κεράσματα
και στην ατμόσφαιρα κωλάδικου
και όχι στους χορούς!..  :huh:
για αυτή τη δουλειά
δεν είναι καθόλου κακό
αλλά εγώ δεν είμαι
υπέρμαχος των πουτακίων οπότε... 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το μαγαζί ώς χώρος κορυφή.Οι λάμπες πάνω από τα κεφάλια μας "δεμένες" σε πολύ συμπαθητικά φωτιστικά στύλ "παίζω οχτάμπαλο σε μπιλιαρδάδικο".Πριβές χώρος φανταστικός αλλά ανεκμετάλλευτος από ότι διαπίστωσα.3 μαυρούκες-σουρτούκες αρκετά καλές ώς πολύ καλές θα έλεγα.Είχε άλλες 4 κόρες του σωλήνα η μία εξ αυτών εκπληκτικό νιμού,αλλά ήταν αραγμένο-πουτομαντρωμένο από φίλτατο αγαπου-ληστή οπότε δεν εδοκιμάσθη γιατί έπρεπε να την κάνωμεν.Εδοκιμάσθη σουρτούλα για φλογέρα,αλλά δεν σας λέω για να πάτε.Χαχαχα!Το μέρος αξίζει πάντος επισκέψεως από σεπτέμβρη πο υθα επιστρέψουν όλοι και όλες μας.Θέλω να τσεκάρω τεμάχια.Ελπίζω να σκάσουν μύτη..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Στο babes είχα πάει τύφλα μεθυσμένος, κοιμήθηκα πάνω στο τραπέζι, θυμάμαι ότι ήταν μικρό, ότι είχε γαλότσες και ότι η τουαλέτα που ξέρασα, ήταν χεσμένη... Αυτά.

που σαι ρε πελοπα? :huh:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το πιό ωραίο μουνί του μαγαζιού με τα ωραία φυσικά μπαλκόνια πώς την λένε και ποιό το στριπτηζιακό παρελθόν της?έχω πάθει τώρα....πρέπει να μας πεί καποιος..

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα το "τι" και "πώς" κατέληξα να κατεβώ τα σκαλιά για να αναβιώσω thread 2ετίας μη με ρωτάτε :S...
Παραθέτω παλαιότερη και ακριβή περιγραφή ως το σημείο που ειναι bold
το μαγαζί ώς χώρος κορυφή.Οι λάμπες πάνω από τα κεφάλια μας "δεμένες" σε πολύ συμπαθητικά φωτιστικά στύλ "παίζω οχτάμπαλο σε μπιλιαρδάδικο".Πριβές χώρος φανταστικός αλλά ανεκμετάλλευτος από ότι διαπίστωσα.3 μαυρούκες-σουρτούκες αρκετά καλές ώς πολύ καλές θα έλεγα.Είχε άλλες 4 κόρες του σωλήνα η μία εξ αυτών εκπληκτικό νιμού,αλλά ήταν αραγμένο-πουτομαντρωμένο από φίλτατο αγαπου-ληστή οπότε δεν εδοκιμάσθη γιατί έπρεπε να την κάνωμεν.Εδοκιμάσθη σουρτούλα για φλογέρα,αλλά δεν σας λέω για να πάτε.Χαχαχα!Το μέρος αξίζει πάντος επισκέψεως από σεπτέμβρη πο υθα επιστρέψουν όλοι και όλες μας.Θέλω να τσεκάρω τεμάχια.Ελπίζω να σκάσουν μύτη..
Τα μετά τα bold ίσχυαν "τότε"
Την ατμόσφαιρα λοιπόν ή τη λατρεύεις ή τη μισείς, πάντως είναι παράδοξη για αθηναϊκό στριπ-κλαμπ. Για μένα είχε το γούστο της. Τα γκαρσόνια βγαίναν από ταινία του '70. Στο μπαρ γκιλφ κρατούσε το λογαριασμό. Μέσα τέσσερις κοπέλες κατάφερα να δω. Μία μαύρη (μούτρωσε πολύ στην απόρριψη) και τρεις ρουμάνες. Η μία αρκετά ζουζουνιάρα, οι άλλες τυπικές αλλά επικοινωνιακές. Ποτόν (ζύθος) τιμάται δραχμάς 3470, ποτόν γυναικείον απλούν (ύδωρ) δραχμάς 3470, χορός στα ιδιαίτερα (σχετικά διαρκής αλλά άνευ μυστήριων υπηρεσιών) δραχμάς 6940 -τα γράφω έτσι γιατί και ταιριάζει με το χώρο αλλά και για να συνηθίζουμε σιγά-σιγά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom