Νέα

Κατάθεση εμπειρίας - Τράνς Αγάπη Και Ράνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kubador26

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολουσ τους συναγωνιστες. Καταθετω μια εμπειρια με την τρανς Αγαπη και τη Ρανια.
Τις επισκεφτηκα στην Καλλιθεα αφου διαπραγματευτηκα την τιμη στα 150 και για τις 2 μαζι. Ανοιγει η Ρανια, με καλωσοριζει με οδηγει στο δωματιο οπου ερχεται και η Αγαπη φορώντας ενα καυτό σορτς. Σχετικα γρηγορες και αφου καβλα με ανεβαζει και καβλα με κατεβαζει η Ρανια γδυνονται, το ιδιο και εγω. Φιλιουνται και φτιαχνονται μεταξυ τους και η Ρανια καβλωνει αμέσως. Ενα εργαλειο αρκετά μεγάλο, οχι 23 ποντους οπως λεει, ομως πολυ δυνατο. Και η αγαπη δεν παει πίσω.Ερχονται προς το μερος μου και πιπωνουν και οι 2 μαζι πιεζωντας το κεφαλι μου και βριζοντας. Σε λιγο ξεκινα η Ρανια να μου βαζει δαχτυλο, και με στηνει στην Αγαπη η οποια ειχε καβλωσει τελειως. Με λιγο κοπο ξεκινα το σφυροκοπημα για κανα 5λεπτο ενω η Ρανια διπλα τον επαιζε.Ειχα τρελαθει με την Αγαπη, η οποια γαμουσε υπεροχα. Η Ρανια παιρνει σειρα με το εργαλειο ετοιμο. Καταθετει πρωτα η Ρανια και μετα η Αγαπη που ηθελε να γαμησει λιγο ακομα. Πολυ καλη εμπειρια, καλα κοριτσια, νομιζω αξιζουν τα χρηματα καθως δουλευουν ωραια μαζι και φταιχνοτναι ευκολα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Εύγε άγόρι μου ........... ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!

andreass

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη σε χεισανε και οι δυο ανωμαλο αγορι

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εισαι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καταθετει πρωτα η Ρανια και μετα η Αγαπη που ηθελε να γαμησει λιγο ακομα. Πολυ καλη εμπειρια, καλα κοριτσια
Βρε τα καλα κοριτσια !! τελικα αλλο ηταν το κοριτσακι,
εαν επερνε και της πρωτεινες στο στομα θα ηταν καλυτερο κοριτσι  :grin: :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Καλα ρε συ, πως δεχτηκες να σε βριζουν? Δλδ δε σε αφηνουν να κανεις τρυφερες και στοργικες ολο αισθημα πιπες?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
μαλιστα...ενας πουστης περιγραφει πως τον πηδηξαν δυο αλλοι πουστηδες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
μαλιστα...ενας πουστης περιγραφει πως τον πηδηξαν δυο αλλοι πουστηδες.

Άγαπημένε μου φίλε........ xαθήκανε τα πάντα πια???????
Περάσαμε τά τείχη που μας χωρίζανε από τον πιο βρώμικο, τόν πιο άλλοτριωμένο εαυτό μας.............. :think: :think: :think: :think:
Μήπως ήρθε η ώρα να άναθεωρήσουμε την πορεία μας????

OP
OP
K

Kubador26

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και μετα παραπονιοσαστε γιατι δεν καταθετει εμπειριες κανεις εδω μεσα...Σε 2 ωρες σας το απεδειξα γιατι οντως κανεις δεν καταθετει εμπειριες. Γιατι αντι να εκτιμισετε την πληροφορηση, νομιζετε πως ειστε εξυπνοι κανοντας καυστικα σχολια που δεν διαφερουν και πολυ μεταξυ τους.

Η εμπειρια προφανως καιδεν υφισταται, συγγνωμη απο τα κοριτσια για την αναφορα των ονοματων τους. Το site απο οτι φαινεται θελει πολυ δουλεια ακομα. Συμβιβαστειται λοιπον με την πληροφορηση απο το google γιατι προσωπικες εμπειριες δεν προκειται να δειτε ποτε εδω μεσα και μολισ αποδειχτηκε οτι ΟΡΘΩΣ δεν βλεπεται.

Αλλαζω λοιπον το topic και το λεω: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Οι υπολοιπο ας συνεχισουν τα πολυ ωραια comments και αν μη τι αλλο καθε αλλο παρα εξυπνα (υπαρχουν πολυ πιο εξυπνα comments να κανετε απο το να πειτε καποιον θεα πιστεψτε με).

Συγγνωμη και παλι απο τα κοριτσια. Οσο για μενα...θα συνεχισω να προτιμω το γυναικειο φυλο, σεβαστειτε ομως τις επιλογες καποιων αλλων.
Καλη σας μερα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Και μετα παραπονιοσαστε γιατι δεν καταθετει εμπειριες κανεις εδω μεσα...Σε 2 ωρες σας το απεδειξα γιατι οντως κανεις δεν καταθετει εμπειριες. Γιατι αντι να εκτιμισετε την πληροφορηση, νομιζετε πως ειστε εξυπνοι κανοντας καυστικα σχολια που δεν διαφερουν και πολυ μεταξυ τους.

Η εμπειρια προφανως καιδεν υφισταται, συγγνωμη απο τα κοριτσια για την αναφορα των ονοματων τους. Το site απο οτι φαινεται θελει πολυ δουλεια ακομα. Συμβιβαστειται λοιπον με την πληροφορηση απο το google γιατι προσωπικες εμπειριες δεν προκειται να δειτε ποτε εδω μεσα και μολισ αποδειχτηκε οτι ΟΡΘΩΣ δεν βλεπεται.

Αλλαζω λοιπον το topic και το λεω: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Οι υπολοιπο ας συνεχισουν τα πολυ ωραια comments και αν μη τι αλλο καθε αλλο παρα εξυπνα (υπαρχουν πολυ πιο εξυπνα comments να κανετε απο το να πειτε καποιον θεα πιστεψτε με).

Συγγνωμη και παλι απο τα κοριτσια. Οσο για μενα...θα συνεχισω να προτιμω το γυναικειο φυλο, σεβαστειτε ομως τις επιλογες καποιων αλλων.
Καλη σας μερα.

Είλικρινά...ότι έχω συναντήσει εδώ μέσα συναντάς και έξω ,
με απόλυτη μάλιστα ταύτιση στην τοποθέτηση των
άπόψεων και στη δομή της έπιχειρηματολογίας.

Θα μου πείς τώρα βέβαια ..........
...το site είναι για μπουρδέλα όμως, τί σχέση έχουν όλα τα άλλα?????????????

Ελα τό κάναμε σούπα τό θρέντ..
Αντε τήν κάνουμε άπο έδώ !!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Κατσε ρε μεγαλε γιατι μας μπερδεψες.
Θα συνεχισεις λες να προτιμας το γυναικειο φυλο.
Να το γαμμας εννοεις ή τπτ στραπον κλπ απο μερους τους?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλησπερα σε ολουσ τους συναγωνιστες. Καταθετω μια εμπειρια με την τρανς Αγαπη και τη Ρανια.
Τις επισκεφτηκα στην Καλλιθεα αφου διαπραγματευτηκα την τιμη στα 150 και για τις 2 μαζι. Ανοιγει η Ρανια, με καλωσοριζει με οδηγει στο δωματιο οπου ερχεται και η Αγαπη φορώντας ενα καυτό σορτς. Σχετικα γρηγορες και αφου καβλα με ανεβαζει και καβλα με κατεβαζει η Ρανια γδυνονται, το ιδιο και εγω. Φιλιουνται και φτιαχνονται μεταξυ τους και η Ρανια καβλωνει αμέσως. Ενα εργαλειο αρκετά μεγάλο, οχι 23 ποντους οπως λεει, ομως πολυ δυνατο. Και η αγαπη δεν παει πίσω.Ερχονται προς το μερος μου και πιπωνουν και οι 2 μαζι πιεζωντας το κεφαλι μου και βριζοντας. Σε λιγο ξεκινα η Ρανια να μου βαζει δαχτυλο, και με στηνει στην Αγαπη η οποια ειχε καβλωσει τελειως. Με λιγο κοπο ξεκινα το σφυροκοπημα για κανα 5λεπτο ενω η Ρανια διπλα τον επαιζε.Ειχα τρελαθει με την Αγαπη, η οποια γαμουσε υπεροχα. Η Ρανια παιρνει σειρα με το εργαλειο ετοιμο. Καταθετει πρωτα η Ρανια και μετα η Αγαπη που ηθελε να γαμησει λιγο ακομα. Πολυ καλη εμπειρια, καλα κοριτσια, νομιζω αξιζουν τα χρηματα καθως δουλευουν ωραια μαζι και φταιχνοτναι ευκολα.
Αυτό δεν το είπες.
:think: Ποια τον είχε μεγαλύτερο και χοντρότερο?
Σε πόνεσαν λιγουλάκι?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Δηλαδη να νιωσουμε και ασχημα που τη "λεμε" σε καποιον που του αρεσει να τον πηδανε? Σε καποιον αντρα εννοω.Αν μας ελεγε πως αυτος πηδηξε τις πως τις λενε δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα,αλλα οταν μας περιγραφει πως τον πηδηξαν εγω (και αρκετοι αλλοι) εχω προβλημα.
Εδω ειναι χωρος για ανταλλαγη αποψεων κλπ κλπ για αντρες που πηδανε (απο γυναικα μεχρι πλαστικη κουκλα ή οτι εχει τρυπα τελος παντων).Αλλα χωρος για πουσταρες δεν ειναι,δεν μας ενδιαφερει πως σας πηδανε και ποιοι,δεν μας ενδιαφερει να μας το περιγραφετε,κρατειστε για τον εαυτο σας τα ξεκωλιασματα σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom