amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.004
- Πόντοι
- 22.785
Δηλαδη να νιωσουμε και ασχημα που τη "λεμε" σε καποιον που του αρεσει να τον πηδανε? Σε καποιον αντρα εννοω.Αν μας ελεγε πως αυτος πηδηξε τις πως τις λενε δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα,αλλα οταν μας περιγραφει πως τον πηδηξαν εγω (και αρκετοι αλλοι) εχω προβλημα.
Εδω ειναι χωρος για ανταλλαγη αποψεων κλπ κλπ για αντρες που πηδανε (απο γυναικα μεχρι πλαστικη κουκλα ή οτι εχει τρυπα τελος παντων).Αλλα χωρος για πουσταρες δεν ειναι,δεν μας ενδιαφερει πως σας πηδανε και ποιοι,δεν μας ενδιαφερει να μας το περιγραφετε,κρατειστε για τον εαυτο σας τα ξεκωλιασματα σας.
Αν και τάχω βαρεθεί όλα αυτά θα σου πω πως η "ψυχανάλυση" δεν αφορά μόνο εσένα, τον μεσήλικα δηλαδή που βαράει τα πλήκτρα πίσω από μια όθόνη......
Αφορά τις κουκίδες και τελίτσες της ίλουστρασιόν περσόνας, που δυστυχώς για σένα έχει στραφεί εναντίον σου και σε έχει ρουφήξει.......... Shocked Shocked
Είμαι σίγουρος πώς στην πραγματική σου ζωή, άν έχεις, δεν υποστηρίζεις όλα αυτά τα άσχετα που γράφεις.
Σου το ξαναλέω, η ίκανότητα να γράφεις γρήγορα, η ίκανότητα χειρισμού του λόγου, η ίκανότητα νά γαμάς δεν σε νομιμοποιεί και δεν αρκεί από μόνη της σε ένα μέσο το οποίο μπορεί σου επιτρέπει να ξεγελάς αλλά όχι να κρύβεσαι........
Πρόσεξε τώρα την φοβερή άλαζονεία και την φοβερή ύποκρισία σου.......
Αντί να άγνοείς κάποιον που θεωρείς κάρβουνο του άπαντάς, ενώ είναι πασιφανές ότι δεν μπορείς να άπαντήσεις.
Δες τις αντιφάσεις σου και τις έμμονές σου γιατί νομοτελειακά πάς για δεύτερος ...πιστωτής !!!
Καλό Σ/Κ άγαπητε ..και τα σέβη μου, άπο ένα χαζό μέλος τής έν λόγω κοινότητος !!!!!!!!!!!