Νέα

Κατάθεση εμπειρίας - Τράνς Αγάπη Και Ράνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μου γυρισαν τα αντερα  να διαβαζω αυτο το ποστ,αλλα στο μπου ειμαστε οποτε ολα πεζουν στην τελικη ας μην το διαβαζα..

Θα θελα να τον βρισω να του πω ας πουμε <<ουστ παλιοπουστρα και δεν ντρεπεσαι καριολη και παλιο ανωμαλε και αλλα πολλα..>> αλλα οπως λεει και ο λαος αλλος τον τρωει και ζωριζεται και αλλος τον τρωει και δροσιζεται..οποτε ουδεις λογος.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
μα εγω δεν θεωρω τον εαυτο μου μαγκα,μαλλον εσυ ομως θεωρεις τον δικο σου εαυτο μαγκα και πουλας μαγκιες.Σιγα ρε φοβηθηκα.

Αντε πηγαινε να σε πηδηξουνε και σενα και ελα αυριο να μας πεις και εσυ την εμπειρια σου......προσεχε μην σε αφησουν εγκυο μονο.
:2funny: :2funny: απο το πληκτολογιο ξερω και εγω να τα γραφω. απο κοντα ομως ειναι διαφορετικα. αν θελεις ελα να μου πεις να παω να με γαμησουνε απο κοντα, αλλα δεν ξερω αν θα προλαβεις να τελειωσεις την προταση.πιες το καφεδακι σου τωρα οπως σου αρεσει και στο αβαταρ σου και μην φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν. υ.γ. εαν συνεχισεις να λες παλι τα ιδια επιβαιβεωνεις σε εμενα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα οτι εισαι Μαλακας και οτι δεν αλλαζεις. και δεν ξανα ασχολουμε αλλο μαζι σου.

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
==========================================================
@ trav_ANNA
θα ηθελες να μου πεις την γνωμη σου εδω
αν εχεις την καλοσυνη ?
η δική μου γνώμη δεν έχει καμία αξία ...γενικά πριν επισκεφτεις καποια κοπελα ...
παρε πληροφορηση απο άλλα μέλη εδω, που έχουν εμπειρια και μη πηγαινεις στα τυφλα...ετσι θα αποφυγεις και τις κακοτοπιες...αυτα !

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μου γυρισαν τα αντερα  να διαβαζω αυτο το ποστ,αλλα στο μπου ειμαστε οποτε ολα πεζουν στην τελικη ας μην το διαβαζα..

Θα θελα να τον βρισω να του πω ας πουμε <<ουστ παλιοπουστρα και δεν ντρεπεσαι καριολη και παλιο ανωμαλε και αλλα πολλα..>> αλλα οπως λεει και ο λαος αλλος τον τρωει και ζωριζεται και αλλος τον τρωει και δροσιζεται..οποτε ουδεις λογος.
συγγνωμη που παρεμβαινω φιλε,
αλλα εχω την αισθηση οτι αναμασας παρωχημενες τακτικες και αντιληψεις...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
συγγνωμη που παρεμβαινω φιλε,
αλλα εχω την αισθηση οτι αναμασας παρωχημενες τακτικες και αντιληψεις...
οχι φιλε πλακα εκανα.. δεν ασχολουμε με αυτα και δεν μπορω να εχω αντικιμενικη αποψη επι του θεματος.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δηλαδη να νιωσουμε και ασχημα που τη "λεμε" σε καποιον που του αρεσει να τον πηδανε? Σε καποιον αντρα εννοω.Αν μας ελεγε πως αυτος πηδηξε τις πως τις λενε δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα,αλλα οταν μας περιγραφει πως τον πηδηξαν εγω (και αρκετοι αλλοι) εχω προβλημα.
Εδω ειναι χωρος για ανταλλαγη αποψεων κλπ κλπ για αντρες που πηδανε (απο γυναικα μεχρι πλαστικη κουκλα ή οτι εχει τρυπα τελος παντων).Αλλα χωρος για πουσταρες δεν ειναι,δεν μας ενδιαφερει πως σας πηδανε και ποιοι,δεν μας ενδιαφερει να μας το περιγραφετε,κρατειστε για τον εαυτο σας τα ξεκωλιασματα σας.
αυτά που έγραψες μου κάθησαν στο στομάχι λιγάκι βαριά , ΔΕΝ χρειάζεται να κρίνουμε ο ένας τον άλλον,ένα φορουμ είναι που καθρεφτίζει την διαφορετικότητα της κοινωνίας μας. Ολες οι απόψεις σεβαστές εκτός εαν αρχ'ισουμε να καννιβαλίζουμε εκμεταλευόμενοι την ανωνυμία που προσφέρη το σαϊτ. Στο κάτω κάτω αυτη την εμπειρία του είθελε να μοιραστεί. Και εγώ σαν στρειτ που είμαι πολλές φορές μένω εκπληκτος με αυτά που διαβάζω στα διάφορα θρέντ αλλά προσπαθώ να μην κριτικάρω τα γούστα των υπολοίπων
Φιλικά Λ

edika

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
13
Πόντοι
0
Έχουμε χορτάσει ηθικοπλάστες και ηλίθιους.

ganger

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτά που έγραψες μου κάθησαν στο στομάχι λιγάκι βαριά , ΔΕΝ χρειάζεται να κρίνουμε ο ένας τον άλλον,ένα φορουμ είναι που καθρεφτίζει την διαφορετικότητα της κοινωνίας μας. Ολες οι απόψεις σεβαστές εκτός εαν αρχ'ισουμε να καννιβαλίζουμε εκμεταλευόμενοι την ανωνυμία που προσφέρη το σαϊτ. Στο κάτω κάτω αυτη την εμπειρία του είθελε να μοιραστεί. Και εγώ σαν στρειτ που είμαι πολλές φορές μένω εκπληκτος με αυτά που διαβάζω στα διάφορα θρέντ αλλά προσπαθώ να μην κριτικάρω τα γούστα των υπολοίπων
Φιλικά Λ

Συμφωνώ και επαυξάνω.Από τη στιγμή που υπάρχει στο site ειδική ενότητα για τρανς,νομίζω είναι άστοχο να κράζουμε κάποιον που καταθέτει μια εμπειρία την οποία στο κάτω-κάτω κάποια άλλα μέλη του site θα βρουν χρήσιμη και κατατοπιστική.Όσο και αν δε συμφωνώ με κάποιες επιλογές,είναι απόλυτα σεβαστές και προσωπικά με εκπλήσσουν περισσότερο κάποια άλλα θέματα(βλ.ουρολαγνεία-κοπρολαγνεία,ακόμα και οι πλαστικές κούκλες!!!)αλλά ποτέ δε θα κριτικάρω κάποιον για τις προτιμήσεις του(με εξαίρεση την παιδοφιλία βέβαια).

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
οι σεξουαλικές περιπέτειες και εμπειρίες του καθένα είναι σεβαστές και δεν είναι σωστό να γίνονται αντικείμενο ειρωνικής κριτικής.  

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αποσχολει μερικους το τι κανουν και πως το κανουν οι αλλοι στο κρεβατι τους. Τι σας νοιαζει αν καποιος εκφραζεται σεξουαλικα με τον εναν η με τον αλλον τροπο και μπαινετε στη διαδικασια να τον βρισετε και μαλιστα σε μια ενοτητα για τρανς του μπουδελα.κομ!!! Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Μαθηματα ηθικης σε ενα μπουρδελοσαιτ απο καποιους που επιβεβαιωνουν τον ανδρισμο τους αμφισβητωντας τον ανδρισμο των αλλων!!! Κλασσικη ελληνικη υποκρισια. Το γιατι μπαινετε στον κοπο να κλικαρετε τα θεματα αυτης της ενοτητας ειναι επισης αξιο αποριας.
Αντι να σκεφτειτε ποσο πολυ μας "πηδανε" κανονικοτατα και καθημερινα μεσα στην κοινωνια το κρατος και τα αφεντικα αυτου του τοπου...σας ενοχλει που καποιος ειχε μια παθητικη εμπειρια με δυο τρανς.
Αντι να αντιδραμε σε σοβαρα θεματα, ασχολουμαστε με μπουρδες κυριολεκτικα.
Τι σας νοιαζει τι κανει ο αλλος με τον πισινο του ρε παιδια???

Φιλικα παντα
Σκοπος μου δεν ειναι να προσβαλω καποιον...απλα με αυτα που γινονται τον τελευταιο καιρο...το παραλογο σε ολο του το μεγαλειο...

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Να υπενθυμίσουμε ότι το bourdela είναι χώρος παράθεσης σεξουαλικών απόψεων - εμπεριών κυρίως, που αφορά το τι κάνει κάποιος/κάποια στο κρεββάτι του (κι όχι μόνο). Κάθε άτομο έχει δικαιώμα να αναφέρει την εμπειρία του. Σαφώς, κάθε άτομο έχει δικαιώμα να αφήσει και σχόλια, να κριτικάρει. Είναι κρίμα γενικά να χλεύαζουμε κάποιες μάζες ανθρώπων που επέλεξαν στη σεξουαλική τους ζωή κάτι το διαφορετικό. Και δε μιλάμε για κάτι παράνομο. Άντρας συνουσιάστηκε με τρανς σε ενεργοπαθητικούς ρόλους. Αν τόσο πολύ αηδιάζει αυτό, η άγνοια είναι η καλύτερη επίθεση. Αν επιθυμούμε να κάνουμε πλάκα, ας προσθέσουμε μια ελαφριά δόση χιούμορ τύπου "Hotyan" :P. Όλοι έχουν δικαίωμα να μιλάνε εδώ μέσα, αλλά καλό να γίνεται σε ηπίους τόνους. Keep Bourdeling!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Και μετα παραπονιοσαστε γιατι δεν καταθετει εμπειριες κανεις εδω μεσα...Σε 2 ωρες σας το απεδειξα γιατι οντως κανεις δεν καταθετει εμπειριες. Γιατι αντι να εκτιμισετε την πληροφορηση, νομιζετε πως ειστε εξυπνοι κανοντας καυστικα σχολια που δεν διαφερουν και πολυ μεταξυ τους.

Η εμπειρια προφανως καιδεν υφισταται, συγγνωμη απο τα κοριτσια για την αναφορα των ονοματων τους. Το site απο οτι φαινεται θελει πολυ δουλεια ακομα. Συμβιβαστειται λοιπον με την πληροφορηση απο το google γιατι προσωπικες εμπειριες δεν προκειται να δειτε ποτε εδω μεσα και μολισ αποδειχτηκε οτι ΟΡΘΩΣ δεν βλεπεται.

Αλλαζω λοιπον το topic και το λεω: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Οι υπολοιπο ας συνεχισουν τα πολυ ωραια comments και αν μη τι αλλο καθε αλλο παρα εξυπνα (υπαρχουν πολυ πιο εξυπνα comments να κανετε απο το να πειτε καποιον θεα πιστεψτε με).

Συγγνωμη και παλι απο τα κοριτσια. Οσο για μενα...θα συνεχισω να προτιμω το γυναικειο φυλο, σεβαστειτε ομως τις επιλογες καποιων αλλων.
Καλη σας μερα.

τελικά άδικα το γαμησιάτικο;

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Αφού πέρασες καλά εσύ φίλε μου ΑΣΕ τους άλλους να κλαίνε.

Μερικοί γράφουν, για να γράφουν. Μην ασχολείσε με τέτοιους τύπους δεν αξίζει τον κόπο.

Johnnys.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αφού πέρασες καλά εσύ φίλε μου ΑΣΕ τους άλλους να κλαίνε.

Μερικοί γράφουν, για να γράφουν. Μην ασχολείσε με τέτοιους τύπους δεν αξίζει τον κόπο.

Johnnys.

τελικά, παίχτηκε το σκηνικό ή μούφα;

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Της καραπουτανάρας το κάγκελο γίνεται με τις τρανς στην Ελλάδα...και ειδικά με τις επισκέψεις αλλοδαπών...
Μόνο στο τς ντέιτινγκ να δείτε ότι έχουν προφίλ 68 τρανς κ κάποιες από αυτές θεές, αυτό λέει πάρα πολλά...
Αφήστε τους μαλάκες να κράζουν...

betatzis69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολουσ τους συναγωνιστες. Καταθετω μια εμπειρια με την τρανς Αγαπη και τη Ρανια.
Τις επισκεφτηκα στην Καλλιθεα αφου διαπραγματευτηκα την τιμη στα 150 και για τις 2 μαζι. Ανοιγει η Ρανια, με καλωσοριζει με οδηγει στο δωματιο οπου ερχεται και η Αγαπη φορώντας ενα καυτό σορτς. Σχετικα γρηγορες και αφου καβλα με ανεβαζει και καβλα με κατεβαζει η Ρανια γδυνονται, το ιδιο και εγω. Φιλιουνται και φτιαχνονται μεταξυ τους και η Ρανια καβλωνει αμέσως. Ενα εργαλειο αρκετά μεγάλο, οχι 23 ποντους οπως λεει, ομως πολυ δυνατο. Και η αγαπη δεν παει πίσω.Ερχονται προς το μερος μου και πιπωνουν και οι 2 μαζι πιεζωντας το κεφαλι μου και βριζοντας. Σε λιγο ξεκινα η Ρανια να μου βαζει δαχτυλο, και με στηνει στην Αγαπη η οποια ειχε καβλωσει τελειως. Με λιγο κοπο ξεκινα το σφυροκοπημα για κανα 5λεπτο ενω η Ρανια διπλα τον επαιζε.Ειχα τρελαθει με την Αγαπη, η οποια γαμουσε υπεροχα. Η Ρανια παιρνει σειρα με το εργαλειο ετοιμο. Καταθετει πρωτα η Ρανια και μετα η Αγαπη που ηθελε να γαμησει λιγο ακομα. Πολυ καλη εμπειρια, καλα κοριτσια, νομιζω αξιζουν τα χρηματα καθως δουλευουν ωραια μαζι και φταιχνοτναι ευκολα.

Γεια σου ρε Γαμίκουλα.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ρε μαλακες!

Ψαξτε να βρειτε την Belladonna που κανει παιχνιδι με τον nacho vidal και μια ladyboy!
Πολυ καυλα!

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
768
Πόντοι
86
betatzis που συχναζουν τα μωρα. με ενδιαφερει και μενα να ζισς το ιδιο!!! κανε και πμ αν θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom