alex.micro
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα μηπωσ καποιοσ μπορει να μου στειλει το τηλεφωνο τησ ευασ38.ευχαριστω
ρεεε > πατε καλα > ανοιγεις ολοκληρο θεμα για να ζητησεις το τηλεφωνο καποιας !!! καλα ειχα πει εγω στους μοντς να αφαιρεθει το δικαιωμα σε οποιον δεν εχει 80-100 μηνυματα να μπορει να ανοιξει θεμα.καλησπερα μηπωσ καποιοσ μπορει να μου στειλει το τηλεφωνο τησ ευασ38.ευχαριστω
εισαι 4 μηνες εδω περα, δεν εχεις δει συζητησεις που κανουμε και πως λειτουργουν τα πραγματα?σορυ δεν το ηξερα ειμαι καινουργιοσ
Πρωτα εδω επρεπε να μπης και οχι να ανοιγης θεμα και να ζητας τηλ ,που κανενας δεν θα στο δωσεικαλησπερα μηπωσ καποιοσ μπορει να μου στειλει το τηλεφωνο τησ ευασ38.ευχαριστω
sorrεμενος... αλλα τελευταια φοραενταξει πε παιδια και εγινε και κατι τρομερο ζητησα συγνωμη
Και αν ειναιδες τα πμ σου ρε φιλε γιατι αν δεν το βρεις βλεπω να γαμας εμας
ρεεε > πατε καλα > ανοιγεις ολοκληρο θεμα για να ζητησεις το τηλεφωνο καποιας !!! καλα ειχα πει εγω στους μοντς να αφαιρεθει το δικαιωμα σε οποιον δεν εχει 80-100 μηνυματα να μπορει να ανοιξει θεμα.
Πρωτα εδω επρεπε να μπης και οχι να ανοιγης θεμα και να ζητας τηλ ,που κανενας δεν θα στο δωσει
λεω να ανοιξω και εγω ενα καινουργιο θεμα "παιδια ξερει κανεις τι φοραγε εχθες η αντριαννα απο διδιμου" καλα ειμαστε σοβαροι τωρα?Σιγά ρε παλαίουρες. Ηρεμήστε....
Το τηλέφωνό της εδώ
ΥΓ: Το βρήκα ψάχνοντας Ευα38 στο google!
να και ενας που ψαχνει λιγο! τ'ακουτε οι υπολοιποι...?δεν λεω να μην βοηθησουμε,αλλα εαν ενας εχει πει μια πληροφορια και 5 ποστ μετα ενας ρωταει για αυτην την πληροφορια ε ειναι λιγο βλακεια.Το τηλέφωνό της εδώ
ΥΓ: Το βρήκα ψάχνοντας Ευα38 στο google!
εχει κατι καινουργιες κριτικες στις 24 γυρισετην έχει πάρει κανείς μετά από τις διακοπές της???