Νέα

Κατάθεση εμπειρίας - Τράνς Αγάπη Και Ράνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Βρε κομπλεξικοί και βλάκες...εδώ είναι θρέντ για τρανσέξουαλ και τραβεστί!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?? ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ? Όποιος ενοχλήτε ας μην μπαίνει αλλά μάλλον σας ενδιαφέρει και εσάς και πολύ πιθανό να τον παίζατε όταν διαβάζατε κάποια ιστορία....ούτε την παιδεία και ούτε το επίπεδο δεν έχετε για να ήσαστε σε ένα τέτοιο φόρουμ που συζητάμε για γαμήσια....εδώ ο άλλος σας είπε ότι κόλλησε μια ελαφριά αρρώστια σας είπε σε πιο ντέλο ήταν και πέσατε πάνω του να τον πρήξετε...σας χρειάζεται να πάτε και μετά να σας πει κάποιος ότι ήταν γνωστό το μέρος και η γκόμενα....
αλλά δεν υπάρχει επίπεδο ούτε και για γαμοσυζητήσεις  με κάποια άτομα...   

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
φίλαράκο να ξέρεις στα σαιτς μετράνε τα κτυπήματα και τα logins και μόνο, για να πουλήσουν διαφιμήσεις, α μπράβο α μπράβο.

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
αν διαβαζες λιγο πιο προσεχτικα θα εβλεπες οτι δεν ειμαι εγω αυτος που γραφει την εμπειρια αυτη, και οτι και ο φιλος που την γραφει δεν ειναι αληθεια.τεσπα εγω την αγαπη την βλεπω στις φωτο και μου σηκωνεται ασχημα,αλλα δεν πιστευω να παω ποτε μαζι της γιατι εχω ακουσει και οτι δεν εχει καλη συμπερηφορα, και εχει και ενα στυλ ψιλομαγκακι καποιες φορες που εχει γραψει εδω.(τετοιο στυλακι εχει και η lymperti-ελευθερια) που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε και γι αυτο δεν θα την ξανασυναντησω.

έχεις απόλυτο δίκιο φιλαράκι σε αυτό που έγραψες για την Αγάπη.
είναι πολύ καύλα ,αλλά από συμπεριφορά υστερεί πάρα πολύ.
την επισκέφθηκα πριν κάτι μέρες και το μετάνιωσα
εντελώς ξεπέτα,ούτε στην Φυλής δεν βιάζονται έτσι

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΑΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΑΓΑΠΗ 

με αριστα το 10

Εμφάνιση (πρόσωπο) ---> 7,5
Εμφάνιση (σώμα)---> 7 ( ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ )
Γενική συμπεριφορά ---> 7
Επικοινωνία -----> 7
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή ---> 7
Σχέση απόδοσης/τιμής ----->7
πιπα ---> χωρις και με προφιλακτικο

Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα ( 65% )

τιμη 70 ευρο 30 λεπτα

η φωτο 100% αληθινες

Ρανια

με αριστα το 10

Εμφάνιση (πρόσωπο) ---> 5
Εμφάνιση (σώμα)---> 5 
Γενική συμπεριφορά ---> 6
Επικοινωνία -----> 7
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή ---> 7
Σχέση απόδοσης/τιμής ----->6
πιπα ---> χωρις και με προφιλακτικο

Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα ( οχι )

τιμη 60 ευρο 30 λεπτα

η φωτο 100% αληθινες

dekaneas25

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
260
Πόντοι
20
είχα πάει με την ράνια όταν ήταν ακόμα στην "παπασοπουλου" 2.από πρόσωπο δεν όταν κάτι το ιδιαίτερο,ψιλή, αρκετά καλο στήθος.μπορώ να πω πως γούσταρε την όλη φάση akai "εκετα" ευδιάθετη.μπήκε μέσα μιλήσαμε και γδύθηκε...εκεί έχασα το φως μου...."πραγματυικα" μεγάλα προσόντα και παρόλο που ήταν "ξεκαουλομενο" φαινόταν τεράστιο.μου φόρεσε καποτά και την βλέπω να φοράει και αυτή λέγοντας το θεϊκό "να μην λερώσουμε τα σεντόνια...."και συνάδελφοι όπως με γλείφει(αρκετά καλά)γυρνάει και μου λέει εμενα θα με αφήσεις έτσι και μου τον χώνει στο στόμα...ομόλογο πως ξαφνιάστηκα αλλα το αποτέλεσμα με δικαίωσε...(αρκετά καλή στήσει) αφού καύλωσε ok την γύρισα να την γαμήσω όπου και τελειωσα.
ελπίζω να βοήθησα 
καλή προσπάθεια γίνεται εδώ όταν βεβαια γράφονται "εμεπειριεω" όχι μαλακια

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
eixa paei me tin rania otan itan akoma stin papasopoulou 2.apo prosopo den otan kati to idiaitero,psili, arketa kalo stithos.mporo na po pos goustare tin oli fasi akai eketa eudiatheti.mpike mesa milisame kai gdithike...ekei exasa to fos mou....pragmatyika megala prosonta kai parolo pou itan ksekaulomeno fainotan terastio.mou forese kapota kai tin blepo na foraei kai auti legontas to theiko "na min lerosoume ta sentonia...."kai sunadelfoi opos me glifei(arketa kala)gyrnaei kai mou leei emena tha me afhseis etsi kai mou ton xonei sto stoma...omologo pos ksafniastika alla to apotelesma me dikaiose...(arketa kali stisi) afou kaulose ok tin gyrisa na tin gamiso opou kai teleiosa.
elpizo na boithisa 
kali prospatheia ginetai edo otan bebaia grafontai emepeiriew oxi malakia
γραφε ελληνικα μας εβγαλες τα ματια

nest35

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
eixa paei me tin rania otan itan akoma stin papasopoulou 2.apo prosopo den otan kati to idiaitero,psili, arketa kalo stithos.mporo na po pos goustare tin oli fasi akai eketa eudiatheti.mpike mesa milisame kai gdithike...ekei exasa to fos mou....pragmatyika megala prosonta kai parolo pou itan ksekaulomeno fainotan terastio.mou forese kapota kai tin blepo na foraei kai auti legontas to theiko "na min lerosoume ta sentonia...."kai sunadelfoi opos me glifei(arketa kala)gyrnaei kai mou leei emena tha me afhseis etsi kai mou ton xonei sto stoma...omologo pos ksafniastika alla to apotelesma me dikaiose...(arketa kali stisi) afou kaulose ok tin gyrisa na tin gamiso opou kai teleiosa.
elpizo na boithisa
kali prospatheia ginetai edo otan bebaia grafontai emepeiriew oxi malakia

ποιο κατω γραφει οτι ολα αυτα που εγραψε ηταν ψεμματα.

dekaneas25

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
260
Πόντοι
20
nest 23 εισαι μαλακας ή εξυπνακιας? ιδου η απορια!!!!που λεω ρε οτι ειναι ψεματα????

nest35

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η εμπειρια προφανως καιδεν υφισταται, συγγνωμη απο τα κοριτσια για την αναφορα των ονοματων τους. Το site απο οτι φαινεται θελει πολυ δουλεια ακομα. Συμβιβαστειται λοιπον με την πληροφορηση απο το google γιατι προσωπικες εμπειριες δεν προκειται να δειτε ποτε εδω μεσα και μολισ αποδειχτηκε οτι ΟΡΘΩΣ δεν βλεπεται.

nest35

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και μετα παραπονιοσαστε γιατι δεν καταθετει εμπειριες κανεις εδω μεσα...Σε 2 ωρες σας το απεδειξα γιατι οντως κανεις δεν καταθετει εμπειριες. Γιατι αντι να εκτιμισετε την πληροφορηση, νομιζετε πως ειστε εξυπνοι κανοντας καυστικα σχολια που δεν διαφερουν και πολυ μεταξυ τους.

Η εμπειρια προφανως καιδεν υφισταται, συγγνωμη απο τα κοριτσια για την αναφορα των ονοματων τους. Το site απο οτι φαινεται θελει πολυ δουλεια ακομα. Συμβιβαστειται λοιπον με την πληροφορηση απο το google γιατι προσωπικες εμπειριες δεν προκειται να δειτε ποτε εδω μεσα και μολισ αποδειχτηκε οτι ΟΡΘΩΣ δεν βλεπεται.

Αλλαζω λοιπον το topic και το λεω: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Οι υπολοιπο ας συνεχισουν τα πολυ ωραια comments και αν μη τι αλλο καθε αλλο παρα εξυπνα (υπαρχουν πολυ πιο εξυπνα comments να κανετε απο το να πειτε καποιον θεα πιστεψτε με).

Συγγνωμη και παλι απο τα κοριτσια. Οσο για μενα...θα συνεχισω να προτιμω το γυναικειο φυλο, σεβαστειτε ομως τις επιλογες καποιων αλλων.
Καλη σας μερα.

dekaneas25

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
260
Πόντοι
20
και σε ξαναρωταω που ειπα ψεματα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
και σε ξαναρωταω που ειπα ψεματα
Σε δουλευει ο ηλίθιος κλώνος.
Αντιγραφει παραθέσεις άλλων.
Μήν του δίνεις σημασία, οπου ναναι θα τον πάρουν χαμπάρι και θα φάει το μπάν του. ;)

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
Κειμενο dekaneas25

Η εμπειρια που εχει καταθεσει στο σιτε ο dekaneas25

ειναι κατα 70% αληθινη γνωριζω τη συγεκριμενη κοπελλα και αυτα που γραφει

της τεριαζουν ... απλα ο μεσος ορος αξιολογησης της κοπελλας σε γενικες γραμμες ειναι το 6 με 7

max ενω καποιος που δεν γνωριζει απο το κειμενο τη βαζει στο 8 με 8,5 !!!

επισεις κατι που θελω να τονισω ειναι οτι οταν οι τρανς δουλευον σε studio οπως το παπαδοπουλου  

δυσκολα τους σηκονετε και ζητανε να τελειωσουν γιατι πηγενουν με πανω απο 10 πελατες στη βαρδια ...

ελπιζω να κατανοητε αυτο που γραφω αυτοι που ξερετε το αντικειμενο

εκει ειναι more passive που λεμε

zitos1983

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
που ειναι η Αγαπη?? πρεπει να βοηθησετε τους νεοτερους σε αυτο! Που αλλου να το γραψω χθες πηρα το κινητο που ειχε και βγηκε μια αλλη κυρια (δεν ξερω ποια ηταν) και μου λεει οτι εχει σταματησει εδω και τριμηνο

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα νευρα μου!!!!!!!!!! εαν σταματησε για αυτα που λεγατε (αρνητικες κριτικες) ειστε πολυ μεγαλοι..........πολυ μεγαλοι, γιατι φαγαμε ολη την φολα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τον αραπη τον αραπη  :2funny: :2funny: :2funny:

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και μετα παραπονιοσαστε γιατι δεν καταθετει εμπειριες κανεις εδω μεσα...Σε 2 ωρες σας το απεδειξα γιατι οντως κανεις δεν καταθετει εμπειριες. Γιατι αντι να εκτιμισετε την πληροφορηση, νομιζετε πως ειστε εξυπνοι κανοντας καυστικα σχολια που δεν διαφερουν και πολυ μεταξυ τους.

Αλλαζω λοιπον το topic και το λεω: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Οι υπολοιπο ας συνεχισουν τα πολυ ωραια comments και αν μη τι αλλο καθε αλλο παρα εξυπνα (υπαρχουν πολυ πιο εξυπνα comments να κανετε απο το να πειτε καποιον θεα πιστεψτε με).

Συγγνωμη και παλι απο τα κοριτσια. Οσο για μενα...θα συνεχισω να προτιμω το γυναικειο φυλο, σεβαστειτε ομως τις επιλογες καποιων αλλων.
Καλη σας μερα.

καλά ρε φίλε αφού εσύ προτιμάς το γυναικείο φύλο που ξέρεις ότι το συγκεκριμένο σχόλιο δεν είναι πραγματικό ....?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom