Νέα

Κατάθεση εμπειρίας - Τράνς Αγάπη Και Ράνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Δηλαδη να νιωσουμε και ασχημα που τη "λεμε" σε καποιον που του αρεσει να τον πηδανε? Σε καποιον αντρα εννοω.Αν μας ελεγε πως αυτος πηδηξε τις πως τις λενε δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα,αλλα οταν μας περιγραφει πως τον πηδηξαν εγω (και αρκετοι αλλοι) εχω προβλημα.
Εδω ειναι χωρος για ανταλλαγη αποψεων κλπ κλπ για αντρες που πηδανε (απο γυναικα μεχρι πλαστικη κουκλα ή οτι εχει τρυπα τελος παντων).Αλλα χωρος για πουσταρες δεν ειναι,δεν μας ενδιαφερει πως σας πηδανε και ποιοι,δεν μας ενδιαφερει να μας το περιγραφετε,κρατειστε για τον εαυτο σας τα ξεκωλιασματα σας.

Αν και τάχω βαρεθεί όλα αυτά θα σου πω πως η "ψυχανάλυση" δεν αφορά μόνο εσένα, τον μεσήλικα δηλαδή που βαράει τα πλήκτρα πίσω από μια όθόνη......
Αφορά τις κουκίδες και τελίτσες της ίλουστρασιόν περσόνας,  που δυστυχώς για σένα έχει στραφεί εναντίον σου και σε έχει ρουφήξει.......... Shocked Shocked
Είμαι σίγουρος πώς στην πραγματική σου ζωή, άν έχεις, δεν υποστηρίζεις όλα αυτά τα άσχετα που γράφεις.
Σου το ξαναλέω, η ίκανότητα να γράφεις γρήγορα, η ίκανότητα χειρισμού του λόγου, η ίκανότητα νά γαμάς  δεν σε νομιμοποιεί και δεν αρκεί από μόνη της σε ένα μέσο το οποίο μπορεί σου επιτρέπει να ξεγελάς αλλά όχι να κρύβεσαι........
Πρόσεξε τώρα την φοβερή άλαζονεία και την φοβερή ύποκρισία σου.......
Αντί να άγνοείς κάποιον που θεωρείς κάρβουνο του άπαντάς,  ενώ είναι πασιφανές ότι δεν μπορείς να άπαντήσεις.  
Δες τις αντιφάσεις σου και τις έμμονές σου  γιατί νομοτελειακά πάς για δεύτερος ...πιστωτής !!!

Καλό Σ/Κ  άγαπητε ..και τα σέβη μου, άπο ένα χαζό μέλος τής έν λόγω κοινότητος !!!!!!!!!!!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Καλό Σ/Κ  άγαπητε ..και τα σέβη μου, άπο ένα χαζό μέλος τής έν λόγω κοινότητος !!!!!!!!!!

η αυτογνωσια ειναι μεγαλο προσον

καλο σκ και σε σενα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
η αυτογνωσια ειναι μεγαλο προσον

καλο σκ και σε σενα

Με τη συνείδησή μου τσακώνομαι κάθε μέρα..............

Και να ήθελα να την γράψω ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, δεν μέ άφήνει.......................

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολουσ τους συναγωνιστες. Καταθετω μια εμπειρια με την τρανς Αγαπη και τη Ρανια.
Τις επισκεφτηκα στην Καλλιθεα αφου διαπραγματευτηκα την τιμη στα 150 και για τις 2 μαζι. Ανοιγει η Ρανια, με καλωσοριζει με οδηγει στο δωματιο οπου ερχεται και η Αγαπη φορώντας ενα καυτό σορτς. Σχετικα γρηγορες και αφου καβλα με ανεβαζει και καβλα με κατεβαζει η Ρανια γδυνονται, το ιδιο και εγω. Φιλιουνται και φτιαχνονται μεταξυ τους και η Ρανια καβλωνει αμέσως. Ενα εργαλειο αρκετά μεγάλο, οχι 23 ποντους οπως λεει, ομως πολυ δυνατο. Και η αγαπη δεν παει πίσω.Ερχονται προς το μερος μου και πιπωνουν και οι 2 μαζι πιεζωντας το κεφαλι μου και βριζοντας. Σε λιγο ξεκινα η Ρανια να μου βαζει δαχτυλο, και με στηνει στην Αγαπη η οποια ειχε καβλωσει τελειως. Με λιγο κοπο ξεκινα το σφυροκοπημα για κανα 5λεπτο ενω η Ρανια διπλα τον επαιζε.Ειχα τρελαθει με την Αγαπη, η οποια γαμουσε υπεροχα. Η Ρανια παιρνει σειρα με το εργαλειο ετοιμο. Καταθετει πρωτα η Ρανια και μετα η Αγαπη που ηθελε να γαμησει λιγο ακομα. Πολυ καλη εμπειρια, καλα κοριτσια, νομιζω αξιζουν τα χρηματα καθως δουλευουν ωραια μαζι και φταιχνοτναι ευκολα.
καλα εκανες και εγραψες την εμπειρια σου. και την εγραψες στο foroum τραβεστι/transexual, οποτε οποιος ενοχλειτε ας μην μπαινει σε αυτο το foroum, ειναι απλα τα πραγματα...

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Καλα τα λες Κubadοr26 μαζι σου για να δουμε ολοι τι κομπλεξισμος υπαρχει. Το thread λεει τρανσεξεουαλ οποιος δε γουσταρει ας μην μπει.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Και μετα παραπονιοσαστε γιατι δεν καταθετει εμπειριες κανεις εδω μεσα...Σε 2 ωρες σας το απεδειξα γιατι οντως κανεις δεν καταθετει εμπειριες. Γιατι αντι να εκτιμισετε την πληροφορηση, νομιζετε πως ειστε εξυπνοι κανοντας καυστικα σχολια που δεν διαφερουν και πολυ μεταξυ τους.

Η εμπειρια προφανως καιδεν υφισταται, συγγνωμη απο τα κοριτσια για την αναφορα των ονοματων τους. Το site απο οτι φαινεται θελει πολυ δουλεια ακομα. Συμβιβαστειται λοιπον με την πληροφορηση απο το google γιατι προσωπικες εμπειριες δεν προκειται να δειτε ποτε εδω μεσα και μολισ αποδειχτηκε οτι ΟΡΘΩΣ δεν βλεπεται.

Αλλαζω λοιπον το topic και το λεω: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Οι υπολοιπο ας συνεχισουν τα πολυ ωραια comments και αν μη τι αλλο καθε αλλο παρα εξυπνα (υπαρχουν πολυ πιο εξυπνα comments να κανετε απο το να πειτε καποιον θεα πιστεψτε με).
Συγγνωμη και παλι απο τα κοριτσια. Οσο για μενα...θα συνεχισω να προτιμω το γυναικειο φυλο, σεβαστειτε ομως τις επιλογες καποιων αλλων.
Καλη σας μερα.
ρε φιλε, πιστεψε με, δεν φταιει το οτι εγραψες οτι ηταν ενεργητικες μαζι σου. ειτε ειναι αληθεια ειτε ειναι ψεματα. φταινε μερικοι εδω μεσα που απλα θελουν να στην πουν ειτε επειδη δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν, ειτε επειδη την βρισκουν ετσι, ειτε επειδη εκεινοι ειναι οι σωστοι και τα ξερουν ολα. εδω εμενα μου την λεγανε που ανεφερα οτι κολλησα ελαφρια ασθενια απο μια κοπελα, και την περιεγραψα και ειπα και που δουλευει, για να μην την πατηση και κανενα αλλο παλικαρι, και μου καναν σχολια οτι τετοια γκομενα πηγες και πηδηξες και δεν την ειδες πως ηταν και κατι τετοια! οτι εκεινοι και καλα δεν θα πηγαιναν ποτε μαζι της. :jerking: δεν ειναι ολοι ετσι εδω μεσα, αλλα καποιοι ειναι. γιαυτο να ξερεις και εσυ και οι υπολοιποι οτι οταν γραφετε μια εμπειρια σας και σας κραξουν καποιοι γραφτε τους στα @@ σας!οι υπολοιποι που θα σας διαβασουν θα το εκτιμησουν  ;)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ναι λογικο,οι πουσταρες αλληλοεκτιμιουνται
εσύ ρε φίλε γατί γράφεις και απαντάς σε ποστ με πουστάρες που δεν τις γουστάρεις? αν δεν σε εκφράζει,το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία..αλλά έτσι είναι...όταν λέμε τους άλλους πουστάρες νιώθουμε πιο άντρακλες, έτσι ? (να δείτε που και αυτό το θέμα θα γίνει πεδίο αντιπαράθεσης για το ποιος είναι πιο άντρας, εκείνος που γαμάει τρανς ή εκείνος που τον πηδάνε)τεσπα, στο θέμα μας.. φίλε kubador προσωπικά θα ήθελα πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες κι άσε τους "αντρακλες" να κουρεύονται

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
συγνώμη για την παρμβαση ...σπάνια μιλαω σε αλλα θρεντ...ετσι κι αλλιως πολλοι απο σας  που υποστηριζετε την διαφορετικοτητα, δε μου μιλατε καν...ουτε θα μιλαγατε αν λαμβανα υβριστικα μηνυματα...υποκτριτικο ..αλλα αποδεκτο .... ενα εχω να πω .... σε οσους διαφωνουν με τα "κεφια" καθε ενος ..."πουστης" δεν εισαι στο κρεβατι αλλα στο χαρακτηρα.... δε το λεω εγω...το λενε ολοι "πουστικη συμπεριφορα" ...το λεω για οσους μιλησαν τοσο απαξιωτικα για τις επιλογες του κυριου εδω ....αν καποιος θελει να ειναι αντρας ...οχι να τις ασπαστει..αλλα, ας αναγνωρισει την ελευθερια των αλλων, να την βρισκουν οπως θελουν, εφοσον δεν ενοχλουν...αυτο ειναι αντρας ..
φιλακια και συγνωμη..μια  γνωμη ειπα,  απλα..

Υ.Γ. σε οσους υποστηριξαν εδω την διαφορετικοτητα τους ...εχω να πω.. υποστηριξτε την και πολυ καλα κανετε....αλλα να δεχεστε και την επιλογη των αλλων ...μην υποστηριζετε μονο τη δικη σας επιλογη...γιατι ειναι ΚΑΙ αυτο ρατσιστικο....Αννα

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ρε φιλε, πιστεψε με, δεν φταιει το οτι εγραψες οτι ηταν ενεργητικες μαζι σου. ειτε ειναι αληθεια ειτε ειναι ψεματα. φταινε μερικοι εδω μεσα που απλα θελουν να στην πουν ειτε επειδη δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν, ειτε επειδη την βρισκουν ετσι, ειτε επειδη εκεινοι ειναι οι σωστοι και τα ξερουν ολα. εδω εμενα μου την λεγανε που ανεφερα οτι κολλησα ελαφρια ασθενια απο μια κοπελα, και την περιεγραψα και ειπα και που δουλευει, για να μην την πατηση και κανενα αλλο παλικαρι, και μου καναν σχολια οτι τετοια γκομενα πηγες και πηδηξες και δεν την ειδες πως ηταν και κατι τετοια! οτι εκεινοι και καλα δεν θα πηγαιναν ποτε μαζι της. :jerking: δεν ειναι ολοι ετσι εδω μεσα, αλλα καποιοι ειναι. γιαυτο να ξερεις και εσυ και οι υπολοιποι οτι οταν γραφετε μια εμπειρια σας και σας κραξουν καποιοι γραφτε τους στα @@ σας!οι υπολοιποι που θα σας διαβασουν θα το εκτιμησουν  ;)

απλα σωστος

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
την ρανια την ειχα συναντησει στην καβαλας, αλλα και πιο παλια στο ξενοδοχειο πισω απο το δημαρχειο της αθηνας, εκει που κανουν πιατσα τα μαυρακια τωρα. νομιζω δουλευε σαν τζενη η τζουλια.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
την ρανια την ειχα συναντησει στην καβαλας, αλλα και πιο παλια στο ξενοδοχειο πισω απο το δημαρχειο της αθηνας, εκει που κανουν πιατσα τα μαυρακια τωρα. νομιζω δουλευε σαν τζενη η τζουλια.
πες μας ντε βρε συνάδελφε την εμπειρία σου.. καλή ή κακή ?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ναι λογικο,οι πουσταρες αλληλοεκτιμιουνται
:) ξερεις οτι κατι μαγκακια σαν εσενα τα τρωω 2-2 για σνακ. χαλαρωσε λιγακι γιατι θα τα πατησεις. και σε περιπτωση που δεν το βλεπεις μονο αντιπαθητικος γινεσαι απο ολα τα αλλα μελη του σαιτ με αυτα που γραφεις  :2funny: :2funny:

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
στο ξενοδοχειο ειχα παει 2-3 φορες μαζι της πολυ καλη, με ορεξη για παιχνιδια. πολυ καβλιαρα και πολυ καλο εργαλειο, αλλα οπως ειπε και ο φιλος που ανοιξε την κουβεντα 23 με τιποτα. την μια φορα εχυσε και αυτη μαζι μου. καβαλας που την ειχα βρει, πιο μετρια πραγματα. ισως να φταιει και το αμαξι που δεν βολευει για πολλα. κατα 99% ειναι η ρανια αν και εχουν περασει αρκετα χρονια. περιμενω να ακουσω αλλες εμπειριες και τα ξαναλεμε.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
ξερεις οτι κατι μαγκακια σαν εσενα τα τρωω 2-2 για σνακ.

μα εγω δεν θεωρω τον εαυτο μου μαγκα,μαλλον εσυ ομως θεωρεις τον δικο σου εαυτο μαγκα και πουλας μαγκιες.Σιγα ρε φοβηθηκα.

Αντε πηγαινε να σε πηδηξουνε και σενα και ελα αυριο να μας πεις και εσυ την εμπειρια σου......προσεχε μην σε αφησουν εγκυο μονο.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δηλαδη να νιωσουμε και ασχημα που τη "λεμε" σε καποιον που του αρεσει να τον πηδανε? Σε καποιον αντρα εννοω.Αν μας ελεγε πως αυτος πηδηξε τις πως τις λενε δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα,αλλα οταν μας περιγραφει πως τον πηδηξαν εγω (και αρκετοι αλλοι) εχω προβλημα.
Εδω ειναι χωρος για ανταλλαγη αποψεων κλπ κλπ για αντρες που πηδανε (απο γυναικα μεχρι πλαστικη κουκλα ή οτι εχει τρυπα τελος παντων).Αλλα χωρος για πουσταρες δεν ειναι,δεν μας ενδιαφερει πως σας πηδανε και ποιοι,δεν μας ενδιαφερει να μας το περιγραφετε,κρατειστε για τον εαυτο σας τα ξεκωλιασματα σας.

Αυτο γιατι δεν ερχεται καποιος μοδερατορ , να το επιβεβαιωσει και αν ειναι ετσι , γιατι οχι , να σβησει το παρων θεμα ?
και αν δεν ειναι ετσι , γιατι δεν σβηνει τα ακυρα ποστ ??

=================================================
ρε φιλε, πιστεψε με, δεν φταιει το οτι εγραψες οτι ηταν ενεργητικες μαζι σου. ειτε ειναι αληθεια ειτε ειναι ψεματα. φταινε μερικοι εδω μεσα που απλα θελουν να στην πουν ειτε επειδη δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν, ειτε επειδη την βρισκουν ετσι, ειτε επειδη εκεινοι ειναι οι σωστοι και τα ξερουν ολα. εδω εμενα μου την λεγανε που ανεφερα οτι κολλησα ελαφρια ασθενια απο μια κοπελα, και την περιεγραψα και ειπα και που δουλευει, για να μην την πατηση και κανενα αλλο παλικαρι, και μου καναν σχολια οτι τετοια γκομενα πηγες και πηδηξες και δεν την ειδες πως ηταν και κατι τετοια! οτι εκεινοι και καλα δεν θα πηγαιναν ποτε μαζι της. Jerking Off δεν ειναι ολοι ετσι εδω μεσα, αλλα καποιοι ειναι. γιαυτο να ξερεις και εσυ και οι υπολοιποι οτι οταν γραφετε μια εμπειρια σας και σας κραξουν καποιοι γραφτε τους στα @@ σας!οι υπολοιποι που θα σας διαβασουν θα το εκτιμησουν  Wink

so fucking true... :/

==========================================================

συγνώμη για την παρμβαση ...σπάνια μιλαω σε αλλα θρεντ...
@ trav_ANNA
θα ηθελες να μου πεις την γνωμη σου εδω
αν εχεις την καλοσυνη ?

Λεφτερια σε καθε Kubador26 και σε καθε abebablom*  :rockon: :rockon: :rockon:

*

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Καλα τα λες Κubadοr26 μαζι σου για να δουμε ολοι τι κομπλεξισμος υπαρχει. Το thread λεει τρανσεξεουαλ οποιος δε γουσταρει ας μην μπει.
το νικ "κουβαδορος" ειναι θέικο...
:2funny: :2funny:οτι πρεπει να παιζει στοιχημα!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μαλιστα...ενας πουστης περιγραφει πως τον πηδηξαν δυο αλλοι πουστηδες.

Και που ειναι το κακο να παραθετει καποιος
την εμπειρια του σε ενα site εξ ολοκληρου ερωτικου περιεχομενου???

Αν δεν γουσταρεις μην διαβαζεις!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Εσυ οπως φαινεται εχεις τελειωσει την θεολογικη σχολη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom