Νέα

Κατάθεση εμπειρίας - Τράνς Αγάπη Και Ράνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολουσ τους συναγωνιστες. Καταθετω μια εμπειρια με την τρανς Αγαπη και τη Ρανια.
Τις επισκεφτηκα στην Καλλιθεα αφου διαπραγματευτηκα την τιμη στα 150 και για τις 2 μαζι. Ανοιγει η Ρανια, με καλωσοριζει με οδηγει στο δωματιο οπου ερχεται και η Αγαπη φορώντας ενα καυτό σορτς. Σχετικα γρηγορες και αφου καβλα με ανεβαζει και καβλα με κατεβαζει η Ρανια γδυνονται, το ιδιο και εγω. Φιλιουνται και φτιαχνονται μεταξυ τους και η Ρανια καβλωνει αμέσως. Ενα εργαλειο αρκετά μεγάλο, οχι 23 ποντους οπως λεει, ομως πολυ δυνατο. Και η αγαπη δεν παει πίσω.Ερχονται προς το μερος μου και πιπωνουν και οι 2 μαζι πιεζωντας το κεφαλι μου και βριζοντας. Σε λιγο ξεκινα η Ρανια να μου βαζει δαχτυλο, και με στηνει στην Αγαπη η οποια ειχε καβλωσει τελειως. Με λιγο κοπο ξεκινα το σφυροκοπημα για κανα 5λεπτο ενω η Ρανια διπλα τον επαιζε.Ειχα τρελαθει με την Αγαπη, η οποια γαμουσε υπεροχα. Η Ρανια παιρνει σειρα με το εργαλειο ετοιμο. Καταθετει πρωτα η Ρανια και μετα η Αγαπη που ηθελε να γαμησει λιγο ακομα. Πολυ καλη εμπειρια, καλα κοριτσια, νομιζω αξιζουν τα χρηματα καθως δουλευουν ωραια μαζι και φταιχνοτναι ευκολα.
Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες. Πόση ώρα κράτησε η κατάσταση  :huh: Και τι άλλο κάνατε  :huh:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Το θέμα μου θύμισε το απίστευτο ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλωφορούσε κάποτε

Πες μου το κάνεις απο μικρός αυτό......

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
κατατοπιστικοτατος...
αν διαβαζες λιγο πιο προσεχτικα θα εβλεπες οτι δεν ειμαι εγω αυτος που γραφει την εμπειρια αυτη, και οτι και ο φιλος που την γραφει δεν ειναι αληθεια.τεσπα εγω την αγαπη την βλεπω στις φωτο και μου σηκωνεται ασχημα,αλλα δεν πιστευω να παω ποτε μαζι της γιατι εχω ακουσει και οτι δεν εχει καλη συμπερηφορα, και εχει και ενα στυλ ψιλομαγκακι καποιες φορες που εχει γραψει εδω.(τετοιο στυλακι εχει και η lymperti-ελευθερια) που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε και γι αυτο δεν θα την ξανασυναντησω.

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
αν διαβαζες λιγο πιο προσεχτικα θα εβλεπες οτι δεν ειμαι εγω αυτος που γραφει την εμπειρια αυτη, και οτι και ο φιλος που την γραφει δεν ειναι αληθεια.τεσπα εγω την αγαπη την βλεπω στις φωτο και μου σηκωνεται ασχημα,αλλα δεν πιστευω να παω ποτε μαζι της γιατι εχω ακουσει και οτι δεν εχει καλη συμπερηφορα, και εχει και ενα στυλ ψιλομαγκακι καποιες φορες που εχει γραψει εδω.(τετοιο στυλακι εχει και η lymperti-ελευθερια) που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε και γι αυτο δεν θα την ξανασυναντησω.
Ναι ρε τυπε μου εσενα ρωτησα γιατι εχεις καποια εμπειρια επι του θεματος και ο θεματοθετης εχει να μπει καιρο,ty παντος...
Οτι ειναι καυλα η αγαπη ειναι...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Ναι ρε τυπε μου εσενα ρωτησα γιατι εχεις καποια εμπειρια επι του θεματος και ο θεματοθετης εχει να μπει καιρο,ty παντος...
Οτι ειναι καυλα η αγαπη ειναι...
οτι ειναι ειναι αλλα εγω δεν θα πηγαινα.αμα σε ξενερωσει σε ασχημο σημειο τι να το κανεις μετα που ειναι καυλα. επισης. αυτες που βαζουν συνεχεια αγγελιες πχ αγαπη τζουλι ντεζη μανια νανα ειναι αυτες που δεν εχουν πολυ δουλεια η καθολου και πανε να ψαρεψουν κοσμο. οπου βλεπεις πολυ διαφημηση δεν ειναι και πολυ καλο... ;)

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Αγαπητέ Brad pitt έχεις δίκιο. Αλλά έχω μπερδευτεί διότι με τις μαμακίες που έχουν καταθέσει κάποιοι, έχω ξεχάσει τι έχει γράψει το παλικάρι που κατάθεσε την (Ψεύτικη τελικά) εμπειρία του με την Αγάπη και την Ράνια.

Ειλικρινά μπαίνω και διαβάζω πολύ γρήγορα ότι γράφει ο κάθε ένας εδώ μέσα.
Είναι πολύ κουραστικό να διαβάζεις ένα κάρο μαμακίες, και ούτε μία σωστή κουβέντα σε ανάλογο θέμα του bourdela.

Kρίμα κιόλας διότι λέμε ότι είμαστε και απελευθερωμένοι σε τέτοια θέμματα, αλλά δεν είμαστε.

Να περνάτε καλά!!!
Johnnys!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ποια ψευτικη εμπειρία ρε!
Απλά τα γύρισε και στην συνέχεια για να γλυτώσει το κράξιμο που πήγε και μετά δόξαζε αυτές τις ξεπέτες.

Τελικό συμπέρασμα:

Ο κουβαδώρ.ος μετά την συνεύρεση που ανέφερε, μεταλλάχτηκε σε ΚΟΥΒΑ-ΚΩΛΟΣ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Απλά τα γύρισε και στην συνέχεια για να γλυτώσει το κράξιμο που πήγε και μετά δόξαζε αυτές τις ξεπέτες.

Τελικό συμπέρασμα:

Ο κουβαδώρ.ος μετά την συνεύρεση που ανέφερε, μεταλλάχτηκε σε ΚΟΥΒΑ-ΚΩΛΟΣ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

[/quoteΒρέθηκα Αθηνα-λόγω εργασίας-και συνάντησα την τρανς Αγάπη.Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ξεπέτα και απάτη!!
Πιο γρήγορη και από τον Κεντέρη(που τον θυμήθηκα)με πολύ κακή συμπεριφορά.Το δε όργανο της μέγεθος,φυστίκι αιγίνης,
αυτό για τους παθητικούς.Αν μου πει κάποιος ότι δεν παίρνει κόκα τον κόβω επιτόπου!!
Φίλοι Αθηναίοι,προσοχή,ΜΑΚΡΙΑ πετάτε 100 ευρώ,δώστε τα σε κάποιον φτωχό να πιάσουν τόπο.........
Με λίγα λόγια ραντεβού με Αγάπη= :headbang: :headbang:.............

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6

Τελικό συμπέρασμα:

Βρέθηκα Αθηνα-λόγω εργασίας-και συνάντησα την τρανς Αγάπη.Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ξεπέτα και απάτη!!
Πιο γρήγορη και από τον Κεντέρη(που τον θυμήθηκα)με πολύ κακή συμπεριφορά.Το δε όργανο της μέγεθος,φυστίκι αιγίνης,
αυτό για τους παθητικούς.Αν μου πει κάποιος ότι δεν παίρνει κόκα τον κόβω επιτόπου!!
Φίλοι Αθηναίοι,προσοχή,ΜΑΚΡΙΑ πετάτε 100 ευρώ,δώστε τα σε κάποιον φτωχό να πιάσουν τόπο.........

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Βρέθηκα Αθηνα-λόγω εργασίας-και συνάντησα την τρανς Αγάπη.Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ξεπέτα και απάτη!!
μετριουνται στα δαχτυλα οι ελληνιδες τρανσεξουαλ που αξιζουν... τουλαχιστον εδω στην αθηνα. δεν ξερω για πανω αν ειστε ευχαριστημενοι απο τις δικες σας.

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
μετριουνται στα δαχτυλα οι ελληνιδες τρανσεξουαλ που αξιζουν... τουλαχιστον εδω στην αθηνα. δεν ξερω για πανω αν ειστε ευχαριστημενοι απο τις δικες σας.
Φίλε τα ίδια χάλια είναι.................. :jerking:

nswp

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Τελικό συμπέρασμα:

Σπανια γραφω,αρκετα διαβαζω ενα που παρατηρισα ομος ειναι το ποσο απιστευτος μαλακας εισαι και δεν εχεις φαει μπαν.Πραγματικα απορω!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σπανια γραφω,αρκετα διαβαζω ενα που παρατηρισα ομος ειναι το ποσο απιστευτος μαλακας εισαι και δεν εχεις φαει μπαν.Πραγματικα απορω!!
Μάλλον βρήκες το γλυκό πουλί, τόφαγες όλο και βαρυστομάχιασες !!!
:zfuck: :fuck1: :fuck2:
:smitten: :smitten: :smitten:

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βρε κομπλεξικοί και βλάκες...εδώ είναι θρέντ για τρανσέξουαλ και τραβεστί!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?? ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ? Όποιος ενοχλήτε ας μην μπαίνει αλλά μάλλον σας ενδιαφέρει και εσάς και πολύ πιθανό να τον παίζατε όταν διαβάζατε κάποια ιστορία....ούτε την παιδεία και ούτε το επίπεδο δεν έχετε για να ήσαστε σε ένα τέτοιο φόρουμ που συζητάμε για γαμήσια....εδώ ο άλλος σας είπε ότι κόλλησε μια ελαφριά αρρώστια σας είπε σε πιο ντέλο ήταν και πέσατε πάνω του να τον πρήξετε...σας χρειάζεται να πάτε και μετά να σας πει κάποιος ότι ήταν γνωστό το μέρος και η γκόμενα....
αλλά δεν υπάρχει επίπεδο ούτε και για γαμοσυζητήσεις  με κάποια άτομα... 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Βρε κομπλεξικοί και βλάκες...εδώ είναι θρέντ για τρανσέξουαλ και τραβεστί!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?? ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ? Όποιος ενοχλήτε ας μην μπαίνει αλλά μάλλον σας ενδιαφέρει και εσάς και πολύ πιθανό να τον παίζατε όταν διαβάζατε κάποια ιστορία....ούτε την παιδεία και ούτε το επίπεδο δεν έχετε για να ήσαστε σε ένα τέτοιο φόρουμ που συζητάμε για γαμήσια....εδώ ο άλλος σας είπε ότι κόλλησε μια ελαφριά αρρώστια σας είπε σε πιο ντέλο ήταν και πέσατε πάνω του να τον πρήξετε...σας χρειάζεται να πάτε και μετά να σας πει κάποιος ότι ήταν γνωστό το μέρος και η γκόμενα....
αλλά δεν υπάρχει επίπεδο ούτε και για γαμοσυζητήσεις  με κάποια άτομα...   

Yees ssssiiir!!!! :dunno: :kyle:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom